|
REALME 7 PRO #ANA KONU (30. sayfa)
-
-
Ben iPhone 7'den geçtim. Gayet memnunum. Video tarafında ses problemi vardı. Onu da deneme fırsatım olmadı. Diğer arkadaşlar daha net cevap verir, video konusunda. -
İkisi de pişman etmez hocam. Reno 4 daha hafif ve batarya yönünden daha düşük ama zaten çabuk doluyor. -
Arkadaşlar merhaba,
Realme 7 Pro, Poco x3 ve Samsung M51 inceliyorum. Realme 7 Pro nun video çekimi esnasında ekran kararması ve ses sorunu olduğunu gördüm.
Şuan itibariyle bu sorunlar yazılım güncelleme ile giderildi mi yoksa hala devam ediyor mu?
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 26 Şubat 2021; 2:43:38 > -
evet realme 7 prodaki sorunlar giderildi mi ayrıca realme 7 pro netflix de hd açıyor mu içerikleri L1 sertifikası var mı
-
Netflix bende şuan L1 olarak gözüküyor. -
Peki sıkıntıları gitti mi çünkü bu telefon ve oppo reno 4 arasında kararsız kaldım bazıları iade etmiş sıkıntılardan dolayı
-
şu an telefonda kasam donma ve diğer sorunlar gitti mi
-
Ben hiç öyle bir sorun yaşamadım. Sadece video tarafında sorun vardı, onu da deneyimleme fırsatım olmadı kamerayla çok işim olmadığı için. Reno 4 güzel cihaz. Fiyatları da birbirine yakın. Ana konusuna bakın öyle karar verin derim. -
herkese iyi akşamlar.
bu cihazı almayı düşünüyorum ancak poco x3 ile bunun arasında kaldım. hangisini tavsiye edersiniz?
birçok özelliği aynı olmakla birlikte fark yönünde;
poco da ip53 dayanıklılık ve gg 5 cam olayı var fazladan
rm7 proda da 8 gb ram ve amoled ekran ,ekrandan parmak izi var ancak şu anda 500 lira daha pahalı ( poco x3 hb satışlı olarak 3099, rm7 pro 3599 )
bu farka değecek bir özelliği var mı sizce?
hızlı şarj olayı benim için belirleyici bir özellik değil. ha 35 dk ha bir saat..
-
quote:
Orijinalden alıntı: okvnoeherkese iyi akşamlar.
bu cihazı almayı düşünüyorum ancak poco x3 ile bunun arasında kaldım. hangisini tavsiye edersiniz?
birçok özelliği aynı olmakla birlikte fark yönünde;
poco da ip53 dayanıklılık ve gg 5 cam olayı var fazladan
rm7 proda da 8 gb ram ve amoled ekran ,ekrandan parmak izi var ancak şu anda 500 lira daha pahalı ( poco x3 hb satışlı olarak 3099, rm7 pro 3599 )
bu farka değecek bir özelliği var mı sizce?
hızlı şarj olayı benim için belirleyici bir özellik değil. ha 35 dk ha bir saat..
Poco x3 ten geçtim. Poco imei kayıtlı olduğu için tek hat kullanıyordum. 2. Hat kullanmam gerektiği için faturalı telefon aldım. Poco x3 ekran büyük ve ağır olduğu için bu telefonu tercih ettim. Onun dışında ses poco da daha kaliteli ve yüksek. Şarj daha uzun gidiyor. Parmak izi poco da biraz daha hızlı çalışıyor. Fakat amoled ekran daha kaliteli. 3-4 şarj dan sonra inşallah bunun şarjı 'da daha uzun gider.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Erdal47Poco x3 ten geçtim. Poco imei kayıtlı olduğu için tek hat kullanıyordum. 2. Hat kullanmam gerektiği için faturalı telefon aldım. Poco x3 ekran büyük ve ağır olduğu için bu telefonu tercih ettim. Onun dışında ses poco da daha kaliteli ve yüksek. Şarj daha uzun gidiyor. Parmak izi poco da biraz daha hızlı çalışıyor. Fakat amoled ekran daha kaliteli. 3-4 şarj dan sonra inşallah bunun şarjı 'da daha uzun gider.
Alıntıları Gösterpoco nun şarjı daha mı iyi gidiyor hocam ?,
bu iki cihaz arasında incelemleri izlerken, bihassa hindistan kaynaklı videolarda, oradaki poco x3 sürümü 6000 mah olmasına rağmen rm7 pro ile başabaş gidiyordu. Eğer siz poco x3 batarya konusunda daha iyi diyorsanız, rm7 pro'yu kafamdan silerim.
zira amoled ekranlı telefon kullanıyorum ve şu an 3,5 yıl oldu ( samsung s8 ). ekranda hem pembe çizgiler, hem de ekran yanıkları oldu. bu sefer şansımı ıps ekrandan deneyebilirim. tabi bir de dediğiniz gibi sesin daha yüksek olması ve şarjın rm7 pro dan daha iyi gitmesi durumları varsa benim için konu kapanmıştır.
poco x3 kullanırken ne kadar gidiyordu şarjınız? örneğin 1 günlük kullanımda, kaç saat ekran açık süresi ile gün bitiminde ne kadar şarjınız kalıyordu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: okvnoepoco nun şarjı daha mı iyi gidiyor hocam ?,
bu iki cihaz arasında incelemleri izlerken, bihassa hindistan kaynaklı videolarda, oradaki poco x3 sürümü 6000 mah olmasına rağmen rm7 pro ile başabaş gidiyordu. Eğer siz poco x3 batarya konusunda daha iyi diyorsanız, rm7 pro'yu kafamdan silerim.
zira amoled ekranlı telefon kullanıyorum ve şu an 3,5 yıl oldu ( samsung s8 ). ekranda hem pembe çizgiler, hem de ekran yanıkları oldu. bu sefer şansımı ıps ekrandan deneyebilirim. tabi bir de dediğiniz gibi sesin daha yüksek olması ve şarjın rm7 pro dan daha iyi gitmesi durumları varsa benim için konu kapanmıştır.
poco x3 kullanırken ne kadar gidiyordu şarjınız? örneğin 1 günlük kullanımda, kaç saat ekran açık süresi ile gün bitiminde ne kadar şarjınız kalıyordu?
Alıntıları Gösterİşten eve döndüğümde poco %70 şarj ise bu %55 kaldı. Tabi daha 2 gün oldu alalı. Genelde telefonlar 3-4 şarj sonra oturuyor. Birde realme boşta çok şarj yiyiyor. Aod'dan dolayı mı bilmiyorum. Ekran süresi 3saat 6 dk kalan pil %44. Bunun ilerde düzeleceğini umuyorum. Uzun süre kullananlar yorum yaparsa daha iyi olur. Birde poco tek hat kullanıyordum. Bunu çift hat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdal47 -- 27 Şubat 2021; 21:9:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok teşekkür ederim. Bir yandan da poco x3 sayfasında batarya kullanım yorumlarına bakıyorum, durum gayet iyi
Poco da sar değeri de daha düşük, sanırım poco yu seçeceğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: okvnoe
Çok teşekkür ederim. Bir yandan da poco x3 sayfasında batarya kullanım yorumlarına bakıyorum, durum gayet iyi
Poco da sar değeri de daha düşük, sanırım poco yu seçeceğim.4 ay kullandım sorun yaşamadım. Fakat büyük ve ağır olması dışında. İşim gereği sürekli elimdeydi, sıkıntı oluyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru söylüyorsunuz ağırlık sürekli kullanımda can sıkabilir. Benim işimde telefona ihtiyaç yok bilgisayar başında çalışıyorum. O yüzden sıkıntı olmaz bana -
İlerleyen zamanlarda artacaktır. Aod'da şarja etki eden faktörlerden. Beklemede dediğiniz gibi problem vardı ilk aldığım zamanlarda. Ama son güncelleme ile daha iyi oldu. Takibini çok yapamadım.
8 saatten aşağı ekran süresi almıyorum. Parlaklık dışarıda yüzde 100, iç mekanda 80'den aşağı kullanmıyorum. Oyun yok bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 28 Şubat 2021; 18:15:53 > -
realme 7 pronuz varsa Netflix de FULL hd var mı yuakrda bi arkadaş var demiş oppo reno 4 forumunda soruğumda aynı telefon bazısında var bazısında yok burdada aynı mı acaba bi telefonda var bi teleofnda yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare
İlerleyen zamanlarda artacaktır. Aod'da şarja etki eden faktörlerden. Beklemede dediğiniz gibi problem vardı ilk aldığım zamanlarda. Ama son güncelleme ile daha iyi oldu. Takibini çok yapamadım.
8 saatten aşağı ekran süresi almıyorum. Parlaklık dışarıda yüzde 100, iç mekanda 80'den aşağı kullanmıyorum. Oyun yok bu arada.Aod bugün kapattım, beklemede daha az şarj yiyiyor. 1 haftaya kadar daha iyi şarj süresi bekliyorum. Bu batarya ve amoled ekran ile daha iyi olması lazım zaten. Yalnız wifi bağlantısı, poco ile sorunsuz bağlandığım yerden realme ile sorun yaşıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Realme 7 pro eşimde var, 9-10 saat ekran süresi alıyor. Oyun yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X