Şimdi Ara

Realme GT2 ANA KONU (SD 888 - 50 MP - 8/12 128/256 - 5000 mAh 65W - 6.62' 1080x2400 120Hz) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
9
Favori
8.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben telefonu Haziran 2023'den beridir kullanıyorum. Yaklaşık 16 aydır... Deneyimlediğim olumsuz durumlar şu şekilde:

- İşlemci, ısınıyor. SD888 gerçekten maalesef, çok yüksek sıcaklıklarda çalışıyor. Royal Match oyunu ve YouTube küçük pencerede çalışırken, yeri geliyor 45 dereceyi görüyor telefon. Bu sıcaklığı, GT Mod kapalıyken görüyor bir de. Açsak demek ki, 50 olacak. 😀

- Makro kamerasından hâlâ memnun değilim. Çözünürlük piksel piksel. Çok kötü. 2x telefoto kamerasının da kalitesi biraz daha iyi olsaydı keşke... Hep 2x modda çekiyorum genellikle fotoğrafları.

- Video kaydederken, sesin bitratesi çok düşük... Derinden geliyor gibi videolarda, ses. Daha kaliteli olabilirdi. GCam kamera uygulaması ile birlikte bir tık güzelleşiyor. Ama kesinlikle donanımsal olarak bir zayıflık var.

- Telefonu en güncel hâliyle kullanıyorum. Keşke Android 12'de kalsaydım, ekran süresi sebebiyle. Android 12 ile 7-8 saat ekran süresi alıyordum. Şimdi 5-6 saat arası... Bataryanın da yıpranma payı vardır pek tabii. Ama bu durumu dert etmiyorum. İyi ki hızlı şarj var da, gönlümüzü alıyor. 😀

- Depolama 128 GB kesinlikle almayın. Yetmiyor. Yetmiyor. Yetmiyor. SD kart girişi de yok. 😀

Deneyimlerim, bu şekilde. Bunlar haricinde, en ufak bir problem yaşamadım.😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt
    Hocam, yazılımsal kayıttan ziyade, direnç kayıt yapmak lazım bence. Ama onu da, işin ehli, donanımlı teknisyenlere yaptırmak gerekiyor. 😊

• Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum yorumunuza elinize sağlık. Hangi gcam var sizde

Kesinlikle hocam bazıları yanaşmıyor yazılıma direnç yanaşıyor çoğunluğu

• Ek olarak s24 fe nasıldır geçilir mi

Teşekkürler hocam detaylı paylaşımınız için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkürler hocam

• Armo_ kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. 😊 Yarı yolda bırakmaz ama, emin olun. 😊

GCam sürümü:

Realme GT2 ANA KONU (SD 888 - 50 MP - 8/12 128/256 - 5000 mAh 65W - 6.62" 1080x2400 120Hz)

Sdgcam mi bu

Ben android 12 kullanıyorum batarya süresi bendede aynı yani bataryanın yıpranması ile ilgili bir durum bu.Performans modunun ise ne performansa nede ısıya extra etkisi yok göz boyamaktan bir şey değil.Neden android 12'ye geri döndün derseniz,youTube arka planda oynatma sistem dosyalarına erişim gibi özellikleri çok kullanıyorum 14'de bu özellikler yok.Android 14'ün artıları biraz grafik performansı artışı ve resimlerde yapay zeka kullanımı.

• Bugün gt2 pro forumlarına baktım millet kamera da ve ekranda cok sorun yaşamış kamera da donma ekran da yesil renk cıkma gibi buna benzer sorun yaşayan var mı bir de telefonu garantiye gönderen hiç oldu mu

• Dead_404 D kullanıcısına yanıt
    Ben yaşamadım şuan 1,5 yıl oldu problem yok

Sadece üst kasa da çerçeve de parmak izi gibi leke var kolonya ile siliyorum Geçmiyor

Ama sıfırlamadan önce telefon 45 derecelere geldiğinde video takılıyor du şuan sıfırladım 2 haftadır problem yok

Bende bu sorunlar hiç olmadı sıfırlamadım da pil durumu nasıl gondersek değisirler mi ücretsiz

Pil değişimi yanlış bilmiyorsam gt2 Pro da forum da 1500₺ yazılmıştı. Ücretsiz değişim için en yakın servisi bence arayın.

Realme destek sekmesi servis noktası bölümünden aldığım servis noktaları. Realme GT2 ANA KONU (SD 888 - 50 MP - 8/12 128/256 - 5000 mAh 65W - 6.62" 1080x2400 120Hz) Realme GT2 ANA KONU (SD 888 - 50 MP - 8/12 128/256 - 5000 mAh 65W - 6.62" 1080x2400 120Hz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutCAN41 -- 9 Kasım 2024; 20:6:29 >

Yani pili ucretsiz degismeleri gerek bence ya sonucta bu telefonlar 1 sene rafta beklemis pil sağlığı kaybı mevcut cihazlar pil degisimde sorun cikarmamaları gerek bu arada ekran suresi ne alıyorsun

%80 sarj 5 saat 0 dan 100 6 saat bazen 6 saat 46 dakika wifi kullanımı bu

Siz

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.