ya arkadaşlar bende + 7 high class staff var ben ona rebirth basmak istiyorum ama olmuyo.bunun nedeni ne olabilir acaba.yoksa yanlış bişeymi yapıyorum yardım ederseniz sevinirim
yardım yokmu ya
STAFF IN adı ne ? bide rebith basmaq için item +1 den high class olması lasım
rebirth aytıma basma kağıdı farklı ama bence basma kardeşim...Onlar en altta sayfanın en altına bak NPC deki
staffım elemantel +7.yani +1 high classdan +7ye basılmış bi itemmı olması lazım.öyleyse benim bastığım item olmaz cunku ben middledan basmıştım +7 olduğunda high class oldu...
+1 i high class olan item rebirth lur zaten +7 olan bir iteme elemantel scroll bastıgın anda parantez icinde rebithtable (yazılısı tam olarak boylemi bilmiorum) item die cıkar
yani bu +7 itemı rebirth yapmak için elemental scrollmu basmam lazım?
hayır once elemetal bas (kagıdın ucretı caron'da ilk sayfada sarı kagıt 3.9 m) (damage verıcek) daha sonra 3 sayfada 2.640 k ya rebit kagıdı basıyosun.rebit +1 oluyo ve yanacak..
bu ıslemı yaptıgında yanılmıyorsam flame (56) verıcek..sen daha sonra damage degıstırebılıyosun..skıllerıne uygun damage olarak flame'yi glacer yada ligtning olarak degıstırme sansın var kagıdı var..ama yardım al:)
stafflardan sadece salamander ve elixir a rebirth basılabilir
+ Viper staff
quote:
Orjinalden alıntı: No0dEL
staffım elemantel +7.yani +1 high classdan +7ye basılmış bi itemmı olması lazım.öyleyse benim bastığım item olmaz cunku ben middledan basmıştım +7 olduğunda high class oldu...