Şimdi Ara

Realmim ve karakterim hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya ben Shadowsong'tayım ama ne Türk guildi var ne de Türk arkadaş realm değiştirmeyi düşünüyorum Türklerin bulunduğu fakat herkesin Türk olmadığı (dunemaul gibi olmasın yani) bir realm tavsiye eder misiniz..

İkinci olarak da 80 level Dk 68 level Lock ve 50 level Paladinim var.. Her yer dps Dk dediler main char olmaz dediler bıraktım. Tam tank Paladine başladım bu sefer ona dediler her yer Paladin diye.. Lock da pvp de hiç kullanışlı değil dayanamıyorum paso ölüyorum.. Hangisine devam etmeliyim bi öneri bekliyorum.

Bağlantılı olarak kas bunla devam et diyeceğiniz charı önerdiğiniz Realme migrate etmek istiyorum.. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarisBJK -- 5 Mart 2010; 12:57:00 >

• Warlock her zaman nerf - buff yiyen bir classtır ama sonuç olarak şu anda gayet güçlü.
    Dk konusunda 55 leveldan itibaren başlandığı için main olarak düşünmek biraz mantıksız üstelik başka insanlar da çok sıcak bakmazlar.
    Paladin konusunda da sevdiyesen oyna yani çok çok aşırı bi skill gerektiren class değil ama bu classtan çok var şundan az var diye karakter açmak mantıksız.
    Aylık ücretini kendin ödediğin bi oyunda ne ile zevk alıyorsan onunla oyna ki hem pve hem pvp de başarılı buff nerflerden çok etkilenmeyen class da Rogue dur, melee oynamam diyorsan da mage iyidir.
  • Ben melee ile daha iyi oynuyorum gibi geliyo bana o yüzden pala ile devam ediyim o zmn.. Dediğin gibi çok az skilli var ama olsun.

Bir de Realm konusunda yardımcı olsanız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarisBJK -- 5 Mart 2010; 13:13:29 >
  • Druid iyi bir tanktır.
    Druid çok iyi bir healer'dır.
    Druid iyi dps yapar, sağlam buff verir.
    Druid pvp'de ölmez,arkadaşını öldürtmez. Saldıran ya yavaş yavaş ölür ya da sıkılır gider.
    Druid ile kolay görev yapılır.
    Druid raidlerde kolay yer bulur.
    Druid suda boğulmaz, karada tutulmaz.
    Druid ......

Server konusu kendi tercihin. Draenor serverında horde druidim var. Hiç Türk'e rastlamadım. Yinede mutluyum.(Azda olsa 1-2 tane olsa iyi olurdu)
  • her classtan bal gibi mainde olur altta olur hangisiyle zevk alıyorsan onunla oyna.. Dk diyorsan bu aralar gayet saglam.. locklada ömek istemiyorsan affli olacaksın.. gecen WG de bir affli lock denk geldi hızlıca etraftaki herkese corruption attı :) birde zaten tancity buffi var hepimizi yavas yavas öldürdü :) 2-3 dot koyup haunt attınmı kendi kendine canın fullenir.. bence saydıgın classlardan en zevklisi lock ama yinede sen bilirsin..

realm olarak almanya üstündeki serverlardan seç mutlaka.. lag diğerlerine göre epey az olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

realm olarak almanya üstündeki serverlardan seç mutlaka.. lag diğerlerine göre epey az olur..

Lagında değilim hocam Shadowsongta da yok ama şöyle bir Türk Guildim olsa daha zevkli olurdu olmadı 8-9 tane Türk arkadaş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarisBJK -- 5 Mart 2010; 14:08:06 >
  • o zaman horde'san git karazhanda yada dunemaulda başla.. hellfire olabilir.. ally'isen auchidionda açabilirsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer PvP de benim gibi warlock'unuz ile melee gibi yakın mesafe dalarsan fazla ömrünüz olmuyor. Ama PvP 'de warlock'un kendine has özellikleri var, ben seviyorum, rakipleriniz etrafta korku içinde koştururken canlarını çekmek ayrı bir zevk. Denemelisin bence. Eğer battleground yapmayı düşünüyorsan Auchindoun ve Karazhan'ın olduğu battlegroup'u tavsiye etmem, özellikle Ally'ler ezik ve sıra pek gelmiyor. Grimbatol, Kazzak , Taren mill vb olduğu Misery battlegroup'u güzel bence, 80 de 5 dk da sıra geliyor ve Ally/Horde kazanma oranı daha dengeli.
  • DK dan main char olur neden olmasın ama tank olursan daha kolay kabul edilirsin.dps de gidebilirsin ama tabi yüksek dps yapmalısın ki guildlerde yer bulabilesin.yoksa tank git
  • quote:

Orijinalden alıntı: eudimonia

Druid iyi bir tanktır.
    Druid çok iyi bir healer'dır.
    Druid iyi dps yapar, sağlam buff verir.
    Druid pvp'de ölmez,arkadaşını öldürtmez. Saldıran ya yavaş yavaş ölür ya da sıkılır gider.
    Druid ile kolay görev yapılır.
    Druid raidlerde kolay yer bulur.
    Druid suda boğulmaz, karada tutulmaz.
    Druid ......

Server konusu kendi tercihin. Draenor serverında horde druidim var. Hiç Türk'e rastlamadım. Yinede mutluyum.(Azda olsa 1-2 tane olsa iyi olurdu)

Öncelikle eudimonia Druid in her şey olabileceğini (melee dps , caster dps , healer , tank) güzel anlatmışsın :)) ...

Şimdi asıl konuya gelelim... sorun şu .... Bir oyuna başlarken ilgini hangi karakter çekiyorsa onunla oynamalısın... Yani gidip birileri dk dedi diye dk paladin ded diye paladin oynama...
    Eğer sevdiğin class ı oynarsan (genellikle) o classda daha başarılı olursun ... çünkü zevk alırsın.. VE ÖZELLİKLE şunu unutmayın bu oyunu SİZ oynuyorsanız BAŞKALARININ sizin ne oynayacağınıza karar vermesine ENGEL OLUN... Bu oyunu zevk olsun diye oynuyoruz sonuçta ve sıkılacağımız bir class açarsak(başkalarının isteğiyle) o zaman bu oyunu oynamanın mantığı ne?

Server konusuna gelirsek Twisting Nether veya karazhan ı önerebilirim (Horde isen)... Dunemaul hakkındaki duyumlarım pek hoş değil
    Alliance içinse birşey söyleyemeyeceğim :D arkadaşlarımın çoğu horde oynadığı için alliance guildleri ve türklerin yoğunluklu olduğu serverları(alliance açısından) pek bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadeve -- 7 Mart 2010; 6:34:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.