Şimdi Ara

REALME 7 PRO #ANA KONU (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
837
Cevap
28
Favori
66.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, klasörlerin şeklini değiştirmek mümkün mü? Simgeler değişebiliyor ancak birden fazla uygulamayı bir aya getirdiğimiz klasörler oval şekilde.
  • Klasör simgesi değişmiyor sanırım ben bulamadım öyle bir seçenek.

Ayrıca telefon için kılıf ve nano cam sipariş eden varmı yurtiçinden? Aliexpresste kargo ücretleri fırlamış durumda.

• Arkadaşlar fotoğraf çekerken güneş karşıdan vurduğu zaman bu şekilde lekeler çıkıyor. Bu durum sadece ana kamerada oluyor. Baktığım zaman herhangi bir toz vs göremedim. Bu normal bir durum mu rica etsem sizde denermisiniz. Eğer bana Özel bir durum ise iade edeceğim. REALME 7 PRO #ANA KONU
  • Arkadaşlar bluetooth kulaklığa bağlanırken sıkıntı yaşıyorum arada sırada bağlantı kopuyor. Bu problem sizde de var mı ? Cevaplarsanız sevinirim.

( Kulaklığım Haylou Gt-1 pc de ve başka telefona da bağladım herhangi bir sıkıntı yaşamadım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sessizmorq -- 12 Aralık 2020; 6:43:18 >
  • Sessizmorq S kullanıcısına yanıt

Bluedio tn2 kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Qcy'nin T7 modelini kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım.
  • Öncelikle cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim. Bluetooth kulaklığımdaki kesilmenin sebebinin telefona bağladıktan sonra bluetooh arayüzüne gelip (i) işaretine bastığımda yüksek kaliteli ses kullan seçeneğini seçtiğimde problem olduğunu öğrendim normal bağlantıda bir sıkıntı yok fakat o özelliği nedense kullanamıyorum.

Ayrıca wifi bağlantılarında max 48 mbit hız alıyorum (internet paketim 100 mbit) fakat başka bir telefonla ölçtüğümde 98 mbit görebiliyorum (üstelik eski cihazım htc 10 yani 4 senelik bir cihaz). Ya bana sorunlu telefon gelmiş ya da cihazın ciddi bağlantı problemleri var böyle devam ederse sanırım cihazı iade edicem.

Modeme 5Ghz bandı üzerinden bağlanırsanız sorun kalmayacak.
  • Roland Deschain kullanıcısına yanıt

Modem arayüzüne girdim 2.4 ghz den başka seçenek yok 5.0 ghz ye alamıyorum sanırım modem desteklemiyor. Htc 10 da 2.4 ghz ile 100mbit alırken realme ile niye alamıyorum onu anlamadım.

Muhtemelen modem desteklemiyor. Ancak 2.4Ghz ile kablosuzda o hızlara ulaşmak pek mümkün olmuyor. Açıkçası şaşırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roland Deschain -- 13 Aralık 2020; 23:32:57 >
  • Realme 7 maceram kısa sürdü maalesef. Cihazı sattım.

Hepinize selamlar.

• Roland Deschain kullanıcısına yanıt

Neden sattın ? Bu arada ben de 1 gün icerisinde iade ettim o kadar özelliğin içerisinde nasil boyle bi cop yapmislar hayret ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cayadüsensinek kullanıcısına yanıt

Sakın rm 7 proyu alma digerlerini bilmiyorum.

• Bende birkaç gün içerisinde iade edicem sanırım. Bağlantı sorunları bitmiyor.

• kardeş telefonu kullandıktan sonra mı iade ettin ? iade ederken sıkıntı yaşadın mı ? bende etmeyi düşünüyorumda telefonda problem çıkarmazlar umarım.

• Telefon elime geldi 3 4 saat inceledim direk iade etmeye karar verdim diğer gün sabah yolladim gitti. Kutusu sıfır gibi verdim sadece jelatini yirtmistim e o da mecbur yirtilacak

• Arkadaşlar bende WhatsApp bildirim sorunu mevcut ama diğer açılardan memnunum telefondan. Bu sorun yabancı forumlarda da yazılmış ama bir çözüm göremedim. Mevzu şu, WhatsApp bildirimleri normal gelirken bazen gelmiyor ve WhatsApp'ı açmanız gerekiyor. Whatsapp'ı açınca yazılan mesajların bi anda hepsi geliyor. Bunu yaşayan, çözüm önerisi olan var mıdır aramızda?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.