Şimdi Ara

REALTEK HD AUDIO YÖNETİCİSİNDE GELİŞMİŞ AYARLAR YOK, MİKROFON SORUNU, WINDOWS 8, ASUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus'un All in One et2701 modeli var bende, fakat harici miktofonla konuşmaya çalıştığımda aşırı distortion ve eko geliyo, hiçbişey anlaşılmıyo, yabancı türk ne kadar forum varsa araştırdım, sorunu herkes Realtek Audio Manager dan Advenced Settings e gelip ""Separate all input jacks as independent input devices" seçerek çözmüş fakat bendeki Realtek HD Audio yöneticisinde Advanced Settings / Gelişmiş Ayarlarda sadece iki seçenek var ve geri kalanı boş,
    Son driverların hepsini denedim, Asus'tan indirdim olmadı, Realtek den indirdim olmadı, driverları sildim windows 8 Oem driverları kurdum, fakat bu seferde Audio Yöntecisi doğal olarak yüklenmediği için yine panele girip sorunu düzeltemedim,

Realtek Audio Driverları yüklediğimde harici ve dahili mikrofonu tek olarak, kulaklığı ise hoparlör olarak algıladığı için bütün hepsi aynı anda çalışmaya çalışıyor ve saçma sapan bir ses ortaya çıkıyor, fakat Windows 8 Oem driverları kurduğumda harici/dahili mikrofon, kulaklık ve hoparlörü ayrı ayrı görebiliyorum fakat Realtek yüklü olmadığı için Realtek Audio Yöneticisi yüklü olmuyor ve yine o seçeneği seçemiyorum,

Aynı sorunu yaşayan var mı ya da çözüm nedir bilen varmı?

kaç gündür uğraşıyorum olmuyo birazdan PC yi parçalamayı düşünüyorum,

https://store.donanimhaber.com/c4/a9/a1/c4a9a10054c62049863a360e93ca1837.jpg[simage][/simage]

Allah rızası için şu bilgisayarı parçalamadan bi çözüm önerin
     REALTEK HD AUDIO YÖNETİCİSİNDE GELİŞMİŞ AYARLAR YOK, MİKROFON SORUNU, WINDOWS 8, ASUS

• arkadaşlar fikri olan var mı?
  • Allah yardımcın olsun. bulabilirsen o eski beyaz arka plana sahip audio driverı yükle. en iyisi oydu diğerlerini ben çözemedim:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.