Şimdi Ara

reaper of souls update sorunu yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşlar.. netten aldığım standart d3ü bitirmeye yakın, reaper of souls aldım.
    keyi battle.net'net girdim ancak hala upgrade available diyor. ve aynı oyunu açıyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim gerçekten.

• çözüldü..
  • bu konuda benımde yardıma ihtiyacım var? nasıl çözdünüz?
  • bağlantıyı usa yaptım ve o serverı açtım.. sonra tekrar eu yaptım.. nasıl olduğunu pek de anlamadım açıkçası..
    baktım act V ve 70 lvl açılmış.. şimdi RoS ve oynayabiliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchanmimar -- 17 Eylül 2014; 23:33:53 >
  • Diablo 3 u almadan direk dlcyi alarak oynanmiyor diye biliyordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makesweat kullanıcısına yanıt
    netten aldığım standart d3ü bitirmeye yakın, reaper of souls aldım. Yazmış. Sanırım okuduğunuzu pek doğru yorumlamamışsınız. Arkadaş zaten diablo 3 almış ardından da ek paketi almış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

netten aldığım standart d3ü bitirmeye yakın, reaper of souls aldım. Yazmış. Sanırım okuduğunuzu pek doğru yorumlamamışsınız. Arkadaş zaten diablo 3 almış ardından da ek paketi almış.

Starter edition olarak algıladım kusura bakmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen.. d3 aldım 60 olduktan sonra da RoS aldım.. RoS'a geçmekte ufak bi sorun yaşadım ama şükür halloldu..
    yaşayan arkadaşlar için dediğim gibi ben ticket falan da yazmıştım ama server değiştirip açtım oyunu.. sonra tekrar eu yapıp girdiğimde hallolmuştu..
    problem halloldu diye tekrar ticket attım.. budur yani..
    şimdi demon hunter oynuyorum ama okul-iş-staj kombinasyonu içinde çok fazla bişi yapamadım elbette.. sormadınız ama paylaşmak istedim (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.