Bildirim
Realme 7 ANA KONU (6. sayfa)
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Onu demiyorum. Varsayılan olarak bildirimler durum çubuğunda görünmüyor. Tek tek bizim ayarlamamız gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp_anka -- 9 Ocak 2021; 20:40:40 > -
Zil seslerini de aynı yerden her uygulama için farklı farklı seçebiliyorsunuz. Onun ayarı da oradaymış hocam. -
Ben olayı anlatamadım sanırım. Bahsettiğim olayı bulamadım. Yok belli ki. Tek tek yapacağım mecbur -
Dediğiniz maalesef yok hocam. Tek tek uygulamaları seçmek gerekiyor. -
Bildirim gelince uygulama simgesinde bazılarında 1 bazılarında nokta görünmesi olayı hakkında bir bilginiz var mı? -
Hah işte onu bildirimleri yönet kısmından tek tek ayarlayabiliyoruz. -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
''Çok fark ettirdi'' dediğinize göre stabil çalışan bir GCam buldunuz anladığım kadarıyla.
-
-
Fotoğraf kalitesi anlamında fark ettirdi. İğneyle kuyu kazdım resmen ama kamera modu takılmayan bulamadım. Takılsa bile fotoğraflar resmen seviye atladı. G camator uygulamasıyla buldum bu sürümü de. -
Keşke bildirim ledi de olsaymış şu telefonda :(
-
GCam düşük ışıkta şart diye düşünüyorum. Gerçi cihazın gece çekimi ne durumda onu da bilmiyorum ama GCam candır hocam.
-
Düşük ışıkta kumlanma yapıyor fotoğrafın çok karanlık kalan kısımlarında. Yine fena değil. Ama gcam hiç kumlanma yapmıyor. -
Son bir soru sorum var cevaplarsanız çok sevinirim. Bahsettiğiniz Gcam'de çalışmayan bölüm var mı acaba? Şöyle bir kurcalayabilir misiniz? Fotoğraf, video, astro mod, yavaş çekim vb. Bir de config var mı yoksa olduğu gibi mi kullanıyorsunuz? Büyük ihtimalle bu akşam alacağım galiba cihazı. Şimdiden teşekkür ederim.
-
Ağır çekim harici çalışmayan hiçbir mod yok. Astro mod yok bu sürümde maalesef. Ama telefonun kendi kamera yazılımında yıldızlı mod var. Astro modun aynısı. Gayet işe yarıyor. Ama bekleme süresi uzun baya. 4 dakika falan. Tripotla kullanmak en sağlıklısı. Konuya dönersek, Lib patcherlar var. Onlarla ilgili bir sürü detaylı ayar var. Yüklediğimden beri kurcalıyorum. Daha tüm işlevleri, neyin neye etki ettiğini çözemedim. -
Çok teşekkür ederim.
-
Rica ederim ☺️ -
Hocam onun yine bildirimleri yönet kısmında mutlaka bir ayarı vardır. Kurcaladım ama farklı bir seçenek bulamadım. -
Biraz daha kurcalayayım. Cihaz daha yeni ve kullanıcısı az olduğu için buradan sık sık birbirimizi rahatsız edeceğiz anlaşılan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X