rebirth basarken yanma ihtimali %0 ama rebirth itemi upgrade edersen yanma riski var.Yaani seninkinin yanma şansı yok
quote:Orijinalden alıntı: birlik001neen rebirth basacanki zaten yanıyorAlıntıları Göster gerçekten yaa+8 yanıyor zatenn :D
quote:Orijinalden alıntı: Rooney_Mynaxgerçekten yaa+8 yanıyor zatenn :DAlıntıları Göster yok yanma ihtimali
quote:Orijinalden alıntı: Guest-9A267677Byok yanma ihtimali Alıntıları Göster md +8 ye rebith basıp napcaksın ya??bence hiç riske girme anvil bu ne yapacagı belli olmaz
quote:Orijinalden alıntı: Cozettemd +8 ye rebith basıp napcaksın ya??bence hiç riske girme anvil bu ne yapacagı belli olmazAlıntıları Göster yanmaz aynen devam
quote:Orijinalden alıntı: kaghan_88yanmaz aynen devamAlıntıları Göster yaw zaten md +8'de yanar rebirt basmak saçmalık
quote:Orijinalden alıntı: SenSationalyaw zaten md +8'de yanar rebirt basmak saçmalıkAlıntıları Göster yanma ihtimali %-99999 Yani %10000 gecer
quote:Orijinalden alıntı: Zeberu5yanma ihtimali %-99999 Yani %10000 gecerAlıntıları Göster bence az da olsa yanma ihtimali olabilir +1 de elemental eklerken low class bi itemi yaktım 3 kez hey gidi mey
quote:Orijinalden alıntı: Caduceusbence az da olsa yanma ihtimali olabilir +1 de elemental eklerken low class bi itemi yaktım 3 kez hey gidi meyAlıntıları Göster reibth basma eziq die party e almazlar.+8 olduğu belli en azından rebithsizken
quote:Orijinalden alıntı: NeZih_HoCareibth basma eziq die party e almazlar.+8 olduğu belli en azından rebithsizkenAlıntıları Göster znntmem alırlar yinede sadece pazar kurarsın uya da biraz gösteri yaparsın
quote:Orijinalden alıntı: Huddlestonznntmem alırlar yinede sadece pazar kurarsın uya da biraz gösteri yaparsınAlıntıları Göster yoq
quote:Orijinalden alıntı: Cozettemd +8 ye rebith basıp napcaksın ya??bence hiç riske girme anvil bu ne yapacagı belli olmazAlıntıları Göster herkez neden basıyon zaten yanıyo demiş rebirth deki asıl amaç silahın parlaması değildir silahı küçük küçük upgrade etmektir +6 yada +7 e deneyebilir
quote:Orijinalden alıntı: TRojkaherkez neden basıyon zaten yanıyo demiş rebirth deki asıl amaç silahın parlaması değildir silahı küçük küçük upgrade etmektir +6 yada +7 e deneyebilir Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: trojka herkez neden basıyon zaten yanıyo demiş rebirth deki asıl amaç silahın parlaması değildir silahı küçük küçük upgrade etmektir +6 yada +7 e deneyebilir yanisadece sen farkındasın.hll
quote:Orijinalden alıntı: bilm-i yorumquote:Orjinalden alıntı: trojka herkez neden basıyon zaten yanıyo demiş rebirth deki asıl amaç silahın parlaması değildir silahı küçük küçük upgrade etmektir +6 yada +7 e deneyebilir yanisadece sen farkındasın.hllAlıntıları Göster Ben Olsan Olu Satar +7md Ve +8dv Alırdım
quote:Orijinalden alıntı: bilm-i yorumquote:Orjinalden alıntı: trojka herkez neden basıyon zaten yanıyo demiş rebirth deki asıl amaç silahın parlaması değildir silahı küçük küçük upgrade etmektir +6 yada +7 e deneyebilir yanisadece sen farkındasın.hllAlıntıları Göster Var... Ben beta testte +8 raptora rebirth basarken yakmıştım.
quote:Orijinalden alıntı: beytoooooBen Olsan Olu Satar +7md Ve +8dv Alırdım Alıntıları Göster sakın basma iteminin değerini düşürürsün....