Şimdi Ara

REBİRTH SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • L2GOLD oynuyorum G.KHAVATERİ cer actim ok kullanirken cok miss geciyo baya bi bende bu cere iyi bi ok aldim nasil bir rebirth yapmaliyimki hem hizli ayni zamanda miss daha az gecmesini saglaya bilirim konu ile bilgisi olan warsa paylasirsa sevinirim tesakkürler

• miss geçmesi senin acccularyty(tam yazılışını bilmiyorum)= diye bir sey olacak onun azlıgından ve karşıdakini evasiyonu nun fazla olmasındandır
    accurularty adı herneyse onu artırman lazım
    artırmak icinde DEX İ +LAMAN LAZİM :)

SAVASÇILARLA FAZLA OYNAMADIM YANLŞIM VARSA SİLEBİLİRİM :)
  • Sen totem spirit hawkı açtn mı bu arada???
  • su an elimde a greyt bow war +16 kasarkan cok miss gecmiyorda pk da atk verince cok miss geciyo s greyt te ayni cok miss gecermi bilgilerinizz icin tesekkurler 1 haste 2 accyrty tam ismini bende yazamadim:D ondan yapicam spirit hawki aciyorum hizi ve atak artsindiye tesekkurler
  • birde oynadigin serverde okcular dısındaki charlara özel edit yapılıp yapılmadıgını öğren derim

dragon serverinde bendeki destroyere frenzy acıp ve elinde blunt varken mesela 2k p.atack ve 110 acuralary varken bow alırsam 1.5k civarı p.atack ve 90 civarı accurarly oluyordu yani edit yapmıslardı
    senin serverindede böyle bişey varmı ona bak
  • benim oynadigim serverde yok sadece ek özellik olarak rebirth war dedigini anladim doneyt item ilacam bu önümüzdeki ay halisha bow+ 16 alicam eger beyenmeseem cari dark elf yada elf okcu acip onda kullanirim verdiginiz bilgiler icin tesekkurler:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.