Şimdi Ara

Realme GT2 ANA KONU (SD 888 - 50 MP - 8/12 128/256 - 5000 mAh 65W - 6.62' 1080x2400 120Hz) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
9
Favori
8.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende bu cihazı kullanıyorum ama son güncelleme ile şarjım çok hızlı bitmeye ve hızlı şarjda bile yavaş dolmaya başladı. Sanırım en iyi ekran süresi Android 13'ün son güncellemesindeydi o pakete nasıl geri dönerim rehbere baktım ama pek anlamadım detaylı anlatacak veya bu konu için rehber video çekebilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Virüsü -- 13 Temmuz 2024; 6:57:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar Virüsü kullanıcısına yanıt

1-aşama

Android sürüm numarasının üstüne birkaç defa tıklayarak "geliştirici seçeneklerini"aktif edin.Sonra geliştirici seçeneklerinden "etkinliklerin yeniden boyutlandırılabilir olmasını zorla"seçeneğini aktif edin.C10 tr fake yazan dosyayı indirip telefonun ana dizinine atın.İndirdiğiniz dosyanın adını "ota.zip" olacak şekilde değiştirin.Daha sonra 3312 roll back in...vs.yazan dosyayı indirip belgeler klasörüne veya herhangi bir klasörün içine atın.Adını yine "ota.zip" olacak şekilde değiştirin.Sonra ayarlar/cihaz hakkında/yerel yüklemeye c10 tr fake dosyasını gösterin(indir diyecek basmayın!).Sayfadan çıkmadan Ekranın sağındaki kenar çubuğunu çekip dosya yöneticisinden c10 tr fake dosyasını silip yerine 3312 roll back in dosyasını taşıyın.Şimdi indir tuşuna basabilirsiniz.Biraz uzun sürebilir bitmesini bekleyin

2-aşama

11 a21 eu dosyasını indirip ana dizine atın.localupdate programını indirip yükleyin ve programı açın.İndirdiğiniz 11.a.21 eu dosyasını programa gösterip yükleyin.İşlemler bittiğinde Android 12 Avrupa sürümüne dönmüş olacaksınız.

Artık önceki işlemleri yapmaya gerek kalmadan,bu verdiğim linkten istediğiniz sürümü indirip yerel yükleme yöntemi ile güncelleyebilirsiniz.Sim kartın yedeğini almayı unutmayın ve ayrıca işlemler sırasında şarj bitme ihtimaline karşı şarj kablosu takılı olsun

• Bu telefonu ekran koruyucusuz kullanan var mı çok çiziliyor mu?

• Kullananlar son durum nedir memnunmusunuz ne kadar süre kullanmayı düşünüyorsunuz neleri beğendiniz neleri beğenmediniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaliteli telefon yalan yok. Ortalama bir F/P telefonu fiyatına göre gayet iyi donanıma sahip.

• UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt
    Ben son sürüme güncelledim. Android 14, Realme UI 5.0 sürümde şu anda. Gram kasma, donma, takılma yok. Şarj bence daha da iyileşti, eski sürümlere göre. 👍🏻

Realme GT2 ANA KONU (SD 888 - 50 MP - 8/12 128/256 - 5000 mAh 65W - 6.62" 1080x2400 120Hz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 29 Ağustos 2024; 11:19:32 >
  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    Evet hocam pil süresi daha iyi olmuş şu sıralar bu honor 200 dikkatimi çekiyor nasıldır alınır mı aceb

Realme GT2 ANA KONU (SD 888 - 50 MP - 8/12 128/256 - 5000 mAh 65W - 6.62" 1080x2400 120Hz)

• Cihazlar ne durumda arkadaşlar

• Yeni sürüm geldi

• Realme GT2 ANA KONU (SD 888 - 50 MP - 8/12 128/256 - 5000 mAh 65W - 6.62" 1080x2400 120Hz)

• Yeni sürümü yükleyenler var mı nasıl bir değişim var mıdır

• Dead_404 D kullanıcısına yanıt
    Animasyonlar Ufak yumuşamış
    Bildirim paneline arama butonu gelmiş

• Performans nasıl olmus

• Realme GT2 ANA KONU (SD 888 - 50 MP - 8/12 128/256 - 5000 mAh 65W - 6.62" 1080x2400 120Hz)

Telefonu kullanmaya devam ediyorum. Pilinden memnunum. En güncel sürümdeyim.Ancak maalesef, kapasite yönünden pek memnun değilim. 128 GB yetmiyor. Son kalan 5 GB ile idare etmeye çalışıyorum. 😀

Bu aralar MI 14T Pro dikkatini çekiyor. Bunu satıp, almayı düşünüyorum. Bakalım, kısmetse... 😊

14t Pro kamera olarak çok Güzel hocam hazır yurt dışı mı alıcaksınız eğer yurt içi ise s24 plus düşünmezmisiniz

• UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı direnç kayıtlı olarak düşünüyorum açıkçası hocam ya. Yurtiçi Mi 14T Pro cihazına 40000 TL vereceğime, Realme GT6 alırdım, yurtiçi. Direnç kayıtlı Mi 14T Pro 22000 TL.

Hocam bende bu yurt dışı direnç merak sardım ama bi haberde okumuştum Xiaomi hyper os 2.0 ile bootloder kilidi kaldıracak ve kayıt olmayacak diye doğru mudur

• Merhabalar, uzun kullanımda deneyimleriniz nasıldı yazılım ve donanım olarak? Bir de cihazın pusula performansı nasıl? Haritada sağa giderken sola gidiyor gibi yanlış yön gösterme gibi bir şeyle karşılaştınız mı?

• Armo_ kullanıcısına yanıt
    Merhabalar pusula deneyiminde eğim ölçeri çok kullanıyorum,cihaza gelince arayüz de takılma vs yaşamadım tek rahatsız olduğum konu telefon aşırıya ısındığında video kısmı kasması batarya performansım resimde mevcut wifi ve hala aktif kullanmıyorum idare ediyor
    Oyunlarda tatmin edici yüz tanıma gayet başarılı parmak izi ıslak ken algılaması zorlaşıyor ama oda gayet başarılı
    Teknik servis bakımından diğer 2 Büyük marka gibi destek yok parça bakımından
    Realme Türkiye pazarına yeni yeni önem veriyor.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.