< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Realme GT2 ANA KONU (SD 888 - 50 MP - 8/12 128/256 - 5000 mAh 65W - 6.62' 1080x2400 120Hz) (16. sayfa)
-
-
Evet benimki ile aynı.değitirmeyi düşünüyormusunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ek olarak üst çerçeve nokta olarak Ufak renk atması var mı
Benim bu ara, Redmi Note 13 Pro+ gözüme çarpıyor. 13500 TL kaçak olanı. Kamera yönünden üzüntü yaşar mıyım, onu kestiremiyorum. Gerçekten telefon değiştirmeye ihtiyacım var mı, yoksa beyhude bir arayış mı, bilemiyorum. Ama şu 128 GB işi canımı çok sıkıyor. 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 13 Kasım 2024; 0:26:8 >
Hocam eğer sorun fotoğraflar ve video ise Google fotoğraf dan abonelik aldım ben yıllık tek sefer 100tl ve 100 GB depolama verdi böylece 70 GB fotoğraf ve videoları oraya attım
Sizinde durum böyle ise tavsiye ederim ha böyle değil farklı şey ise kamera olarak ana kamera ortalamada dır 13 Pro plus tavsiye ederim
Bende sarjdan dolayı belki yazın honor 200 alırım bu 8 256 olanı
Hocam hala gt2 mi kullanıyorsunuz
Devam hocam, telefonu satamadım, çeşitli sitelere ilan açtım ama, arayan soran yok. İkinci eli çok revaçta ve piyasada olan bir model değil maalesef. 😊
Bir de, satıp da almayı planladığım telefonların hiçbirinde Sony IMX kamera lensi yok, hep kıytırık... Ben fotoğraf çekmeyi çok seviyorum, sırf Realme GT2'deki SONY IMX766 OIS kamera ve SONY IMX471 ön kamera lenslerinin bulunmasından dolayı, bundan sonra telefon değiştirecek olsam yine Realme GT serisi alırım. GT7 ve GT7 Pro çok iyi görünüyor. Snapdragon Elite işlemcili... 😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 2 Aralık 2024; 11:22:51 >
Yo memnunum aslında donma kasma yapmıyor sorun çıkarmadı sadece bence mobil veride biraz ekran süresi az tek sikayetim bir de aksesuar kolay bulunmuyor batarya da tek sikayetlerim bunlar olabilir onlarıda aliekspresten soylenebiliyor onun harici gayet iyi telefon bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam nefis gerçekten honor 200 modeline baktım 17 bin TL lik olan onda Sony 800 kamerası var o nasıldır acaba kamera olarak
Bende aksesuar olarak hâlâ orijinal kılfı var sadece ekran koruyucu aldım sağlamlık olarak güzel telefon ekran süresi benimde aynı 😁
Bende de orjinal kılıf ve jelatini var koruyucu bile almadım su ana kadar sorun yok en memnun kaldıgım android telefon şu ana kadar 😁
Oo Süper ben ilk başta koruyucu jelatini çıkarmıştım keşke çıkarmasaydım da masrafa girmeyeydim 😁
Valla ben baktım iyi gibi tamam toz tutuyor cok kaliteli degil ama iş görüyor bir de ince bir sey telefonu kaba gostermiyor o yuzden sökülene kadar devam 😁
Vallahi en güzeli 🙂
Ulan ne telefon be! android 13 c10 Türkiye sürümünü kullanıyorum her şey açık nfc,konum,ultra görüntü motoru,120 Hz yenileme vede mobil internet ile otomatik parlaklıkta en az 8 saat ekran süresi alıyorum.Üstelik bu sürenin çoğu Instagram ve YouTube video içeriği.1 yıllık kullanıma rağmen gerçekten muazzam bir süre.Bu arada hattım Türk Telekom.🧿
Güzel telefon gerçekten, arayüz stabilitesi şahane ekran sürem ortalama 5 6 saat
Mobil veride 4,30 saat verdi bugün navigasyon ve müzik uygulaması açıktı
-
Güncelleme yaptım değişiklik veya gözle görülür birşey fark etmedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X