Şimdi Ara

rebirth basma yardım plss!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar bende + 7 high class staff var ben ona rebirth basmak istiyorum ama olmuyo.bunun nedeni ne olabilir acaba.yoksa yanlış bişeymi yapıyorum yardım ederseniz sevinirim

• yardım yokmu ya
  • STAFF IN adı ne ? bide rebith basmaq için item +1 den high class olması lasım
  • rebirth aytıma basma kağıdı farklı ama bence basma kardeşim...Onlar en altta sayfanın en altına bak NPC deki
  • staffım elemantel +7.yani +1 high classdan +7ye basılmış bi itemmı olması lazım.öyleyse benim bastığım item olmaz cunku ben middledan basmıştım +7 olduğunda high class oldu...
  • +1 i high class olan item rebirth lur zaten +7 olan bir iteme elemantel scroll bastıgın anda parantez icinde rebithtable (yazılısı tam olarak boylemi bilmiorum) item die cıkar
  • yani bu +7 itemı rebirth yapmak için elemental scrollmu basmam lazım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    charım kayboldu yardım pls
    19 yıl önce açıldı
    +7 ironbow rebirth upgrade
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayır once elemetal bas (kagıdın ucretı caron'da ilk sayfada sarı kagıt 3.9 m) (damage verıcek) daha sonra 3 sayfada 2.640 k ya rebit kagıdı basıyosun.rebit +1 oluyo ve yanacak..

bu ıslemı yaptıgında yanılmıyorsam flame (56) verıcek..sen daha sonra damage degıstırebılıyosun..skıllerıne uygun damage olarak flame'yi glacer yada ligtning olarak degıstırme sansın var kagıdı var..ama yardım al:)
  • Blessed elemental scrollu basıyosun.sonra +7 yapınca.sonra rebirth scroll u basıyosun garanti rebirth oluyo.ama blessed elemantal scroll granti deil dikkatli ol(eğer +7 de basıcaksan)
  • stafflardan sadece
    salamander ve elixir a rebirth basılabilir
  • + Viper staff
  • quote:

Orjinalden alıntı: No0dEL

staffım elemantel +7.yani +1 high classdan +7ye basılmış bi itemmı olması lazım.öyleyse benim bastığım item olmaz cunku ben middledan basmıştım +7 olduğunda high class oldu...

öyleyse basamazsın!
  • +6 ELIXIR WARDA KORKUOM BASMAYA +7 GARANTIMI REBIRTH YAPMASI ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackway

+ Viper staff

viper staff +1 ken middle classtır ona rebirth basılmaz bilmeden konuşuyorsunuz forumu batıyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.