Şimdi Ara

Realtek Mod (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
20
Favori
73.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DRACON1C

Gecikme için özür dilerim arkadaşlar. Yeni sürücülerin linklerine ilk sayfadan ulaşabilirsiniz.

hocam en son verdiğiniz driver'la yapmayı denedim, creative kartımı görmüyor,
    bu arada sound blaster panel listesinde sadece console launcher ve control panel var, normal mi?

ek: sorun yabancı bir sitede çözüldü, ALC887 , eski driver + X-Fi 3 ile sorunsuz çalışıyor.
    konu sahibinin izniyle anlatım yapabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetay74 -- 20 Ağustos 2014; 1:22:12 >
  • ahmetay74 A kullanıcısına yanıt
    Tabi ki anlatabilirsin. Hatta ilk sayfaya eklerim, isteyen yararlanır.
  • bende yüklemeye çalışırken realtek sürücüsü kurulumu yapamadı diyip kapatıyor eski driveri kaldırıdm artı manuel de deniyorum sürücü uygun değildir deyip yüklemiyor aygıt yöneticisinde alc892 benimki..diğer modlarıda denedim aynı orj driverde sorun olmuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

bende yüklemeye çalışırken realtek sürücüsü kurulumu yapamadı diyip kapatıyor eski driveri kaldırıdm artı manuel de deniyorum sürücü uygun değildir deyip yüklemiyor aygıt yöneticisinde alc892 benimki..diğer modlarıda denedim aynı orj driverde sorun olmuyor..

çözdüm hatayı yazıp yabancı forumlarda win 8.1 gelişmiş boot seçeneklerinden sürücü imzası yüklemeyi devre dışı bıraklı açmak gerekiyor 7. seçenek...şimdi diğerlerii hallediyim bu halde bile halde tizler daha kalite boğukluk gitti..millet srs i filanda açmış onlar nasıloluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Eylül 2014; 11:17:22 >
  • burası biraz geri bile kalmış elalem sbc2 aktive ediyor aktiv ettimde eski modelden 10 kat daha iyi..2014 model....
    link:
    dfiles.eu
    Deposit Files
    http://dfiles.eu/files/2xv53bks8

edit:hepsini denedim açıkçası sütüdyo parametrik ekoloyzır gibi hiç biri değil..
    http://sourceforge.net/projects/equalizerapo/

pece le rock mode deneminzi tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Eylül 2014; 23:38:22 >

• Realtek HD 889 ses kartım var.Son yapılan 2.75 sürümlü driveri kurdum.Bilgisayarın sistem sesleri + internetten video falan izlerken seslerde problem yok ama bilgisayardaki klip ve ses dosyalarını hiç bir şekilde açamıyorum.K lite codec pack kurdum değişen birşey yok.Bilginize
  • DRACON1C kullanıcısına yanıt
    Hocam 2.75 Driverlerinin linki çalişmiyor bildirmek istedim..
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Tamam dostum sağ ol. Yakın zamanda yeni sürümün linklerini paylaşacağım.
  • arkadaşlara şiddetle equalizer apo tavsiye ederim X-Fi 2 Mod eskidi zaten yabancılar xfi3 sound cinema blaster 2 monte ediyor hepsini denedim hiç biri offical driver+eqaulizer apo +peace rock modenin verdiği kaliteyi vermiyor zaten yabancılarda ona dönmeye başladı bu işle uğraşanlar bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Kasım 2014; 15:01:15 >
  • Doğru söylüyorsun. X-FiMB3 daha mantıklı..

X-FiMB 3'e geçmenin zamanı geldi arkadaşlar..
    Şimdilik son verilen linklerden kurabilenler kursun. Kuramayanlar için konuyu düzenleyip anlatım yapacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Doğru söylüyorsun. X-FiMB3 daha mantıklı..

Şimdilik son verilen linklerden kurabilenler kursun. Kuramayanlar için konuyu düzenleyip anlatım yapacağım.

onu bıraktım creative dünya markası olabilir ama sound programları hantal adamların orj cerative kartı var kendi effect programlarını kaldırıyor yapay ses veriyor diye equalizer apo kullanıyor tavsiye ederim denersin ..çoğunluk ona döndü artık..modlama işiyle uğraşanlar bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Kasım 2014; 0:03:50 >
  • quote:

Doğru söylüyorsun. X-FiMB3 daha mantıklı..

Hocam geçmiş mesajlarimda ortadadir ki, 2012'den beridir sizin Driverlerinizi kullaniyorum bilgisayarimda ve sayenizde inanin Harici ses karti almak gibi bi külfetin altina girmedim bunca zamandir.. Öncelikle Teşekkürler ediyorum emeğine sonsuz saygim var.. Şuanda da 2.71 sürümünü kullaniyorum ve memnunum..

Ancak bence de artik X-FiMB 3'e geçmenin zamanı geldi.. Siz yeni sürümü yani X-FiMB 3'ü yapacak misiniz ilerleyen zamanlarda yoksa Şuan mevcut olan son sürümü kullanin mi dersiniz.. Çünkü silmişken En son sürümü yüklemek isterim.. Teşekkürler.

• Sedat. kullanıcısına yanıt
    xfi 3 modlanalı çok oldu mayıstan beri var içindeki yonergeleri izleyerek kolaylıkla yaparsın ama tavsiyem equalizer apo..creativein programları tizi yansıtmada başarılı değil bassı böğürtüyor cristalleme ozelliğide yapay bir hava veriyor..bu denilen şeylerin khz bazında eğitme böğürtme equalizer apo v.s dahil, ses kalitesi düzeltme diye birşey yok sadece hangi melodik oran hoşunuza giderse hesabı..siz neyaparsanız yapın creativin orj wave tablosu çözümü olmaz o donanımla alakalı brişey burada yapılan şey sadece creative efeği..adamlar orj eğirtilmemiş böğürtülmemiş ses dalgası siçin wasapi ex. mod kullanıyor..

include package
    Sound Blaster X-Fi MB 3-1.00.04
    Sound Blaster Cinema 2-1.00.10
    Realtek_HDA_6.0.1.7233 x64 only

depositfiles.com
    Deposit Files
    http://depositfiles.com/files/2xv53bks8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Kasım 2014; 2:21:37 >

• brişeyi daha oneriyim realtek gurubunun ara yeni bulidler oluşturan bir gurubu var ,wave çözümleri hepsinden daha kaliteli bence hem asio sürücüleri barındırıyor hemde güncel en son kurduğum 4 kasım imzalı..
    http://download.drp.su/drivernews/Sound_Realtek_High_Definition_Audio_6.01.7378.7z
    istenirse equalizer apoda üsütne kurulup rock modede denenebilir ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Kasım 2014; 2:11:14 >
  • DRACON1C kullanıcısına yanıt
    Hocam linkleri güncelleyin lütfen creative ses kartını satınca bu kamil realteke kaldım çok kötü vuruyo bassları boğuk basslardan beynim patlıcak bir türlü kısamıyorum equalizer sistemi berbat realtekin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetoguz10

Hocam linkleri güncelleyin lütfen creative ses kartını satınca bu kamil realteke kaldım çok kötü vuruyo bassları boğuk basslardan beynim patlıcak bir türlü kısamıyorum equalizer sistemi berbat realtekin

http://sourceforge.net/projects/peace-equalizer-apo-extension/
    denermisin her ikisinide katlar böler....rock a al..tabi relatekin eq sunu kapa yaptıkdan sonra..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Aralık 2014; 15:49:47 >

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    deniyorum hocam düşük frekans varmıdır bunda 30 hz yi boostlicamda güm güm ü pek sevmiyorum yumuşak daha iyi geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetoguz10

deniyorum hocam düşük frekans varmıdır bunda 30 hz yi boostlicamda güm güm ü pek sevmiyorum yumuşak daha iyi geliyo

piyasadaki en iyi eq programı sınırsız limit var ben bile okdar çok kurcalamadım rock modu yeterli geliyor...zevkine kurcalarsın....config klosorune atıcan paeceyi..
    ooo hocam süper bişeye benziyor bütün alt frekanslar var
    hocam en üstteki linki indirdim sadece yükledim ama hiç açma yeri falan yok konfigürasyon falan varyı instal ettim onları yeniden başlattımda programı nerden açıcam ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.