Şimdi Ara

Realtek hd audio windows 7 cızırtı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle anlatmaya başlamadan önce şöyle birşey söyleyeyim.Bu konuda bir çok yere baktım söylenenlerin çoğunu denedim ama birtürlü düzelmediği için buraya yazma ihtiyacı duydum.Şimdi sorunuma gelirsek yaklaşık 3-4 gün önce vista bilgisayarıma format atıp windows 7 yükledim.Vistadaykende bu cızırtı sorunu vardı , orda ses aygıt özelliğinden beep seçeneğini kapatarak bu dertten kurtulmuştum.Win 7 de pc ye driverı yükledikten sonra cızırtıyı fark edince forumlardan araştırdım, arkadaşlarımdan da duyduğuma göre en güncel driverı indirip kurdum , ayarlardan ses efektlarini engelledim, varsayılan biçimi ayarladım.Cızırtı büyük ölçüde azaldı başlangıçta sürekli olan cızırtı kesildi ama hala arasıra dosya geçişlerinde video izlerken filan kısık bir seste cızırtı oluyor.Bu cızırtı en kolay tema değiştirken çıkıyor.Bu cızırtıdan kurtulmak için ne yapmalıyım?Yardımlarınızı bekliyorum.

Gözükmüyor olabilir birtanesi şöyle yazayım:

Audio sürücü versiyonu:6.0.1.6526
    Directx versiyonu:DirectX 11.0
    Audio kontrolörü:HDaudio
    Audio kod çözücü:ALC269

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azenix -- 6 Ocak 2012; 16:08:24 >

• kurduğunuz sürücüyü kaldırın, makineyi yeniden başlatın, windows güncelleme de bulunan sürücüyü yükleyin, tekrar yeniden başlatın sorununuz çözülmüş olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

kurduğunuz sürücüyü kaldırın, makineyi yeniden başlatın, windows güncelleme de bulunan sürücüyü yükleyin, tekrar yeniden başlatın sorununuz çözülmüş olacaktır

Katiliyorum yapamazsan laptopu okuluna gotur orada sana yardimci olacak birisini bulabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.