Şimdi Ara

realme x2 pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Realme X2 Pro 8 Gb Ram 128 Gb hafizali modelidir. Yurtdişi kayitsiz ilk hattin hakki doldu ikinci hatta 2 ay kaldi kapanmasina ben bir kac yere sordum suan atilamiyor dendi attiririm ben yaparim yada pasaport kaydi yaptiririm diyen varsa ucuz fiyattan veriyorum bu ozellilerde fiyatin uzerine pasaport kaydi yaptirsaniz bile fiyat cok makul bir rakama geliyor. 50W sarj ozelligi varsir 30 dk'da %100 dolmaktadir. 90hz ekran yenileme ozelligi dolby stereo ses cikisi sd 855 plus islemcisi vs bir suru özelligi bulunmaktadir. Turkce secenegi yoktur ben ilgilizce kullanmaktayim. Nette Global rom yukleme anlatimi vardir ve bir kac adet custom rom vardir anlayan yukleye bilir ugrasmam istemedigim ve fazla bilgim olmadigi icin bu sekilde kullaniyorum. Kasasinda deforme cizik v.s yoktur. İcinden cikan bir adet silikon kilif ve ekraninda kirilmaz cami vardir. Oyun oynamak icin birebirdir. Youtube ve netten özelliklerini karsilastirmalarini izleyebilirsiniz. Fiyat 2000tl sondur. Ankara içi elden
    realme x2 pro
    realme x2 prot
    realme x2 proeslim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undis06 -- 15 Mayıs 2020; 1:29:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Size Pm den mesaj attım. Bakarsanız sevinirim.

• Hocam özele yazdım

• Valla tam Pubg ve sesi için alınır. Hayırlı Satışlar hocam. Çok İyi cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkutamca -- 20 Mayıs 2020; 4:32:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cihaz Satıldı arkadaslar

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hayırlı olsun
  • öm atar mısınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.