Şimdi Ara

REALME 7 PRO #ANA KONU (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
837
Cevap
28
Favori
66.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • *#899# ardından manual test -> sağa kaydırıp media debugging ve lcd info
  • KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt

Aynen tam bu cihaza karar verdiğim sırada oldu bu. Neredeyse 5 bine yaklaşmış. O fiyata zaten seçeneklerin artıyor, cihazın bir avantajı kalmıyor. Sizce tekrar stoklara gelir mi?

• glorypilger G kullanıcısına yanıt
    Realme XT bendeki hocam 2019 Kasım Samsung üretimiymiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizinki coloros sanırsam hocam colorosta aod özelleştirmeleri, mesaj baloncukları gibi özellikleri vardır diye düşünüyorum. Maşallah ben telefonda hiçbirini bulamadım ya da gerçekten yok
    Realme UI(Android 10) sürümündeyim lakin oppo ile realme birbirinin neredeyse aynısı.
    Android 11 gelince tekrar bakın derim aod durumuna

• Gelecek deniyordu hocam.
    Bende de 2015 üretimi gözüküyor.
  • Telefonu geçen hafta hepsiburada sitesinde yaklaşık 1 saat süren indirimde 3800tlden aldım. Sonrasinda 4800e çıktı, dah da inmedi tabii. Çok kaliteli bir hissiyatı var. Kamerasi gayet güzel. AOD için özelleştirme gelirse daha da güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler selamlar telefona GCam kuran var mı? Varsa yorumları alabilir miyim? Sizce güvenli mi uygulamayı kurmak?

• ÖEY kullanıcısına yanıt
    Gcam kurmak güvensiz değil. Sadece portlanan uygulama olması sebebiyle tam stabil çalışmaz.

• ÖEY kullanıcısına yanıt

Ben indirdim, kullandım. Iyi hoş çekiyor ama çekerken kamera fps'i düştü. Donuyordu. Bir de selfie kamerasinda ayna şeklinde çeviremiyorum.

• Arkadaşlar telefon masadayken parmak izi ile açmak için telefonu kaldırmak zorunda mıyız? Masada dururken parmak sensörü kapanıyor. Sadece aod saatim oluyor. Telefonu kaldırdığımda parmak sensörü aktifleşiyor.

• Pankreasına Talibim kullanıcısına yanıt

Eğer çift dokunuşla ekranı uyandırmayı aktif ederseniz telefonu kaldırmadan da ekranı uyandırıp parmak iziyle açabilirsiniz.

• Bu telefon neden yok piyasada acaba? Çok mu satılıyor yoksa üretimi mi durdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

Bu telefon neden yok piyasada acaba? Çok mu satılıyor yoksa üretimi mi durdu

Hepsiburada da 3699 tl den satışta

• Güncelleme de aldı ve düzeltmek için bir sürü şey denedim ama hala bazen bildirim (WhatsApp, Gmail vs) gelmeme olayı devam ediyor. Varsa aynısını yaşayıp çözüm bulan yine bi sormak istedim arkadaşlar.

• Merhaba, bende bu telefonu almayı planlıyorum. iphone 6s kullanıcısıyım. oyun oynamıyorum telefonla. yazılım olarak sorunsuz ve ekranı pili iyi olsun yeter benim için. tavsiye eder misiniz yoksa uzak mı durmalı ?

• Reno 4 ve realme 7 pro arasında kaldım arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz?
  • Herkese iyi forumlar. Arkadaşlar videoda ses problemi olduğuna dair şikayetler vardı düzeldi mi acaba?

• Oppo reno 4 pro ile realme 7 pro arasında kaldım arada 1500 lira var vermeye değer mi sizce ?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.