Şimdi Ara

Realms Of Mayhem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu Oyunu Oynayan Arkadaşlar Varmı?

• ben cok oldunu sanmam ama biraz yardım edersen cok kisi oynar
  • Ben oynamaya yeni başladım bir sorum olacaktı topraklarımızı nasıl genişletiyoruz
  • ilk 100 e girip bıraktım
  • Temel Olarak İlk Girdiginizde 100 ü bulabilirsiniz ama en ufak saldırıya dayanamaz 100.lükten 500. lüge gerileyebilirsiniz. Kısacası Tatktik ve Strateji Oyunu.. Günlük yarım saatt bakmak Yeterli. Turk Sitesi Olanwww.Hukumdarlar.com bu siteye yönlendirilmiştir. Ana Site Belirttigim Adrestir.. Oyunun En Önem verilmesi gerekenler; Odun Ve Taş Üretimi Ardından Altım Madeni Agırlıklı Üretim ilk 500 turdan sonra Savunma Sonraki Turlarda Diger Kullanıcılarla İttifak kurmak Nekadar İttifak Kurarsanaın Sizin Acınızdan O kadar iyi olacaktır.. Ayrıca Geliştikçe puanınız artar böylelikle yeni teknikler doğar. ama bence siz geliştikten sonra bir krallıga başvurup katılın derim. Arkanızı Sağlama Alın Hiç Olmazsa... yanınızda Dostlarınız Varsa Sırtınız Yere gelmeyecektir. Daha Ayrıntılar ve Özerl sorularınız Varsa Çekinmeyin.

• Ayrıca Üye Olurken Referans Bölümüne "Anti" Yazarsanız 100 Tur Başına Bana 1 tur 5 toprak kazandırırsınız. Bende Size Oyunda Yardımcı Olabilirim Böylelikle..

Sevgilerle...
  • ya bu oyun türkçeydi sitenin adı da

www.hukumdarlar.com ama giriom o siteye yine ingilizce çıkıo sorun bende mi acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pillars of Eternity II: Deadfire
    8 yıl önce açıldı
    Lords of the Fallen
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.