Sizde kaç çıkıyor? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gigabyte -- 27 Mart 2024; 21:40:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Realme GT2 ANA KONU (SD 888 - 50 MP - 8/12 128/256 - 5000 mAh 65W - 6.62' 1080x2400 120Hz) (6. sayfa)
-
-
Antutu v 10.2.0
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam pek sorun yok gibi.
Şaşırtıcı olan senin puanların anormal şekilde yüksek olması.Ben android 13'te ciddi puan kaybı yaşamıştım o yüzden 12'ye geri döndüm.Neyse sorun yok gibi🤔
-
Mart bitti. Android 14 nisan-mayıs ayında belki yetişir. Bizim global sürüme yaz aylarına kalır büyük ihtimalle. Stabil olsun da acelesi yok. 15 de alsın da söz verildiği gibi.
-
-
Sürekli 65w hızlı şarj kullanıyor musunuz?
-
Android 14 beta sürümü,o yüzden ufak tefek hatalar olabilir.Yükleyip yüklememek sana kalmış ama ben olsam nihai sürümü beklerdim.
Bende stabil diyor
-
İlk bu sekilde beta geldi sonra kararlı sürüm geldi
-
Resmi sürüm yüklenebilir.Ama yükleyip yüklememek size kalmış,ben olsam yüklerdim tabii güncel olması iyidir.
Yapabilirsiniz sıkıntı olmaz.Bana daha gelmedi gelince bende güncellerim
Hocam son konu hakkında fikriniz nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne gibi artıları var özellikle batarya eksi mi artı mı yoksa 13 deki gibi aynı stabilize de mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha birkaç saat önce gelmez dedim Android 14 geldi. Hayırlı olsun :) yakında güncellerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X