Şimdi Ara

Realtek Mod (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
20
Favori
73.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar beraberiz.
    Çok yoğun çalıştığımdan dolayı konuyu güncel tutamadığım için kusuruma bakmayın.

Yeni sürücüyü mod'layıp X-FI MB 2 için uygun hale getireceğim ve yeni çıkan sürücülerle uygun hale getirebilmek için yapılması gerekenleri anlatacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar beraberiz.
    Çok yoğun çalıştığımdan dolayı konuyu güncel tutamadığım için kusuruma bakmayın.

Yeni sürücüyü mod'layıp X-FI MB 2 için uygun hale getireceğim ve yeni çıkan sürücülerle uygun hale getirebilmek için yapılması gerekenleri anlatacağım.

Sabırsızlıkla bekliyoruz
  • quote:

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar beraberiz.

Valla süper olur hocam... Öncelikle emeğinize uğraşlariniza Size çok Teşekkür ediyorum, Sayenizde Harici Ses kartina gerek olmadan onboard ile Adam gibi kaliteli müzikler dinleyebiliyoruz..

Şuan 2.70 sürümünü kullaniyorum ve nedense bazen Eax desteği kendi kendini iptal ediyor yeniden Consoldan ayarlamayla düzeliyor ama ha bire orayi düzeltmek bi müddet sonra sıkıntı oluyor.. Bu sorun alakasiz şekilde Microsoft sistem güncellemesini aldiktan sonra oluştu.. Silip başka Driver yüklemek istiyodum artik Yeni gelecek Driveri bekleyeceğim..

• Sedat. kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.

Arkadaşlar "Realtek Sürücüleri X-Fi MB2'nin Çalışacağı Şekilde Mod'lamak" adında bir başlık altında yapılması gerekenleri anlattım.
    Sürücüleri de yakın zamanda upload edeceğim.

Windows 8'de imzalanmamış sürücüleri kurarken sorunla karşılaşabilirsiniz. Bunun için önceki sayfalarda @teradox'un verdiği çözümü hatırlatmak isterim.

" Merhaba arkadaşlar win 8 de çalıştıramayan arkadaşlar var nasıl yükleneceği konusunda pek bir bilgi yer almamış çözümü sizlerle paylaşmak istedim.

Öncelikle masaüstü ekranındayken faremizi sağ tarafa doğru sürükleyip menünün açılmasını sağlıyoruz ve şu yolu izliyoruz

Ayarlar-Bilgisayar ayarlarını değiştir-Genel-Gelişmiş Başlangıç(Sağ menüde en altta)-Şimdi yeniden başlat-Sorun Gider-Gelişmiş Seçenekler- Başlangıç Ayarları-Yeniden Başlat

Çıkan menüde 7 numaralı seçeneği yani sürücü imzası zorlamasını devre dışı bırak diyoruz.

Sistem açılınca driver'ımızı kuruyoruz; kurulum esnasında bir uyarı alacaksınız yinede kur diyoruz. Kurulum tamamlanınca sistemi yeniden başlatıyoruz.

Sistem açılınca bu seferde xfi modu kuruyoruz; yeniden başlatıyoruz.

Sonra masaüstü ekranındayken faremizi sağ tarafa doğru sürükleyip menünün açılmasını sağlıyoruz ve şu yolu izliyoruz

Ayarlar-Bilgisayar ayarlarını değiştir-Genel-Gelişmiş Başlangıç(Sağ menüde en altta)-Şimdi yeniden başlat-Sorun Gider-Gelişmiş Seçenekler- Başlangıç Ayarları-Yeniden Başlat

Çıkan menüde 4 numaralı seçeneği yani Güvenli Modu Etkinleştir diyoruz.

Sistem güvenli modda başlayınca önce DDL_DTS_Activator.exe'yi sonra Run.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırıyoruz. Sistem yeniden başlatıldıktan sonra sound blaster panelden ayarlarımızı gerçekleştiriyoruz. Eğer açılmazsa güvenli kipte aktivasyon işlemini tekrar edin yine açılmazsa xfi modu kaldırıp tekrar kurun C-Program data klasöründeki creative klasörünü silin ve aktivasyon işlemini tekrarlayın kolay gelsin. "

• quote:

Rica ederim hocam.

Arkadaşlar "Realtek Sürücüleri X-Fi MB2'nin Çalışacağı Şekilde Mod'lamak" adında bir başlık altında yapılması gerekenleri anlattım.
    Sürücüleri de yakın zamanda upload edeceğim.

Windows 8'de imzalanmamış sürücüleri kurarken sorunla karşılaşabilirsiniz. Bunun için önceki sayfalarda @teradox'un verdiği çözümü hatırlatmak isterim.

" Merhaba arkadaşlar win 8 de çalıştıramayan arkadaşlar var nasıl yükleneceği konusunda pek bir bilgi yer almamış çözümü sizlerle paylaşmak istedim.

Öncelikle masaüstü ekranındayken faremizi sağ tarafa doğru sürükleyip menünün açılmasını sağlıyoruz ve şu yolu izliyoruz

Çıkan menüde 7 numaralı seçeneği yani sürücü imzası zorlamasını devre dışı bırak diyoruz.

Sistem açılınca driver'ımızı kuruyoruz; kurulum esnasında bir uyarı alacaksınız yinede kur diyoruz. Kurulum tamamlanınca sistemi yeniden başlatıyoruz.

Sistem açılınca bu seferde xfi modu kuruyoruz; yeniden başlatıyoruz.

Sonra masaüstü ekranındayken faremizi sağ tarafa doğru sürükleyip menünün açılmasını sağlıyoruz ve şu yolu izliyoruz

Çıkan menüde 4 numaralı seçeneği yani Güvenli Modu Etkinleştir diyoruz.

Sistem güvenli modda başlayınca önce DDL_DTS_Activator.exe'yi sonra Run.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırıyoruz. Sistem yeniden başlatıldıktan sonra sound blaster panelden ayarlarımızı gerçekleştiriyoruz. Eğer açılmazsa güvenli kipte aktivasyon işlemini tekrar edin yine açılmazsa xfi modu kaldırıp tekrar kurun C-Program data klasöründeki creative klasörünü silin ve aktivasyon işlemini tekrarlayın kolay gelsin. "

Öncelikle DRACON1C ye çok teşekkür ediyorum modlamayıda bize gösterdigi icin.Windows 8.1 64 bit kullanıyorum,asus P8Z77V-PRO anakartım var ve realtek chip setim ALC 892.Sonunda modlamayı dediginiz yontemle basardım 2,3 saat ugrastım.Realtek 11 kasım yani bugun yeni driveri cıkmıs,onu indirdim2,73 versiyonu.Daha sonra Realtek Sürücüleri X-Fi MB2'nin Çalışacağı Şekilde Mod'lamak" adında başlık altındakileri dediginiz sekilde yaptım,fakat realtegin sürücüsünü yüklerken imzalanmamıs sürücü modunda oldugum halde yükledikten sonra realtek programı calısmadı ve driveri ewski versiyon kaldı.Yaptıgım hata suydu. DRACON1C nin anlattıgı adımlardan ismi degistirilen ve HDXRT.inf olan dosyada bu sekilde 4 satırdan sadece bir tanesinin ilk bastakinin DRACON1C beyin dedigi gibi yaptım fakat digerlerini degistirmedim,ama dedigim gibi yüklenmiş gibi oluyor fakat realtek programı yüklenmiyordu,
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0892
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0889&SUBSYS_1043846B
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0899&SUBSYS_1043846B
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0892&SUBSYS_15580371

bende biraz tahmini olarak, bilmeden ,Bir yerde okumustum ama nerde tam hatırlamıyorum 899 chipset bazen gecebiliyormus,benim 892 de 882 diye gecebilir tahmini ile 3. satırdaki 0899 yerine 0882 diye yazdım.
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0892
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0889
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0882
    bu sekilde yaptım burda bütün satırların sonlarını &SUBSYS_........ve sonrasını sildim,belki son kısmı yapmasamda olabilirdi bilmiyorum ama bu sekilde yaptıktan sonra diger adımlarıda yaparak realtegi sorunsuz bi sekilde yükledim program calıstı,sonra yine denildigi gibi X-FI MB 2 Yazılımını kurdum ve güvenli modda aktivasyonu yaptım ve calıstı,realtek programıda ayrıntılı bir sekilde calıstı,ayrıca creative xifi programlarıda calısıyor,fakat sorunum şu:Creative consol launcherde yani entertainment mode daki ayarları yapmama rağmen seste hic bi degisiklik olmuyor,eax ayarları,eq ve diger sesle ilgili ayarlar sesi etkilemiyor,onceki kurdugum hazır sizin verdiginiz pakatte sesi degistiriyordu fakat bu modlamada hata yaptım galiba neden olabilir?thx setup console modu calısmıyor ama zaten calısmaması dogalmıs,thx destekleyen realtek chipi oldugu icin herhalde.Realtek programında ayarlarla sesler degisiyor onda sorunum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24CAADF13 -- 11 Kasım 2013; 22:06:58 >

• @yellowsouth,
    Aynı ana kartı kullanıyoruz ve aynı sorun bende de var. Win 7 64 Bit kullanıyorum(2.71b kurulu bende). Creative'in hiç bir özelliği sese etki etmiyor. Bu konuda daha önceki postların birinde bir arkadaş aynı sorunu yaşadığını ilginç bir şekilde 2 tand ini (veya inf) dosyasını silerek tekrar kurulum yaptığında sorunun çözüldüğünü söylemişti. Konuyu ararsan bulursan deneyebilirsin. Bir ara bende denicem.
  • Arkadaşlar bu akşam son sürüm sürücüyü mod'layıp, anlatımda sıkıntı var mı, bakacağım.
    Eğer eksik ya da yanlış bir şey olursa düzeltip bilgi veririm.

Ayrıca dijital bağlantıda ayarların sese etki edip etmediğini de kontrol edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.73'ü mod'ladım ve link'leri ilk mesaja ekledim. Sorunsuz çalışıyor.
    Mod'lama ile ilgili olarak HDAMB2H.inf veya HDXMB2H.inf dosyasını da silmeyip
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0260 
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0262
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0267
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0268
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0660
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0662
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0862
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0882
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0883
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0885
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0888
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0889
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0663
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0272
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0273
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0887
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0665
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0670
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0275
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0270
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0680
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0269
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0899
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0221
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0231
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0672
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0676
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0276
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0671
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0290
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0280
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0282
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0283
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0286
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0233
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0900
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0383
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0292
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0284
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0668
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0255
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0235
    "Realtek High Definition Audio" = IntcAzAudModel, HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0867

aygıt kodlarını eklemekte fayda var.

Bu arada dijital bağlantıda ayarlar sese etki etmiyor haberiniz olsun. Bu bir hata değil, kendi sistemimde de aynı sonucu aldım. Yani düzeltilebilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Belki eski sürücülerle çalışıyordu bilemiyorum ama şu an hatasız mod'lamama rağmen dijital bağlantı işe yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 12 Kasım 2013; 22:57:31 >

• Hocam hatirladiğim kadariyla sizin anakarttaki ses chipi realtek asc892, Pc'de kullandiğiniz ses sistemide Logitech X-530 idi.. X-fi mod 2.70 ile şuan ki güncel modlanmiş driver arasinda ne farklari Gözlemlediniz ?
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Yok hocam benim ses çipi alc898. X-540 kullanmıştım bir ara.
    Şu anda sistem olarak Edifier R2700 kullanıyorum ve optik bağlantı var. X-FI MB2 kullanmıyorum. Driver'lar arasında ise bir fark hissetmedim diyebilirim.

Analog bağlantı yapıyorsanız ve özellikle 2.1 - 5.1 ses sistemi kullanıyorsanız güncel driver + x-fi mb2 her zaman daha mantıklı oluyor tabi, ufak tefek hatalar düzeltilmiş olabiliyor.
    Dijital bağlantıda şu an X-fi MB2 işe yaramıyor, çünkü sese etki etmiyor.
  • @DRACON1C Cevap için Teşekkürler hocam..
  • Rica ederim hocam.

Bu arada yeni upload ettiğim sürücüler ile X-FI MB2'de sorun yaşarsanız, alternatif link'teki X-FI MB2'yi deneyin.
  • Bendeki gibi, sürücü dijital olarak imzasız gözüktüğü için Microsoft'un kendi driver'ının kurulduğunu gören arkadaşlar için ne yapmaları gerektiğini aşağıdaki ekran görüntülerinnde verdim :

1. resimde, "Sürücüyü güncelleştir"
    2. resimde, "Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara"
    3. resimde, "Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver"
    4. resimde, uygun olan driver'ı seçip (ki bu resimde uygun olan "Realtek High Definition Audio") ileriyi tıklamaları gerekiyor. Windows'un sürücü uyarılarını dikkate almadan evet deyip devam edin

Realtek Mod Realtek Mod

Realtek Mod Realtek Mod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartcard -- 13 Kasım 2013; 0:36:36 >

• Bu arada çok şaşırdım ama dijital bağlanmama rağmen bu sefer creative prohramları sese etki ediyor Ama etki öyle amana aman güzel yapmıyor sesi...Hatta neredeyse olmasada olur modunda.
  • asus anakart ve alc 892 chip set ve windows 8.1 64bit sistemim var. 64 Bit Realtek 2.73 - X-FI MB 2 MOD denedim,önceden kendi modladıgımda da aynı sorunu yasamıstım,suanda modlanmıs 2,73 lede aynı sorunum devam ediyor,yani creativedeki ses efektleri ses hic etki etmiyor,analog sistem kullanıyorum,3 tane müzik setini sisteme analog sekilde baglayıp 5+1 yaptım,tabi son müzik sistemi subwoofer ve center:)diger iki müzik sistemi normal stereo.Sonucta 2.73te realtegin bütün ozelliklerini kullanıyorum fakat creative in efektlerini kullanamadıgım icin hepsini kaldırdım,önceki 64 bit 274b RTM yi kurdum,realtekin bazı secenekleri bunda yok fakat creativin efektleri calısıyor,onemli olanda bu,ayrıca 274bde hoparlör özelliklerindeki sonic focus yazılımınıda begendim, 273de sonic fonus yazılımı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24CAADF13 -- 13 Kasım 2013; 15:36:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yellowsouth

asus anakart ve alc 892 chip set ve windows 8.1 64bit sistemim var. 64 Bit Realtek 2.73 - X-FI MB 2 MOD denedim,önceden kendi modladıgımda da aynı sorunu yasamıstım,suanda modlanmıs 2,73 lede aynı sorunum devam ediyor,yani creativedeki ses efektleri ses hic etki etmiyor,analog sistem kullanıyorum,3 tane müzik setini sisteme analog sekilde baglayıp 5+1 yaptım,tabi son müzik sistemi subwoofer ve center:)diger iki müzik sistemi normal stereo.Sonucta 2.73te realtegin bütün ozelliklerini kullanıyorum fakat creative in efektlerini kullanamadıgım icin hepsini kaldırdım,önceki 64 bit 274b RTM yi kurdum,realtekin bazı secenekleri bunda yok fakat creativin efektleri calısıyor,onemli olanda bu,ayrıca 274bde hoparlör özelliklerindeki sonic focus yazılımınıda begendim, 273de sonic fonus yazılımı yok.

Hocam modladığın 2.74B sürücülerini paylaşman mümkün müdür?

• quote:

Orijinalden alıntı: smartcard

quote:

Orijinalden alıntı: yellowsouth

asus anakart ve alc 892 chip set ve windows 8.1 64bit sistemim var. 64 Bit Realtek 2.73 - X-FI MB 2 MOD denedim,önceden kendi modladıgımda da aynı sorunu yasamıstım,suanda modlanmıs 2,73 lede aynı sorunum devam ediyor,yani creativedeki ses efektleri ses hic etki etmiyor,analog sistem kullanıyorum,3 tane müzik setini sisteme analog sekilde baglayıp 5+1 yaptım,tabi son müzik sistemi subwoofer ve center:)diger iki müzik sistemi normal stereo.Sonucta 2.73te realtegin bütün ozelliklerini kullanıyorum fakat creative in efektlerini kullanamadıgım icin hepsini kaldırdım,önceki 64 bit 274b RTM yi kurdum,realtekin bazı secenekleri bunda yok fakat creativin efektleri calısıyor,onemli olanda bu,ayrıca 274bde hoparlör özelliklerindeki sonic focus yazılımınıda begendim, 273de sonic fonus yazılımı yok.

Hocam modladığın 2.74B sürücülerini paylaşman mümkün müdür?

Ben 2.73 ü DRACON1C hocamın dedigi sekilde modladım ama bende efektler etki etmedi,2.73 ü sonra hocam modlanyıp paylastı fakat bende yine efektler etki etmedi,2.74 ü kendim modlamadım, DRACON1C hocam modlamış,aşağıdaki linkteki
    GAMESPIRIT Win7_Win8_R274b RTM X64 isimli dosyayı indirin ve ayrıca Creative X-FI MB 2012 Ultimo -Gamespirit olan dosyayı indirin,yalnız bu söylediklerim 64 bit işletim sistemi icin.Eger 32 bit versiyonuna sahipseniz onu DRACON1C hocama sorarsınız.
    https://skydrive.live.com/?cid=6D9572C7052312C2&id=6D9572C7052312C2%21218
    yukarıda bahsettigim dosyalar modlanmıs oldugu icin konunun ilk sayfasındaki sadece kurma ve aktivasyon işlemleriyle ilgili bölümlere bakarak kurulumu yaparsınız,önceden kurulu driver ve program varsa kaldırın,ccleaner ile temizleyin sonra pcyi yeniden baslatın,kendi driveri bulsa dahi iptal etmeyin,win 8 64 bit kullanıyorsanız imzalanmamıs sürücülerle ilgili bölüme nasıl gecilecegiyle ilgili arastırma yapın,sonra Win7_Win8_R274b RTM X64
    kurulumunu yapın,eger imzalanmamıs sürülerin moduna gecmezseniz işlem basarısız olur,kurulsa bile bi ise yaramaz. Bitirdikten sonra yeniden baslat kısmını size sordugunda biraz bekleyin yaklasık 1 dakika, ayrı bi pencerede otomatik yeni sürücüyü yüklüyor,eger beklemezseniz bu sefer basarısız olabilir.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24CAADF13 -- 14 Kasım 2013; 15:16:33 >

• cevaplarınız icin simdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24CAADF13 -- 28 Mart 2014; 15:32:51 >
  • Hocam öncelikle ellerine sağlık ayrıntılı bir açıklama anlatım olmuş yalnız box.com linkleri çalışmıyor telefondan girdiğimde senin hostingin host kotası dolmuş gibi bir hata veriyor.linkler ile ilgilenirsen sevinirim.
  • Arkadaşlar realtek sürücüsünü windows 8.1 64 bitte bir türlü kuramadım. Setup u çalıştırıyorum sonuna geliyor tam bitti derken hata veriyor.

Uzuncada bir hata kodu falan var ne yazıyordu şimdi hatırlayamıyorum. Ama sürücü kurulamadı diyordu.

2.67-2.70-2.73 Sürümlerini denedim hepsinde aynı.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.