Şimdi Ara

IEEE 1394 kartı aygıt yöneticisinde görünüyor ama kamerayı görmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen yardım arkadaşlar.Kafayı yemek üzereyim..Bilgisayarımda yada saat menüsünün yanında hiçbir oynama olmuyor..

• Son driverını yüklemeyi deneyin. Sorun buradan kaynaklanıyor olabilir.
  • Bilgisayarınızda Video yakalama yazılımları mevcut mu? Eğer mevcutsa kameranızı 1394 kablosuna takar takmaz, yazılımın çıkması lazım. Eğer böyle bir program mevcut değilse, kameranızı taktığınız zaman, Movie Maker'i açın ve kameradan görüntü yakala'ya tıklayarak 1394 kablosunun çalışıp çalışmadığını denetleyiniz..
  • son driver i nereden bulabilirim ki?

dejaay@ dv camera ikonu olsa herşey haloluyor ama bazen kamerayı görüyor bazen görmüyor.Kablo sağlam.ulead studiodan bir iki görüntü aldık ama kamera off konumuna geldi mi samsung dv ikonu gidiyor ve bir daha geri getiremiyorum.herşeye rağmen.
    ıeee1394 kartının Yazılımının eski olmasından olabilir mi acaba.??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkşamGüneşi -- 2 Mart 2008; 20:36:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AkşamGüneşi

son driver i nereden bulabilirim ki?

dejaay@ dv camera ikonu olsa herşey haloluyor ama bazen kamerayı görüyor bazen görmüyor.Kablo sağlam.ulead studiodan bir iki görüntü aldık ama kamera off konumuna geldi mi samsung dv ikonu gidiyor ve bir daha geri getiremiyorum.herşeye rağmen.
    ıeee1394 kartının Yazılımının eski olmasından olabilir mi acaba.??

1394 yazılımıyla ilgisi olacağını sanmıyor. Yazlımla ilgili bir durum olsa hiç görüntü aktaramazdınız. Şimdi sorun şu mu: görüntü aktarımı yaptınız diyelim ve kameranızı kapattınız. Sonra yeniden aktarım yapmak istiyorsunuz ancak bilgisayarınız kameranızı algılamıyor.

1394 kartınız anakartınıza bütünleşik mi? Ayrı bir kartsa çıkarıp yeniden takmayı deneyiniz.

• BAZEN KARTI GÖRÜYOR PC BAZEN GÖRMÜYOR.Diğer slotları da denedim ama yine aynı.Has tam kayıt yapalım diyoz kamerayı başka konuma aldığımızda bilgisayarımdaki ikon kayboluyor.Ama aygıt yöneticisinde ağ bağlantısına varınca duruyor ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AkşamGüneşi

BAZEN KARTI GÖRÜYOR PC BAZEN GÖRMÜYOR.Diğer slotları da denedim ama yine aynı.Has tam kayıt yapalım diyoz kamerayı başka konuma aldığımızda bilgisayarımdaki ikon kayboluyor.Ama aygıt yöneticisinde ağ bağlantısına varınca duruyor ..

Aygıt yöneticisindeki ağ bağlantısı zaten her zaman durur aygıt takılı olmasına gerek yoktur,IEEE1394 kartı takılı olması yeterlidir orda Bağlandı yazması için.

Açıkçası ben de bi aralar çok uğraştım bu DV kamera kayıtlarıyla ama tam bi düzen tutturamadım,stabil olduğu söylenemez...Yeri geliyordu kameranın IEEE1394 çıkışı bozuluyordu,yeri geliyordu bizim kafa bozuluyordu

Ulead VideoStudio ile deniyordum ben genelde ama sıkıntılıydı hep.
    USB ile 1394 arası kalite farkı yapıyor mu kullandığınız yazılım veya cihaz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ethernet Kartını Görmüyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cihaz kasetli kamera.USB kabul etmiyor.IEEE 1394 şart ama ne çare sıkıntı devam ediyor.
  • bendede samsung kasetli cam var vpd 39 i bende ulead video studio yu kullanıyorum şimdiye kadar bir sorun yaşamadım kullandıgım kablo şeffaf 4 pine 4 pin siyah kabloyla denedim olmadı 6 pine 4 pin kabloylada denedim kamerayı görüyor yalnız tam işleme başlayacakken donup kalıyor du şeffaf 4 pine 4 pin kabloyla canavar gibi çalışıyo hatta bir ara web cam olarakta kullanmıştım kamerayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.