Şimdi Ara

Realtek Mod (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
20
Favori
73.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr.Faustus

Büyük ihtimal kurabilirsiniz.

@kerimcem
    Vokal ve konuşmalar için "Diyalog Netleştirici" var. Hocam kulaklık modellerine göre de baya farkediyor. Dolby kurduktan sonra Dolby ile devam ediyorsunuz yola yani Win10'un dahili sürücüsü yerine geçiyor.

Aradim ancak Windows 7 destekleyen sürümünü bulamadim..
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Hocam Windows Vista'ya kuruluyor. Windows 7'ye de kurulması lazım.
  • Aktivasyon linki ölmüş.
  • Dr.Faustus kullanıcısına yanıt
    hocam realtek ile mi kullanıyorsunuz bu dolby yi? ben kurmaya calısınca donanım bulunamadı diyor tanımıyor, nasıl kurdunuz?
  • Windows 10 RS2 ile uyumlu Modlu sürücü de isteriz. Harman,DDL,DHT ve DTS özellikli.
  • Konunun eski sayfalarinda da görüleceği üzere zamaninda ALC892 chip ses kartli anakartimda bu modlu driverleri kullanirdim ve çokta memnundum.. Sonra sürekli sorun çikarmaya, EAX sorunu vermeye, THX sorunlu çalişmaya başlayinca ve bide sürekli bunlarla uğraşmaya başlayinca ha bire sil temizle bi daha kur falan Ehhhh yeter diyip Creative ZX ses karti almamla huzura kavuştum Rahatladim.. Her ne olursa olsun hiç bi onboard ses chipi Harici bi ses kartinin yerini tutamaz Hele hele ZX-ZXR gibi üst seviye kartlarin.. Bu modlu driver yeterince işini yerine getiriyodu o zamanlar memnundum hatta sirf bu yüzden ses karti bile almiyodum..

Hala kullanan var mi bilmem ama zamaninda iyi bi modlu driver idi.
  • Arkadaşlar belki bi ihtimal olur diye Zamaninda bu programi kullananlar ALLAH rizasi için yardim istiyorum..

Arkadaşlar bu programlarin içerisinde EAX Plugins viye boyutu 1 mb bile olmayan bi eklenti vardi. Elinde olan lütfen benle iletişime geçebilir mi o ufacik plugins'e ihtiyacim var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Arkadaşlar belki bi ihtimal olur diye Zamaninda bu programi kullananlar ALLAH rizasi için yardim istiyorum..

Arkadaşlar bu programlarin içerisinde EAX Plugins viye boyutu 1 mb bile olmayan bi eklenti vardi. Elinde olan lütfen benle iletişime geçebilir mi o ufacik plugins'e ihtiyacim var..
    plugini bilmemde elimde x-fi mb3 le x-fi mb 5 var çalışan plugini ne yapacaksınız.
  • quote:

Arkadaşlar belki bi ihtimal olur diye Zamaninda bu programi kullananlar ALLAH rizasi için yardim istiyorum..

Hocam dosyalar bende duruyor. Akşam 8-9 gibi mesaj at göndereyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @MC.CYBER_ Lütfen paylaşirmisin bi yere yükleyip, iç dosyalarini inceleyelip bakmak istiyorum belki o eklentinin yeni versiyonu falan vardir seninkinde..

@nmm1716 : Zamaninda te 2012 2013'de harici ses kartim yokken bende TÜM versiyonlar vardi daha sonra harici ses karti almiş olmama rağmen ne olur ne olmaz diye silmemiştim.. İlk sayfada paylaşilan linklerdeki programları indirip 7ziple açtığınızda içinde EAX Plugins veya EAX Gadget isimli bişey gelirdi windows kenar çubugunda işe yarardi K lite coded ile film müzik oyunlarda EAX destekli olsun olmasin Tüm sesleri aktif ve son kalitede kullanmaya yarardi.. Geçen benim Pc ve BU zamana kadarki TÜM senelerin emeği yedekleri driverler o bu şu herşey bi anda yok oldu gitti.. Ben hali hazirda zaten Creatixe SB ZX ses karti kullaniyorum ama o eklenti ses kartinin EAX etkisini dahada öne çikariyordu sesler dahada gerçekçi oluyordu.. Lütfen bi bakarsan elinde varsa paylaşmani beklicem.. Ufacik bi boyutta windows kenar çubuguna ekleyen bi eklenti vardi o lazim bana.. Bu plugin veya gadget EAX'in aktif olup olmadiğini gösteriyodu bana..

Eğer ona tikladiğinizda windows kenar çubugunda EAX yüklenmişse o dur..

Sizdeki dosyalarda İsmi sadece EAX olarakta yaziyor olabilir.. EAX Plugins veya EAX gadget diye bi ismi vardi ve windows kenar çubugunda şöyle görünürdü.. Sizlerde EAX 4.0 veya 2.0 veya 5.0 görünebilir, Farketmez..

Realtek Mod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 25 Temmuz 2018; 3:6:0 >

• quote:

@MC.CYBER_ Lütfen paylaşirmisin bi yere yükleyip, iç dosyalarini inceleyelip bakmak istiyorum belki o eklentinin yeni versiyonu falan vardir seninkinde..

@nmm1716 : Zamaninda te 2012 2013'de harici ses kartim yokken bende TÜM versiyonlar vardi daha sonra harici ses karti almiş olmama rağmen ne olur ne olmaz diye silmemiştim.. İlk sayfada paylaşilan linklerdeki programları indirip 7ziple açtığınızda içinde EAX Plugins veya EAX Gadget isimli bişey gelirdi windows kenar çubugunda işe yarardi K lite coded ile film müzik oyunlarda EAX destekli olsun olmasin Tüm sesleri aktif ve son kalitede kullanmaya yarardi.. Geçen benim Pc ve BU zamana kadarki TÜM senelerin emeği yedekleri driverler o bu şu herşey bi anda yok oldu gitti.. Ben hali hazirda zaten Creatixe SB ZX ses karti kullaniyorum ama o eklenti ses kartinin EAX etkisini dahada öne çikariyordu sesler dahada gerçekçi oluyordu.. Lütfen bi bakarsan elinde varsa paylaşmani beklicem.. Ufacik bi boyutta windows kenar çubuguna ekleyen bi eklenti vardi o lazim bana.. Bu plugin veya gadget EAX'in aktif olup olmadiğini gösteriyodu bana..

Sizdeki dosyalarda İsmi sadece EAX olarakta yaziyor olabilir.. EAX Plugins veya EAX gadget diye bi ismi vardi ve windows kenar çubugunda şöyle görünürdü.. Sizlerde EAX 4.0 veya 2.0 veya 5.0 görünebilir, Farketmez..

Bende zipli, rar lı olarak var. Akşam eve geçince bakar atarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

@MC.CYBER_ Lütfen paylaşirmisin bi yere yükleyip, iç dosyalarini inceleyelip bakmak istiyorum belki o eklentinin yeni versiyonu falan vardir seninkinde..

dropbox linki ekledim. x-fi mb3 de müzik dinlerken eax efectleri kullanmak için kullanıyorum. plugini siz ne için kullanacaksınız belki benimde işime yarar bir müzik player içine mi entegre edeceksiniz.

Realtek Mod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 25 Temmuz 2018; 13:44:14 >

• Çok Teşekkürler eve geçince bi indirip iç dosyalarını kontrol edeceğim İnşAllah içinde vardır isteğim gadgets plugins..

Benim istediğim şey Windows kenar çubuğunda EAX etkisini açıp kapatmaya yarayan ufacık minnacık bi eklenti var onu yükleyince ses kartı veya driverlar tam anlamıyla destekliyorsa EAX etkisi daha belirgin oluyor, Bu yüzden istiyorum. Bulursam zaten burayada eklerim o dosyayı, herkeste çalışmaz ama olsun belki birinin işine daha yararsa burdada dursun hemde olurda bi daha kaybedersem indirme linki falanda bulunur konuda..

@nmm1716 dosyaları müsait olduğunuz bi zamanda yollayabilirmisiniz iç dosyalarında olabilir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben unuttuğum birşeyi yazayım birde eski sürümlerde olanlarda da olabilir, 2.67 2.68 gibi eski sürümü kullananlarda da olabilir bu dediğim şey illa yeni sürümler değil.. Modlu driverlarin ilk paylaşıldıklari sürümlerden birindede olabilir.. Bir klasör içerisinde OpenAL diye bişey gelirdi, EAX Gadgets diye bişey gelirdi 7ziple dosyaları açtığınızda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 26 Temmuz 2018; 17:45:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt
    Valla Çok çok çok Teşekkürler.. Yolladiğin programin içine gömülü buldum ve aldim içinden.. İsmini doğru hatirliyomuşum EAX Gadgets.. Valla senin işine yarar mi bilemiyorum herkeste çalişmiyo nedense.. Zamaninda bu konuda eski sayfalardaki yorumlarimda malum herkeste ya çalişmiyodu yada kimse bilmediği için kullanmiyodu..

Ayrica bi yanliş anlaşilma varsa düzelteyim, Ben şuan modlu driver kullanMiyorum onboard ses karti kullanMiyorum yani Harici Sound Blaster ZX ses karti var bende ve nedense bu ufacik eklentiyi kenar çubuguna ekleyince Fimde müzikte oyunda seste farkedilir derece bi miktar daha kalite ve çevresel ses detaylari artiyo..

Hem daha sonra bana yine lazim olurda bulamam diye hemde Başkalarida denesin işe yariyorsa kullanan kullansin diye indirme linki veriyorum indirip isteyen denesin.. 1 mb bile değil, içinde 2 dosya var klasörün içinde.. İndirdiğiniz zaman açiksa Windows kenar çubuklarini ''Kapatip'' EAX Gadgets ve OpenAL'i yükleyin... Daha sonra ekranin sağina veya soluna ekleyin.. EAX'i tiklayip masaüstüne yani kenara çubuguna ekledikten sonra yukarida kenarda nasil göründüğünü göstermiştim zaten.. Daha sonra EAX'in üzerine gelin sağinda Seçenekler diye ufak bi tık var ona tıklayin ve Playback'i seçtikten sonra Tamam diyin EAX hafif siyahlaşacak.. İstediğiniz bi müziği açin bi bakin.. Kimisinde çalişmiyor kimisinde işe yariyor artik sisteminize driverlara v.b. şeylere bağli galiba.. En azindan sizlerde işe yaramasa bile kenarda ritim tutan bi eklenti gibide kullanabilirsiniz, Karar sizin..

EDİT: Bilmeyenler için yaziyorum Linke tikladiktan sonra Büyük yeşil olana DEĞİL Altta bi tane ufak mavi Dosyayi indir var ona tiklayacaksiniz.. Sonra bunda reklam var virüs var o var bu var demeyin.

İndirme linki :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 28 Temmuz 2018; 10:21:41 >

• quote:

Valla Çok çok çok Teşekkürler.. Yolladiğin programin içine gömülü buldum ve aldim içinden.. İsmini doğru hatirliyomuşum EAX Gadgets.. Valla senin işine yarar mi bilemiyorum herkeste çalişmiyo nedense.. Zamaninda bu konuda eski sayfalardaki yorumlarimda malum herkeste ya çalişmiyodu yada kimse bilmediği için kullanmiyodu..

Ayrica bi yanliş anlaşilma varsa düzelteyim, Ben şuan modlu driver kullanMiyorum onboard ses karti kullanMiyorum yani Harici Sound Blaster ZX ses karti var bende ve nedense bu ufacik eklentiyi kenar çubuguna ekleyince Fimde müzikte oyunda seste farkedilir derece bi miktar daha kalite ve çevresel ses detaylari artiyo..

Hem daha sonra bana yine lazim olurda bulamam diye hemde Başkalarida denesin işe yariyorsa kullanan kullansin diye indirme linki veriyorum indirip isteyen denesin.. 1 mb bile değil, içinde 2 dosya var klasörün içinde.. İndirdiğiniz zaman açiksa Windows kenar çubuklarini ''Kapatip'' EAX Gadgets ve OpenAL'i yükleyin... Daha sonra ekranin sağina veya soluna ekleyin.. EAX'i tiklayip masaüstüne yani kenara çubuguna ekledikten sonra yukarida kenarda nasil göründüğünü göstermiştim zaten.. Daha sonra EAX'in üzerine gelin sağinda Seçenekler diye ufak bi tık var ona tıklayin ve Playback'i seçtikten sonra Tamam diyin EAX hafif siyahlaşacak.. İstediğiniz bi müziği açin bi bakin.. Kimisinde çalişmiyor kimisinde işe yariyor artik sisteminize driverlara v.b. şeylere bağli galiba.. En azindan sizlerde işe yaramasa bile kenarda ritim tutan bi eklenti gibide kullanabilirsiniz, Karar sizin..

EDİT: Bilmeyenler için yaziyorum Linke tikladiktan sonra Büyük yeşil olana DEĞİL Altta bi tane ufak mavi Dosyayi indir var ona tiklayacaksiniz.. Sonra bunda reklam var virüs var o var bu var demeyin.

İndirme linki :http://dosya.co/kh22fp8qybdo/EAX_Gadgets_ve_OpenAL.rar.html
    Senin işine yaramasına sevindim bende sbz içinde eax paneli olacak vs sandım sevindim :=)) Bende zxr var x-fi mb 3 kullanıyorum müziklerde eax açmak için. Hepsi tek panelden acıp kapansa çok güzel olurdu. Ne diye zxr eax kaldırmışlarsa aklım ermiyor. ZXR satan kişide ilerde eax vs gelecek dedi ondan almıştım :=))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 30 Temmuz 2018; 8:24:44 >

• Amacım konuyu hortlatmak değil Driver mod lusu var ve çok güzel ben win10 64bit kullanıyorum sesler çok iyi oldu

link bu sürekli güncelleniyor direk kurulu driver üzerine kurun farkı görün 5+1 7+1 olanlar farkı hissedecek

• MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    İyi ki hatırlattın hocam. Sabitleyeyim. Zira konu ve Driver çok eski kaldı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

İyi ki hatırlattın hocam. Sabitleyeyim. Zira konu ve Driver çok eski kaldı.
    way be zamanında uğraşmıştım eax efekti için ama şimdi yeni anakartımdaki sonic stüdio aynı işi istediğim cihazda yapıyor gerek kalmadı uğraşmaya :=) Ama dolby Atmos ve dts x vb şeyler eklenebilir.
  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt
    Dolby atmos gerçekten fark yaratıyor hocam. Kullanıyorum. Film harici içerik az malesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.