|
Bildirim
Sürücülerin 12.4 mm büyüklüğü, ANC 50 db olması, oyun modunda 45 ms gecikme, bunlar muhteşem değerler… Eğer şeffaf modu da varsa ve ses de temiz ve dengeli ise kesinlikle bundan pahalısını almak çok gereksiz olur.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 29 Ağustos 2023; 0:45:54 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
Kişiye göre değişir tabii ki beklentisi ancak benim için beklentimi karşılamıyor. 10 saate çıkartsalar daha iyi hissedeceğim , biraz ağırlığını artırsalar problem olmaz kanaatimdeyim. Ayrıca bu sürelerin uzun kullanım süreleriyle alakası yok, muhtemelen 1 yıl içinde pil 5 saate düşer. Taşıma kutusuyla kullanacaksan Oppo falan da yeterli olur o zaman. Ama ben gün bitene kadar kulağımdan çıkartmak istemiyorum. Daha önce de kullanmıştım QCY idi sanırsam adı ama benim kullanımıma göre yetersiz idi. Ben yurt dışında seyahat ederken kullanmak istiyorum. Çoklu şarj konusunda sıkıntı yaşayacağım; powerbankı mı ? telefonu mu? kamerayı mı ? kulaklığı mı? El konsolunu mu? Hangi birini şarj edeceğimi şaşırmak istemiyorum. Her neyse belki de ekstra kulak üstü almalıyım :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 30 Ağustos 2023; 5:4:50 > |