Şimdi Ara

rebel sim ile gevey sim arasındaki farklar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • maliyeti 5 dolar bile degil sanki adamlar apple gibi arastirma gelistirme yapiyolar reklam giderleri falan .... akbaba gibi coktuler olaya benim gorusume gore bence crackerler bu islerden bunaldi beles ise bisuru mahkeme falan isi nakite dokuyolar kesin ortak calisiyolardir bunlar

Ayrica 112 gibi cok onemli bi numarayida sanki hicbisi olmuyomus gibi mesgul ettikleri icinde ayrica tesuflerimi iletiyorum bunu kibarca da iletmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow6 -- 16 Nisan 2011; 6:02:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

Kişisel görüşüm ikiside aynı şey bana göre aralarında mantıkl hiç bir fark yok olay reklamlardan ibaret. Madem ileride güncelleme ile 112 aranmıyacak bunu başarabileceksiniz. Pekala o zman neden şimdi 112 aranmak zorundada ileride güncelleme ile olucak bu tamamen saçma ve kandırmacadan ibaret. Bence gevey de rebel de 5 para etmez ürünler fakat tek kilit kaldıran yöntemler bunlar olduğundan baş tacı ediliyorlar .

Bence o kadar emin olmayın. Beş para etmez demek haksızlık. Aylardır telefonları bir köşede yatan insanlar telefonlarını kullanabilmeye başladı. Bir sistemi bu şekil kandırıp bu açığı kullanabilmek ve üzerine bunu sim kartı ile beraber yuvaya sokmak herkesin harcı değil. Adamlar ciddi bir olay başardı. Biraz bol keseden sallama olmuş bu cümlen

adamlar hayır için yapmıyorlar ya bu işleri. Sonuçta belli bir maddiyat için bu çabalar sarf ediliyor. Daha önceden yazılımlarla hallediliyordu bu olaylar şimdi neden bu olaya döndüler?

Sonuçta başka türlüde yapılabilirdi bu. Ben şahsen bu şekilde bir uygulama ile karşımıza çıktıklarından şikayetçiyim. Bu kart bize gelene kadar kaç elden geçiyor. üstüne binen binene..

adamlar unlock çıkartıyor beğenmiyorsunuz, başka yollada yapılabilirdi diyorsunuz. çok kolaymış gibi bide

Kardes çıkardıkları Gevey 4.3.2 de çalışmıyor, bu bir ticaret anayasası. Tabi oldukca her zaman daha fazlasını isterler. Bu sana herseyi anlatsın

• Ben size 10 dolar veriyim bakalim bu uretebilecek misiniz geveye alternatif
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Soul

Ben size 10 dolar veriyim bakalim bu uretebilecek misiniz geveye alternatif

adamlar gevey e bile minimum 45$ istiyor sen 10$ dan bahsediyorsun.
  • Geveyin maliyeti 5 dolar diyen cok bilmiş(cahillere)lere dedim ben o lafı
  • gevey v,deosunu bi bakın 112 olayı yok kapatınca da sorun olmuyor oldukca kulanıslı gorunuyor;))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Figgiee

112 yi arama olayı hepsinde var ama guncellemeyle ileride olmuyacagini söylüyorlar ama bilmiyorum ne olur

quote:

Orijinalden alıntı: italy-network

birebir sitedei canlı chatle konuştum 2 akşam evvel. tek farkı güncelleme yapılıyor olması
    kalkıpta siz buraya nasıl oluyorda, reboot edildikten sonra işlemi tekrarlamanız gerekmiyor diyebiliyorsunuz anlamak mümkün değil

quote:

Kişisel görüşüm ikiside aynı şey bana göre aralarında mantıkl hiç bir fark yok olay reklamlardan ibaret. Madem ileride güncelleme ile 112 aranmıyacak bunu başarabileceksiniz. Pekala o zman neden şimdi 112 aranmak zorundada ileride güncelleme ile olucak bu tamamen saçma ve kandırmacadan ibaret. Bence gevey de rebel de 5 para etmez ürünler fakat tek kilit kaldıran yöntemler bunlar olduğundan baş tacı ediliyorlar .

quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

o zaman rebel in de bçok büyük bi farkı yok yani al birini vur ötekine..şu dönemde sanırım factory unlocked olmayan bi i4 almak baya baş ağrıtıyor..

İşkembeden, bol keseden sallayıp,dogru düzgün rebel hakkında bilgi sahibi olmayanlari rezil edelim azcik(0 ingilizce ile bu bilgilere ulaşmak zor tabi halbuki ilk mesajda adam türkçe cevirisini bile yazmış,onu bile okumaktan aciz olanlar gelmiş bide atip tutuyor,cahillik kötü birşey)
    Su videoyu izleyin bakalım nasil çalişiyormuş bilgi sahibi olursunuz.
    -microsimi rebel aparatiyla takıp direk hattı aliyorsunuz,geveydeki gibi 112 yi ara ucak moduna al zart zurt işlemleri yok
    -Telefonu kapayip acinca veya sinyal giderse,hiçbirşey yapmadan tekrar hattınızı görüyor.
    -su an 4,3,2 ile sorunsuz calişiyor(videoda 4.3.0 ile calişiyor)
    -İlerde cikacak ios versiyonlari için rebel simi, aparati ile(yaklaşık 40tl fiyati) update edip kullanabiliyorsunuz.

Ayrica tr fiyatının 165 tl olmasi gayet normal,kendi sitesinde 120tl+kargo(140tl toplam) e satiliyor,coklu alimlarda fiyat 80-90 tl ye düşüyor ama gümrükte takılma olasiligi %99(tanıdık yoksa).Geveye bir türlü ısınamamiştim o yüzden biraz beklemeye karar verdim,1 hafta daha bekleyip , daha iyi ve uygun fiyatlı bir alternatif cikmaza rebel alacagim.
    Henüz Gevey almayanlara rebeli oneririm,fiyatı biraz pahalı gevey gore ama,geveyde yaşanılan sikıntılarin hiçbirisi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Soul -- 22 Nisan 2011; 19:46:23 >

• rebeli nereden alabliriz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Takao

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Bence o kadar emin olmayın. Beş para etmez demek haksızlık. Aylardır telefonları bir köşede yatan insanlar telefonlarını kullanabilmeye başladı. Bir sistemi bu şekil kandırıp bu açığı kullanabilmek ve üzerine bunu sim kartı ile beraber yuvaya sokmak herkesin harcı değil. Adamlar ciddi bir olay başardı. Biraz bol keseden sallama olmuş bu cümlen

adamlar hayır için yapmıyorlar ya bu işleri. Sonuçta belli bir maddiyat için bu çabalar sarf ediliyor. Daha önceden yazılımlarla hallediliyordu bu olaylar şimdi neden bu olaya döndüler?

Sonuçta başka türlüde yapılabilirdi bu. Ben şahsen bu şekilde bir uygulama ile karşımıza çıktıklarından şikayetçiyim. Bu kart bize gelene kadar kaç elden geçiyor. üstüne binen binene..

adamlar unlock çıkartıyor beğenmiyorsunuz, başka yollada yapılabilirdi diyorsunuz. çok kolaymış gibi bide

Kardes çıkardıkları Gevey 4.3.2 de çalışmıyor, bu bir ticaret anayasası. Tabi oldukca her zaman daha fazlasını isterler. Bu sana herseyi anlatsın

adamlar her versiyonda çalışçağını garanti etmiyorlarki. apple bundan sonraki versiyonda basebandte bi kod daha sordurur bütün geveyler yalan oldu.

• baseband koruyarak 4.3.2 ye geçtim çatır çatır çalışıyor.baseand korumadan da gecenler var.onlar calıştıgını söyledi hatta videosuda var.
    benim telefon
     rebel sim ile gevey sim arasındaki farklar
  • arkadaşlar sizce hangisi alınmalı bunlardan..
    iphone 4 abd den alınan at&t için..yeni alınacağından güncel sürümdür herhalde...
  • Arkadaşlar fake oldugunu sanmıyorum ama Rebel le ilgili cok kotu soylentıler var. Alamadan once bakmanızı tavsıye ederım, muhtemelen en dandık gevey den kullanıyorum, hıcbır sorunum yok, catır catır calısıyor. Bu rebel hem dunyanın parası hemde ne oldugu belırsız.

http://www.maheshkukreja.com/rebel-micro-sim-for-iphone-4-complete-review/comment-page-1#comment-117497
  • Sipariş etmiştim.
    Adamlara bir kaç mesaj attım hiç umursamadılar bile. 2 tane kart sipariş etmiştim üstelik, kazıklandığımı düşünüp siparişimi iptal etmek istedim. Paypal a refund istediğimi belirttim ve kendilerinede siparişimi iptal etmeleri konusunda mesaj yolladım.

Seviyesiz bir mesaj geldi rebelsim den.

Dünyanın parası, müşteriye mal muamelesi yapılıyor. Kazıklamak istedikleri kişi laf söyleyincede hakaret ediyorlar. Söylentilerin gerçek olduğunu görmek beni sevindiriyor. Paramı geri almam sevindirici. Internetteki haberleri Gevey cilerin atmasyonu sanırdım rebel e karşı ama gerçekmiş meğer. Kazıklanmadan öğrendiğim için mutluyum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.