L2GOLD oynuyorum G.KHAVATERİ cer actim ok kullanirken cok miss geciyo baya bi bende bu cere iyi bi ok aldim nasil bir rebirth yapmaliyimki hem hizli ayni zamanda miss daha az gecmesini saglaya bilirim konu ile bilgisi olan warsa paylasirsa sevinirim tesakkürler
miss geçmesi senin acccularyty(tam yazılışını bilmiyorum)= diye bir sey olacak onun azlıgından ve karşıdakini evasiyonu nun fazla olmasındandır accurularty adı herneyse onu artırman lazım artırmak icinde DEX İ +LAMAN LAZİM :)
SAVASÇILARLA FAZLA OYNAMADIM YANLŞIM VARSA SİLEBİLİRİM :)
Sen totem spirit hawkı açtn mı bu arada???
su an elimde a greyt bow war +16 kasarkan cok miss gecmiyorda pk da atk verince cok miss geciyo s greyt te ayni cok miss gecermi bilgilerinizz icin tesekkurler 1 haste 2 accyrty tam ismini bende yazamadim:D ondan yapicam spirit hawki aciyorum hizi ve atak artsindiye tesekkurler
dragon serverinde bendeki destroyere frenzy acıp ve elinde blunt varken mesela 2k p.atack ve 110 acuralary varken bow alırsam 1.5k civarı p.atack ve 90 civarı accurarly oluyordu yani edit yapmıslardı senin serverindede böyle bişey varmı ona bak
benim oynadigim serverde yok sadece ek özellik olarak rebirth war dedigini anladim doneyt item ilacam bu önümüzdeki ay halisha bow+ 16 alicam eger beyenmeseem cari dark elf yada elf okcu acip onda kullanirim verdiginiz bilgiler icin tesekkurler:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme