< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
REALME 7 PRO #ANA KONU (36. sayfa)
-
-
Arkadaşlar realme bu modeli unuttu mu? Bu android 11 güncellemesi ne zaman gelecek? Nerden aldım bu telefonu ya..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bugün itibarıyla Android 11 sürümüne güncelledim. 2.97 GB boyutundaydı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben p40 lite dan realme 7 proya geçtim. P40 liteda google problemi olmasa piyasadaki kendi sınıfının en iyi telefonu bence..
Android 11'e güncelleyen arkadaşlar batarya performansı hakkında yorum yapabilir misiniz?
-
Bize gelmedi 11 indrimenin bı yolu yokmu
Evet Türkiye deyim, güncelleme iyi gibi,mesajlaşma ve video sorunları gitmiş,yeni modlar gelmiş, telefon bayağı rahatladı, satmayı düşündüğüm gün güncelleme geldi, kullanmaya devam
Teşekkürler. Fena değil, pek bir fark yok gibi.
-
Güncelleme bana da geldi. açıkçası ben de telefonu satmayı düşünüyordum. akıllı telefonlar çıktığı günden bugüne ilk defa aldığım bir cihazdan pişmanım umarım bu güncelleme ile biraz toparlar telefon kendini
Dediğiniz gibi bende ilk zamanlarından beri akıllı telefon kullanıyorum, 50ye yakın model oldu,ilk kez bunda acaba mı sorusunu sordum,ancak bu güncelleme cana değmiş. Gelen bildirimler,mesajlar, video... Sıkıntıların bana göre %80 i giderilmiş
Android 11 2 gün önce bana da geldi. İlk izlenimlerime göre şu son zamanlarda herkesin yaşadığı pil problemi bir nebze düzeltilmiş gibi geldi bana. Tabii telefonun ilk çıktığı zamanlar 2 gün boyunca dayanan şarjı gibi değil. Yine de iyi diyebiliriz. Özellikle telefonu gece şarja takanlar için yavaş sarj özelliği getirilmiş. Bu durum benim hoşuma gitti. Acaba yatmadan önce şarja taksam 40dk sonra dolan şarjdan sonra 7 saat boşu boşuna bataryayı mahveder mi diye düşünmeyi engelledi benim için.
Always on display için güncelleme beklerdim ama yapmamaları kötü oldu.
Ayarlar, simgeler, kamera gibi çeşitli yerler değiştirilmiş, ekstra ayarlar getirilmiş. Gece yüzde kaç şarj yiyor onu hesaplamayı unuttum.
Internette Android 12'nin de bu telefona geleceği söyleniyor. Bence en az 1-1,5 sene bekletirler onun için de. Belki o zaman always on display için tasarimlar getirirler.
Kısacası şu an için güncellemeyle birlikte telefondan memnunum. Herhangi bir bug durumu yaşanmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güncellemeyi yapan arkadaşlara bir sorum olacak. Güncellemeden sonra kişisel verilerinizde bir silinme kayıp oldu mu? Resim, video, mesajlar vb
Yok olmadı, herşey yerli yerinde 👍
Super dart simgesi görünmesine rağmen, %5 den -%100 'e şarj olması tam 70 dk sürüyor. Bu bir kaç aydır böyle. Ayrıca Android 11 güncellemesinden sonra 4500 mah olan pil kapasitesi bütün uygulamar tarafından 1000 mah olarak görünüyor. Saçma gelsede 3500 mah kaybolmuş durumda. Anlamadım gitti ne tuhaf bir telefonmuş ?!
-
-
Teşekkür ederim cevap için ben de müsait olunca kuracağım güncellemeyi
https://www.youtube.com/watch?v=2L36vlrz7Ws&feature=youtu.be
Video performansı merak edenler için
-
Arkadaşlar tema mağazası olan hindistan sürümüne nasıl geçebilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X