Şimdi Ara

Realme GT2 ANA KONU (SD 888 - 50 MP - 8/12 128/256 - 5000 mAh 65W - 6.62' 1080x2400 120Hz) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
9
Favori
8.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son uygulamalar mu yoksa el ile aç kapa yaparken ki geçişler mi? Diğer arkadaşların fikirleri nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutCAN41 -- 16 Haziran 2024; 23:32:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt

Son uygulamalar arka plana attığımız varya eskiden anında gecis yapabiliyordun şimdi bir takılma var bekletiyor biraz oyle gecis oluyor geciste sorun yok eskisi gibi hızlı ve atik değil anında olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dead_404 D kullanıcısına yanıt

Bilerekmi değilmi tartışılır ama ui5 guncellemesi ile eski modellerin neredeyse tamamı geriledi. Güvenlik guncellemeleri ile ufak tefek buglar duzeltilir belki ama performans ve batarya olarak gerileme varsa boyle kalir.

• Arkaplanda YouTube açıkken oyuna girdiğim zaman sıcaklık değerleri 46-47°C'ye çıkıyor. Maalesef, çok ısınıyor. 🫤 Sizlerin termal değerler nasıl acaba?

• Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    Hangi oyun? Test edeyim aynı şekil

• UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir oyun olabilir hocam, benim oynadığım mesela Royal Match. 😊

• Sırf ekran süresinden dolayı 2.telefon olarak m15 satın aldım. M15 ana telefon yapacağım. Şirket cihazı olarak Realme kullanacağım artık.

• cabbar.ağa kullanıcısına yanıt

Güzel tercih.Benimde dikkatimi çekmişti fp cihazı olarak.

• sedtere S kullanıcısına yanıt

Dünya varmış diyorum,tabi bir realme akıcılığı yok.

Realme GT2 ANA KONU (SD 888 - 50 MP - 8/12 128/256 - 5000 mAh 65W - 6.62" 1080x2400 120Hz)

• cabbar.ağa kullanıcısına yanıt
    Oo süoer valla hocam ben 60 hz kullanıyorum 6 7 saat alıyorum

• Bu telefon çok çıkmaya başladı karşıma videolarda olumlu yorumlar yazmislarda 4gb ram için bu kadar olumlu yorum garip geldi. Amoled,islemci ve batarya disinda varmi farkli bir ozelligi ?

• Hocam cihaz parasının karşılığı ve adaptör hediyesiyle birlikte 6750 aldım. Giriş seviyesi bir cihaz amoled 90 hz ekran, nfc , 5g filan Samsung gibi pinti bir marka için f/p cihaz olmuş. 4 yıl android 5 sene de güvenlik güncellemesi alıcak güya.

Gt2 de bazı yerlerde saçma bir şekilde tekliyordu ama asla bir gt2 akıcılığı yok teklemesi daha çok oluyor. Yeni olduğundan birkaç güncelleme sonrası daha seri olacaktır.

Batarya çok iyi ama bugün 3.gün %85 pil kullanımı ile 11 saat 18 dk ekran kullanımı verdi halen takmadım şarja.

Bu sürede birde antutu geekbench gibi bir sürü test programımı denememe rağmen.

• Anladim,sanirim islemciyle rami dengelemisler.Samsung optimizasyon işini iyi yapiyor.Realme ui5 guncellemesiyle realme 11 oncesi modellerini tuğlaya çevirdi yenilerdede optimizasyonu saglayamadi.yavasça uzaklaşmak lazim bu markadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: UmutCAN41

Gerçekten doğru arama yapmak nedir bazen aramayı beklet yaptıktan sonra belirli zaman geçtikten sonra uygulamaya donuyordu bende
    Yapabileceğimiz şey destek talebi atmak
    Dün Haziran ayı güvenlik güncellemesi geldi, yaptım. Bu durumu da düzeltmişler hocam

• ViperSRT kullanıcısına yanıt
    Evet banada güncelleme var dedi hem arama yapmak kelimesi değişik Di hem de bu arama uygulaması donuyor Du hallere giriyor Du şuan nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: UmutCAN41

Evet banada güncelleme var dedi hem arama yapmak kelimesi değişik Di hem de bu arama uygulaması donuyor Du hallere giriyor Du şuan nasıl
    Henüz bir sorunla karşılaşmadım.

• Eu rom kullanıyorum. Son güncelleme ile 8.15 dk ekran süresi aldım. Güzel olmuş şuanlık.

• Android 12 veya 13'e dönmek isteyen bu sayfadaki talimatları uygulayarak dönebilir (kendim denedim olumlu)

Not:Sim kartı çıkartın çünkü tüm veriler silinecek.Bütün sorumluluk size aittir.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.