Merhaba laptopun sesi bir anda gitti ve bir daha geri gelmedi. Bağlı ses çıkış aygıtı yok yazıyor. Realtek aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Farklı realtek driverlar denedim ancak denetim masası program ekle/kaldır'da gözükmesine rağmen ne ses var ne de aygıt yöneticisinde görünüyor. Bilgisayarı 2 kere sıfırladım ama sonuç aynı. Yardım edebilecek birisi varsa istediği bilgileri yazabilirim. Gerçekten yardıma ihtiyacım var. www.driveridentifier.com MONSTER TULPAR T7 V19.3 Drivers https://www.driveridentifier.com/scan/desktop.php?scanid=81429B96A7F946A78CD36499A12D6EA3driverlar bu şekilde gözüküyor. realtek hiç yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LinkinParkl -- 9 Mart 2024; 13:53:45 > |
Realtek Ses Sürücüsü Kayboldu Yardım Lütfen
-
-
Chipset ve yonga kümelerini güncellemeyi denediniz mi? Birde cihazı kapatıp şarjdan çıkarıp 1 dakika boyunca açma kapama düğmesine basıp statik alabilir misini? 1 dakika dolunca cihazı şarja bağlayıp açabilirsiniz. Windowsun açılmasına izin vermeyecek kadar basılı tutun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam merhaba. chipset ve yonga kümelerini nasıl güncelleyeceğiz bilmiyorum.
driver durumlarım şu şekilde.
www.driveridentifier.comMONSTER TULPAR T7 V19.3 Drivershttps://www.driveridentifier.com/scan/desktop.php?scanid=81429B96A7F946A78CD36499A12D6EA3şardan çıkarıp basılı tutarsam açılmaz mı pil takılı , pili çıkarmalı mıyım ?
-
buradaki sürücüleri kur
en altta sound blaster var onu en son kurarsın
-
Hepsini mi kurmalıyım? Birde bilgisayar yeniden başlamıyor sürücü kurunca yeniden başlatmamı istiyor ama kapatıp açıyorum bilgisayarı, aynı işlevi görür mü ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hepsini kurdum ama sonuç aynı herhangi bir değişiklik yok :(
-
laptop modelin bu mu MONSTER TULPAR T7 V19.3
öncellikle bilgisayarı sıfırla tekrar . sonra windows güncellemelerinin tamamı bitene kadar yap tüm güncellemeler bittiğinde sesi kontrol et . son olarak indirdiğin driverları yükle. her driverdan sonra bilgisayarı yeniden başlat.
-
Şimdi bilgisayari açmaya calistigimda böyle bir ekran verdi.
Şimdi direk bios ekranı açılıyor sistem açılmıyor.
Windows 10'u İndirin (microsoft.com)
başka bigisayarda aracı indirip usb boot oluşturup temiz kurulum yap.
-
SSD bozulmuş olabilir mi
ihtimal dahilinde usbden windowsu yüklerken belli olur. bu durumda laptopu garantiye gönderin
-
tekrar windows kurdum. sürücüleri yükledim. ancak hala ses yok :/
-
laptop monster ise garantiye gönderin. sorunu belirten bir yazı yazın.
-
hocam teşekkür ederim ilgin için. ben umudumu kaybettim. garantisi bitti zaten geçen sene . bluetooth hopörler ile kullanacağım :,)
Benzer içerikler
- word kelimeler arası boşluk problemi
- out for delivery ne demek
- sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir.
- ev telefonundan numara engelleme
- over current have been detected on your usb device
- ekran kartı resetleme
- bağlantı sıfırlandı.
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- udf dosyası nasıl açılır
- ekran videosu alma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X