Şimdi Ara

Realtek Ethernet& Windows 7 Ciddi Sorun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim.Bu konu daha önce açılmış kusura bakmayın araştırdım ama hala bir çözüm bulamadım.Ciddi bir sorun var ortada .Yıllardır Windows XP de hiç bir ethernet ağ sorunu yaşamadım ancak Windows 7 ye geçtikten sonra 32 bit ve 64 bit ikisinide denedim.Hemen hemen her windows açılışnda "ağ kablosu takılı değil ,ethernet kablusu nu takın vs uyarılarını görmekten artık bıkkınlık geldi. Farklı yöntemler denedim ağ bağdaştırıcısını devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirerek her defasında modemi kapatıp tekrar açarak bu soruna kalıcı bir çözüm bulabilen var mı arkadaşlar? Sorun belli Realtek ethernet sürücüsü nün windows 7 ile uyum sağlayamaması.....

• Çözüm önerisi olan yok mu arkadaşlar. Realtek ethernette bir tek ben mi sorun yaşıyorum yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuat505 -- 17 Şubat 2011; 21:45:23 >
  • Win7 yuklendikten sonra gelen guncellemeleri yaptinmi? Gorev yoneticisinden eksik olan suruculerde realtek varmi? Genelde guncellemeden sonra wi 7 otomatikmen kendi suruculerini yukluyor.eger tum guncellemeleri yapmadiysan ilk guncellemeleri yapin.ekstradan xp de kullandiginiz surucuyu yuklemeyin win7 kendisi bulsun.Bendede realtek var onceden xp yukluydu win7 yukledim ilk basta ses bile yoktu gu cellemlerden sonra hepsini kendi buldu ve. Guzel calisiyor bir sorun yok.
  • Şu anda windows tamamen güncel.Bahsettiğin windows un kendi bulduğu realtek ethernet driverda da aynı sorunlar oldu malesef. Zaten onu kullanıyordum dün Realtek in kendi sitesindeki kendi win 7 sürücüsünü indirdim ondada sorunlar devam ediyor nasıl bi iştir çözemedim gitti...
  • Pc her acildiginda realtek surucusunu yukleme yapiyormu?
  • hayır yapmıyor sürücüyü kaldırdığım zaman yapıyor hangi sürücüyü kullanacaz windows 7 de sorun çıkarıyor realtek in kendi sürücüsüde sorun başka ne olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuat505
    hayır yapmıyor sürücüyü kaldırdığım zaman yapıyor hangi sürücüyü kullanacaz windows 7 de sorun çıkarıyor realtek in kendi sürücüsüde sorun başka ne olabilir

Realtek'in yeni sürücüsünü indirip güncelleyin. Realtek te bu sorun varmış güncellem ile düzeliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 18 Şubat 2011; 11:56:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    windows 8 grafik kartı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Windows 10 wifi kopma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • realtek 8139 ve 8100 olmak üzere çift ethernet kullanıyorum ikisde problemsiz, bilginize. Sürücü felan yüklemedim, windows'un kendi sürücüleri. win 7 64.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.