Şimdi Ara

Realme XT [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
7
Favori
22.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gercekten gcam ile kamera cok iyi oldu düşük ışıkta, renkleri daha doğru veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arama gelince kulağıma yakınlaştırıp direk konuşabiliyordum şimdi olmuyor. Ayarı var mıdır bunun?

• >Ayarlar
    >Kolaylaştırıcı Araçlar
    >El Hareketleri ve Hareketler
    >Kulağa Yaklaştırarak Aramaları Otomatik Aç seçeneği aktif mi yoksa sorun başka biyerde mi kontrol edin
  • entdxe kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam sonunda bulabildim şu ayarı :)

• Custom ROM kullanıp deneyen var mı? Önerebileceği bir rom var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: rjopkq

Custom ROM kullanıp deneyen var mı? Önerebileceği bir rom var mı?
    bende düşünüyorum ama kullanıcı dostu bir telefon değil her rom attığında dahili hafızaya format atman gerekiyor yanlış birşey yaptığında bilgisayardan rom yükleyebileceğin bir flashtool yok daha edl modu bulunamadı biraz daha beklemekte fayda var
  • C.06 güncellemesinde Ayarlar/Realme Lab sekmesinde "Rahat Kaydırma" seçeneği geldi. Tam ne işe yaradığını bilen var mı?

• smooth scroll özellikle tek sayfalı web sitelerinde tek tıklama ile sayfanın istenen satırına gitme özelliği yani sen sayfayı aşağı doğru elle değilde tek tıklama ile kaydırabiliyorsun.
  • Arkadaşlar volte nasil etkinleştiriliyor xt de..

• Realme aktif edene dek Türkiye'de kullanamayız. Yazılımsal olarak aktif etmemişler

• Ben de aranızdayım. Telefondan çok memnunum. Ancak tema, bildirim ışıklarını özelleştirme gibi işlemleri yapabileceğimiz bir store uygulaması olsaydı güzel olurdu

• En stabil çalışan Gcam hangisi şuan? Birçoğunu denedim. Ya fotoğraf çekiyorum çektiğim fotoğraf görünmüyor ya fotoğrafa bakayım diyorum galeri uyumsuzluğu yaşıyorum.

• madmax59 M kullanıcısına yanıt
    Hangisi tam olarak hocam?

• 1.2 versiyonu

• Arkadaşlar realme xt kendi kendine güç taasarruf.moduna geçiyor. Kapalı olmasina rağmen sebebi ne olabilir?

• İlk defa böyle bir şey duyuyorum bug olabilir

• madmax59 M kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.2 versiyonunu denedim ama kamera modunda donuyor kare kare hareket ediyor. Fotoğraf çekmek mümkün değil. Bu denediğim NGCAM_7.4.104-v1.2 yazan. yanlış versiyon mu? başında Nikita yazan versiyonu mu yükleyecektik yoksa farklı bir ayarı falan mı var?

• Buradan indirebilirsiniz

• Instagramla ilgili problem yaşıyorum aldığım günden beri hala çözülmedi. Eski samsung note 8 , huawei mate 10 lite telefonlarında denedim onlarda yok. Instagrama giriyorum aşağıdaki ara butonuna basıyorum sonra yukarıdaki Ara sekmesine dokunuyorum klavyenin gelmesi lazımken klavye gelip hemen geri gidiyor 2 kere dokunmam gerekiyor illa

https://www.youtube.com/watch?v=JugfFde_4LQ&feature=youtu.be Detay burada

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.