Şimdi Ara

Realme XT [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
7
Favori
22.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZEITGEIST Z kullanıcısına yanıt
    config dosyasınıda yüklemen lazım linklerin altında modele göre config dosyaları var
  • Son güncellemeden sonra hızlı şarj daha yavaş gibi geldi bana. Sizler de de öyle bir durum var mı?

• medcezir55 kullanıcısına yanıt
    Aynı bende

son güncelleme geldimi ki bana daha gelmedi
    madmax59 M kullanıcısına yanıt
    Bende de yavaş gibi geldi. Ama şarjda bi tık iyi gitemeye başladı sanki.

@madmax59 yazılım güncellemeden kontrol et arayınca görünüyor. Otomatik gelmedi banada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEITGEIST -- 23 Eylül 2020; 12:46:35 >
    bugün geldi bana da ve hala tema mağzası yok neden hala vermiyorlar anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax59 -- 23 Eylül 2020; 16:6:33 >
  • Eylül güncellemesi için bize iki yenilik gelirken yabancı ülkelerde gelene bakın.
    Realme XT [ANA KONU]

Aynen bana da öyle geldi. Hızlı şarj daha yavaş ama şarj biraz daha uzun gidiyor.

• Hindistan sitesinden güncellemeyi indirip manuel kurmama rağmen TR cihazı olduğunu anlayıp kısıtlı özellikler yüklüyor malesef

• Erdal Baggal kullanıcısına yanıt
    oradaki liste bizede geliyor sadece onlarda tam liste yayınlıyorlar bizde yazmıyorlar.

• Realme'nin Mesajlar uygulamasının mesajın içeriğini tamamen göstermemesinden çok şikayetçiydim. Sonra bir şey fark ettim ki Realme zaten Oppo'nun yazılımını rötuşlayıp kullanıyor, uygulamaları da dahil.https://www.apkmirror.com/apk/oppo/messages-3/messages-3-4-6-30-release/messages-4-6-30-android-apk-download/

Linkteki apkyi indirip kurun mesajlar uygulamasını güncellemiş olacaksınız ve artık mesajlar bildirim olarak geldiğinde içeriğini tam ekran görebileceksiniz . Mesajlar uygulamasının dili İngilizce oluyor sadece başka fark yok

• hindistan için resmi olarak color os 6 android 9 sürümüne dönmek için firmware yayınladılar bunu bizim cihazlarınıza yüklesek ne olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax59 -- 28 Eylül 2020; 20:35:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax59

hindistan için resmi olarak color os 6 android 9 sürümüne dönmek için firmware yayınladılar bunu bizim cihazlarınıza yüklesek ne olur ?
    Müthiş olurdu. Coloros6 şu kıytırık Realme UI'dan o kadar iyiydi ki...

Not: İndiriyorum şuan. Yalnızca Hindistan kullanıcıları için diyorlar lakin denemeye değer. En kötü yapmaz downgrade işlemini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rjopkq -- 29 Eylül 2020; 2:55:8 >
  • güzel haberlerini bekliyorum

• madmax59 M kullanıcısına yanıt
    Yapmadı işlemi. Hindistan'dan olmadığımı algıladı yarıda kesti yeniden başlattı telefonu. Global paketini yayınlamaları lazım belli oldu

• tamam teşekkürler peki yarıda kestikten sonra açılmada sıkıntı olmadı dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax59

tamam teşekkürler peki yarıda kestikten sonra açılmada sıkıntı olmadı dimi
    Olmadı. Lakin standart bir sonuç vermiyor bu işlem. Kimisi telefonunun açılmadığını(Hindistan kullanıcısı olmasına rağmen) yazmış kimi yükledikten sonra Netflix kullanamadığını vs yazmış. Güvenilir gelmedi

• hocam ben denedim android 9 color os'a Geri döndüm hiç sıkıntı çıkmadı sadece komple format attı ama önceden tüm yedekleri almıştım sıkıntı olmadı . çok şükür kurtuldum lanet realmi uiden

• madmax59 M kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim hocam gerçek anlamıyla geçmiş olsun :)

Netflix kullanıyorsan deneyebilir misin L1'den L3'e düşüyor mu diye¿

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rjopkq -- 29 Eylül 2020; 21:40:9 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.