teşekkürler hocam kurtuldum sayenizde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
teşekkürler hocam kurtuldum sayenizde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba c.12 guncellemesi geldi bazilari guncellemeyin sarj daha az gitmeye basladi falan demis dogrumu guncelleyen varmi?degisiklik oldumu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihgökçe -- 9 Aralık 2021; 10:16:11 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Teşekkür ederim bilgi için. Baya inceleme izledim en çok da parmak izi açılma hızı beni etkiledi diyebilirim. Yüz tanıma ve parmak izi ui 2.0 da da hızlı değil mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, İşlemci ısınma problemi yok denilmiş ilk mesajlarda, bu deneyim hala geçerli mi? Isınma açısından sorun var mı işlemcide. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu telefon ısınmıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bazı teknoloji sitelerinde Realme7 5g'nin Android 12 alacağından bahsedilmiş.4g versiyonu da inşallah alır... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
resimde belirtilmiş zaten hocam. Realme 7 mart realme 7 5g 2.çeyrek. Realme 7 pro için de beta çıktı takvim su anlık doğru işliyor gibi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 29 Ocak 2022; 15:59:40 > |