|
Realme 7 ANA KONU (7. sayfa)

-
-
-
Sonunda karar verip aldım ben de cihazı. Umarım pişman olmam. Trendyol'dan aldım bu arada. Kutuyu açınca imei ve garanti kontrol etmek dışında yapacağım bir şey yok herhalde :) Kurulumda güncelleme falan varsa yapayım mı? Hani olur ya bazen güncelleme pişman edip eski sürüme döndürmek ister bizi. Varsa tavsiyeleriniz menunniyetle okumaya hazırım.
-
Selamlar. Telefonun çekim gücü nasıl acaba. Daha çok kırsalda kullanılacağından önemli benim için. Malum aynı marka telefonlarda modele göre bile değişiyor.
Anneme alacağımdan bu fiyat aralığında en mantıklı bu duruyor. Genelde poco x3 öneriliyor bu fiyat aralığında ama bana daha mantıklı geldi realme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flash -- 10 Ocak 2021; 14:55:18 > -
Öncelikle hayırlı olsun hocam. Uzun yıllar kullanacağınız bir cihaz olur umarım. Direkt a75 sürüm güncellemesini yapabilirsiniz. Hiçbir sıkıntısı yok. Yalnızca ufak bir problem var. Giderilecektir diye düşünüyorum. Güç tasarrufunda otomatik aydınlık göstergesi düzgün çalışıyor. Ama güç tasarrufu yokken otomatik aydınlık göstergesi sabit kalıyor değişmiyor. Ama ekran parlaklığın yükselip düşmesinde hiçbir sorun yok. Sadece göstergede bunu size göstermiyor. Düzeltilir muhtemelen bir sonraki sürüme kadar. -
Hocam çekim gücü telefonun anteniyle alakalı bir durum. Hatta SAR değeri bu sinyallere bakarak ölçülüyor diye biliyorum. Bu telefonun SAR değeri 1'in çok az üstünde. 1'in üstünde SAR değeri olan telefonlar sizin işinizi görecektir diye tahmin ediyorum. Huawei y7 2019 ve P smart 2019 kullananlarla aynı yerde, onların telefonu çekmezken benim öyle bir sıkıntım olmuyor. Zaten standart sınır 2 SAR değerinde. Bence Realme 7 uygun görünüyor sizin için, bu fiyat bandında. -
Skor harika 😂 ben de bazen böyle rekor denemeleri yapıyorum hocam. Telefonun potansiyelini görmek harika 👍🏻 -
Teşekkür ederim.
-
aynen gerçekten çok güzel pil ömrü var cihazın.
çift hat kullanmama rağmen baya uzun kullanım ömrü oluyor.
m51 vardı aklımda sırf bataryasından dolayı ama bütçemi aştığı için buna yöneldim.
çok memnun kaldım cihazdan 2600 tl ye aldım. m51e 1000 tl fazla vermeye değmezmiş alınca anladım :)
hızlı şarj büyük kolaylık
90 hz olayı oyunda gerçekten farkediyor ,akıcılık muazzam.
parmak izi çok kullanışlı ve hızlı.
kasa kalitesi dandik değil ağır sağlam bir hissiyatı var.
bazı eksiklikler var tabi mesela bildirim ledi ( uygulama yükleyerek çözülüyor gerçi ,ön kameranın etrafında gizli led yanıyor bildirim geldiğinde ama kendi içinde olsaydı güncelleme ile gelir umarım daha iyi olurdu.)
birde uygulama kopyalayıcı olayını çözemedim, sahibinden n11 gibi uygulamalardan 2 tane olsun istiyorum ama maalesef bulamadım ayarını.
uygulama kopyalayıcıya girdiğim zaman max 6 tane izin veriyor diye yazıyor ama nereden seçicez :(
edit: şu an tekrar alsam hiç düşünmeden yine alırım bu cihazı ,beklentilerimin üzerinde çıktı :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISH-HANDERE -- 10 Ocak 2021; 16:36:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hayırlı olsun, güncellemeleri yapın hocam , extra bir ayar vs yapmanıza gerek yok.
memnun kalacaksınız bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun hocam tekrardan. Gerçekten 1 saatte şarj olması süper bir olay. Uyanıyorum tıraş oluyorum bişeyler atıştırıyorum fullenmiş. Bir de bi güzel haber daha vereyim. Mart ayı içinde android 11 gelecekmiş. Realme ui 2.0 ile birlikte. Gece kapsülü gibi bi özellik okudum. Geceden şarja takıyorsun, sabah sen uyanmadan 1-2 saat önceden şarjı kesiyor. Yani sen uyanana kadar telefon yavaş yavaş şarj oluyor. Çok hoşuma gitti benim.
Uygulama kopyalama olayı da hocam, sadece sosyal medya uygulamaları için geçerli sanırım. Whatsapp'ın malum durumundan sonra bip ve signal kurdum. Onlarda gözükmüyor kopyalama. Realme'ye yazalım da daha fazla uygulama için optimizasyon yapsınlar bence. -
Telegram grubu var mıdır diye aklıma gelmişti ki hemen bu konunun pek hareketli olmadığını hatırladım. Cihaz yeni ve de henüz çok kullanıcısı yok diye düşünüyorum.
-
Telefonda PUBG oynayan var mı. Bir kaç sorunum var da? -
Ben :)
Ben :) akıcı aşırı kare hızında takılma ve donmalar oluyor hele HD grafik te tamamen vasat ayrıca nişangah acinca bagzen başka yeri gösteriyor daha önce snaodragon 660 6 gb ram le kullanıyordum bu cihazın 90 Hz ve pil ömrü haricinde pek bir iyi tarafi yok .
Aynı sorunlar. Ama bunu neden yapıyor acaba? -
Kutudan silikon kılıf çıkıyor mu acaba? Bir de ekranda ekran koruyucu var mı?
-
İkisinin cevabı da evet. -
Ben de almayı düşünüyorum umarım hepsiburada da önümüzdeki haftalar bir 50 100 tl fiyat düşer
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X