|
Realme GT2 ANA KONU (SD 888 - 50 MP - 8/12 128/256 - 5000 mAh 65W - 6.62' 1080x2400 120Hz) (15. sayfa)
-
-
Hocam, yazılımsal kayıttan ziyade, direnç kayıt yapmak lazım bence. Ama onu da, işin ehli, donanımlı teknisyenlere yaptırmak gerekiyor. 😊 -
Katılıyorum yorumunuza elinize sağlık. Hangi gcam var sizde -
Kesinlikle hocam bazıları yanaşmıyor yazılıma direnç yanaşıyor çoğunluğu -
Ek olarak s24 fe nasıldır geçilir mi -
Teşekkürler hocam detaylı paylaşımınız için
-
Teşekkürler hocam
-
-
Sdgcam mi bu -
Ben android 12 kullanıyorum batarya süresi bendede aynı yani bataryanın yıpranması ile ilgili bir durum bu.Performans modunun ise ne performansa nede ısıya extra etkisi yok göz boyamaktan bir şey değil.Neden android 12'ye geri döndün derseniz,youTube arka planda oynatma sistem dosyalarına erişim gibi özellikleri çok kullanıyorum 14'de bu özellikler yok.Android 14'ün artıları biraz grafik performansı artışı ve resimlerde yapay zeka kullanımı.
-
Bugün gt2 pro forumlarına baktım millet kamera da ve ekranda cok sorun yaşamış kamera da donma ekran da yesil renk cıkma gibi buna benzer sorun yaşayan var mı bir de telefonu garantiye gönderen hiç oldu mu -
Ben yaşamadım şuan 1,5 yıl oldu problem yok -
Sadece üst kasa da çerçeve de parmak izi gibi leke var kolonya ile siliyorum Geçmiyor -
Ama sıfırlamadan önce telefon 45 derecelere geldiğinde video takılıyor du şuan sıfırladım 2 haftadır problem yok -
Bende bu sorunlar hiç olmadı sıfırlamadım da pil durumu nasıl gondersek değisirler mi ücretsiz
-
Pil değişimi yanlış bilmiyorsam gt2 Pro da forum da 1500₺ yazılmıştı. Ücretsiz değişim için en yakın servisi bence arayın. -
-
Yani pili ucretsiz degismeleri gerek bence ya sonucta bu telefonlar 1 sene rafta beklemis pil sağlığı kaybı mevcut cihazlar pil degisimde sorun cikarmamaları gerek bu arada ekran suresi ne alıyorsun
-
%80 sarj 5 saat 0 dan 100 6 saat bazen 6 saat 46 dakika wifi kullanımı bu -
Siz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X