Bildirim
Realme 7 ANA KONU (53. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Pil çok iyi bence bu sürümde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende kurdum ve sıfırladım. Kullandıkça yazayım. Şarj olma süresi 1.saat 15 dk sürdü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 30 Ekim 2022; 12:3:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam bence hiç uğraşmanıza değmez ben pek memnun kalmadım
Dostlar a11 tekrardan nasıl düşürebilirsim şuan temiz kurulum yaptım sistem 1-2 güne oturur fakat tahminimce a11 kadar olamaz nasıl düşürebilirim.
Yüklemek isteyen arkadaşlar için şöyle açıklayayım elimde g95 işlemciye sahip bir note 10s mevcut ve güncelleme öncesi xiaomi sıfır cihaz olmasına rağmen uygulama açılış hızları olsun arka planda tutma olsun realme çok daha başarılıydı fakat güncelleme sonrası realme çok daha düşük performans göstermeye başladı pil olarak ise gayet iyi bir problem yok dediğim gibi performans olarak akıcılık olarak a11 çok daha başarılı tabi sonradan gelecek olan güncellemeler ile sonuç değişebilir
Eğer öyle diyorsanız ben bu sürümde kalayım hiç 12ye geçmeyeyim hocam. Sanki bu sürümde bile eski kullandığına göre bir yavaşlama var gibi geldi ama 12ye geçersem daha kötü olacak demekki.
Hocam ben hız açısından önermiyorum şimdilik sonuçta yapay zekaya sahip bir yazılım var içerisinde kullandıkça illaki cihaz daha stabil olacaktır bir kaç gün sonra tekrardan değişimleri burada belirtirim fakat ilk izlenim olarak a11 daha stabildi.
Peki bana neden henüz gelmemiş olabilir acaba onu da anlayamadım sonuçta hepimizin Türkiye cihazı aynı anda alması gerekiyor ve bundan önceki güncellemeleri hep günü gününe almıştım
Bilemiyorum maalesef elimde farklı bir realme 7 de mevcut o cihaza da henüz gelmedi
Çalışan uygulamaların göründüğü yerde altta ram tüketimi yazıyordu. Onu nasil açıyorduk sıfırladım cihazı gitti bulamadım.
Ayarlarda ram diye aram yapın son görevler için diye bir başlık var oradan aktif edebilirsiniz
Teşekkürler açtım hemen
Bana da güncelleme gelmemiş henüz.
-
-
1 saat 25 dk da benimki sürdü.
-
Sizin cihaz kaç yıllık hocam
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X