Şimdi Ara

--RealSro--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar oyun gayet güzel ve eğlencelidir.GM'ler herkonuda yardımcı oluyolar gelmenizi tavsiye ederim.

RealSro offical sitesine gitmek için : realsro

RealSro information :

-120 Cap ve Skilleri
    -12,13 Degree İtemler ve Stoneler Ekli
    -Jupiter Temple Canavarları 120 Kadardır ve Giantları Cıkmaktadır.
    -Orjinal Silkroad Jupiter Temple Odaları (Heykelli Oda Vs Vs)
    -2012 Dressleri ve Demon Sheitan Dressi Ekli
    -2012 Binek Petleri Ekli
    -Mirror Dimensiyon Sorunsuz
    -Jupiter Temple Odaları Sorunsuz
    -Tüm Caveler Sorunsuz
    -50bye Kadar Pazar İmkanı
    -500er Adet Pot Alma İmkanı
    -(+17) Ye Kadar Sorunsuz Upgrade Sistemi ve Yeni Silah Yanma Şekilleri
    -Sorunsuz Honor Rank ve Honor Buff Sistemi
    -Sorunsuz Kale Savaşı ve Kale Yönetimi

Elixirler ,Hp,Mp,Arrow,Bolt 500 Adet Birleşebilir

Zaten oyunla alakalı sorularınız için oyunda DestekTeam gezmektedir

Sayımız Arttıgında Çok Çeşitli Eventler Yapılcak İtem,Devil,Dress.13 Degre İtemler Bir Çok Hediye Dagıtacagız.

İtem Mallda Adv Elixirler A B C , Npclerde Stoneler , Gerçek Silkroadla Aynı Mirrror Haritalar , Tüm Dressler , Binek Hayvanları , Devil e + Basma , Yeni Parlama Şekilleri , Daha Bir Çok Yenilik Yaptık . . .

Fortess War Her Pazar Saat 19:00 Da Başlıcaktır.Çok sık event olacaktır.

Oyunun kapanma ihtimali %0'dır.Tavsiye ederim buyrun gelin

Ben __ChE gelen bana pm atsın kasıyım

--RealSro--

• Çok böyle private srolar bn isro oynuyoru, sadece görüşümü belli etmek istedim. Farklı bir şeyler düşünseniz yani bir çok private server var böyle neden sürekli hep aynıları açılıyor. Umarım tutunursunuz
  • inş tutunuruz ya bu farklı istiyorsanız gelin görün harbi harbi güzel
  • ne zaman açıldı ?
  • 6 gün önce kardeş buyrun gelin bekleriz
  • her konuda yardm ederz
  • Başlangıç itemleri neler?
  • Sanki Silkroad'ı bastan yaptılar da Offical RealSro Web sitesi yazıyorar acayip..(yanlış anlaşılmasın) ben her oyunun pravitesine karşıyım..
  • başlangıc itemlri aynı silkroad gibi ama itemlerin sorun etmeyiniz yardım ederiz
  • pirivate Serverlere Karşı Olan Arkadaşım Silkroad Online İyicene Abarttı Millet Dewil İle +12 BAsıyor Ya Bune Böyle Zaten Joymax baya Player Kaybetti.bırakmayanlarda ellerinde Guzel Char Olanlar onlarda Elindekileri Satarsa İyicene Biter oyun Ama kapanmaz Yinede.İşte bu Yüzde herkez pirivate Server Kiralıyo Satın Almıyor.Bazıları 1 aylığına Kiralıyolar Ve tuttururlarsa Satın Alıyorlr Kapanan Çok Server war Pirivate Serverlerde tutan Tek Server War oda Grindroad bende oynadm Gayette guzel Ama 120 Gelcek Dediler ve Gelmedi.Millet iyicene Skıldı Uniqe kes Pwp yap felan Ondan oyun Full Çekerken Şimdi Bakın Oyun Populet geziniyor oda iyicne player kaybetti yani oyun OynuYanlara İstediği Şeyleri veren Gm ler her Zaman kazanır..... Bi DÜşün Bunları Öle karar ver...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deof54

pirivate Serverlere Karşı Olan Arkadaşım Silkroad Online İyicene Abarttı Millet Dewil İle +12 BAsıyor Ya Bune Böyle Zaten Joymax baya Player Kaybetti.bırakmayanlarda ellerinde Guzel Char Olanlar onlarda Elindekileri Satarsa İyicene Biter oyun Ama kapanmaz Yinede.İşte bu Yüzde herkez pirivate Server Kiralıyo Satın Almıyor.Bazıları 1 aylığına Kiralıyolar Ve tuttururlarsa Satın Alıyorlr Kapanan Çok Server war Pirivate Serverlerde tutan Tek Server War oda Grindroad bende oynadm Gayette guzel Ama 120 Gelcek Dediler ve Gelmedi.Millet iyicene Skıldı Uniqe kes Pwp yap felan Ondan oyun Full Çekerken Şimdi Bakın Oyun Populet geziniyor oda iyicne player kaybetti yani oyun OynuYanlara İstediği Şeyleri veren Gm ler her Zaman kazanır..... Bi DÜşün Bunları Öle karar ver...

Bakıyorum da çok iddaalısın? Senin oyununa gelicem. Eğer beğenirsem para yatırmak isterim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

quote:

Orijinalden alıntı: deof54

pirivate Serverlere Karşı Olan Arkadaşım Silkroad Online İyicene Abarttı Millet Dewil İle +12 BAsıyor Ya Bune Böyle Zaten Joymax baya Player Kaybetti.bırakmayanlarda ellerinde Guzel Char Olanlar onlarda Elindekileri Satarsa İyicene Biter oyun Ama kapanmaz Yinede.İşte bu Yüzde herkez pirivate Server Kiralıyo Satın Almıyor.Bazıları 1 aylığına Kiralıyolar Ve tuttururlarsa Satın Alıyorlr Kapanan Çok Server war Pirivate Serverlerde tutan Tek Server War oda Grindroad bende oynadm Gayette guzel Ama 120 Gelcek Dediler ve Gelmedi.Millet iyicene Skıldı Uniqe kes Pwp yap felan Ondan oyun Full Çekerken Şimdi Bakın Oyun Populet geziniyor oda iyicne player kaybetti yani oyun OynuYanlara İstediği Şeyleri veren Gm ler her Zaman kazanır..... Bi DÜşün Bunları Öle karar ver...

Bakıyorum da çok iddaalısın? Senin oyununa gelicem. Eğer beğenirsem para yatırmak isterim...

Kardeşim Bu adresdeki Bnm oyunun değil bi vatandaşın Oyunu Ben Her zaman İddalıyımdır Elimden gelenide yapıyorum 1.Grindroad Artık bitti ve ordan Baya Adam gelick Çevrem War 2.oyun Açılalı Daha 4 5 Gun Oldu oyunda fazla kişi online olmuyor akşamları 6 7 gibi 15 20 player açık oluyor 1 ay sonunda inş bu 200e çıkarıcaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deof54 -- 5 Nisan 2012; 18:44:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.