Realme GT2 ANA KONU (SD 888 - 50 MP - 8/12 128/256 - 5000 mAh 65W - 6.62' 1080x2400 120Hz) (11. sayfa)
-
-
Hocam bu attığınız bireysel orijinal değişmemiş rom mu yoksa devolper rom ile oynamış ve tr sürümü ile ufak değişiklikler yapıp yayınladı kısacası orijinal mi oynanmışmıdır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben android 14 beta kullanıyorum bunda yerel yükleme kapatılmış
Ayarlar,cihaz hakkında,sürüm,sürüm noya birkaç defa tıklayın geliştirici seçeneği açılsın.Geliştirici seçeneklerinde "etkinkinliklerin yeniden boyutlandırılabilir olmasını zorla"seçeneğini aktif edip yeniden başlat yerel yükleme gözükecektir.Sürüm resmi orjinal sürüm onun dışındakileri zaten yüklemez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun hocam eve geldiğimde deneyeceğim
Hocam doğrulama başarısız dedi
Bu romu indirceksin.romu hafızanın ana sayfasına aktar, üstüne basılı tutarak yeniden adlandır deyip "ota.zip"olacak şekilde değiştir ve tekrar dene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedtere -- 17 Mayıs 2024; 19:11:29 >
Dediklerinizi yaptım ama aynı rom da Offical indirdim
Not: yaptım hocam oldu tekrar indiridim güncellemeyi Google dan, "Etkinlikleri yeniden boyutlandırılabilmeye zorla" kapatabilirmiyim güncellendikten sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutCAN41 -- 17 Mayıs 2024; 20:42:25 >
Kapatabilirsin sıkıntı olmaz
Beğenmez isem android 12 ye geçebilir miyim bu yöntem ile
14 final sürümü gelince 13 ten yükselttim. Şimdilik memnunum. Önem verenler için geekbench sonuçlarını koyuyorum daha yüksek çıktı, ilki güncellemeden sonra, ikincisi güncellemeden hemen önce yaptığım ölçüm. Telefonu sıfırlamadım. Aslında büyük güncelleme sonrası sıfırlamak iyi olur ancak üşendim.
Ekran süresi de ölçtüm fena değil bir buçuk günden fazla durduğunu göze alın. gün içinde sabahtan akşama bitirsem en az 1 saat daha fazla ekran süresi verirdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
İmkansız, 13'e bile dönemezsin.Android14 beta sürümü dahil asla geri dönülmüyor
Ha anladım 14 ufak tasarım olmuş şuan bir sorun yok sizin görüşleriniz nasıl
-
Bana hala guncelleme gelmedi beta sürüm hemen gelmişti
Sedtere hocam, yerel yükleme ile gayet detaylı bilgi verdi hocam. Bana da gelmedi böyle Offical sürüme geçtim beta dan.
Bu güncelleme fena durmuyor begendim ben
Fark hissettiniz mi hangi konularda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X