Şimdi Ara

Receiver Alacağım Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İçine jpeg veya mp3 dosyalarını yüklediğin usb memory'yi cihazın usb girişine taktığında tv ekranına usb memory içeriği anında geliyor. Bu ekranda dosyaları listelenmiş olarak görüyorsun tv ekranın en altında da kumandadaki renk tuşları ve yanında hangi rengin hangi dosyaları (mp3 veya jpeg) seçeceğini gösteren bir bilgi barı bulunuyor,buradan mp3 dosyalarını seçip dinleyebilirsiniz. Cihaz aynı zamanda slayt show da yapıyor , jpeg dosyalarını seçip daha sonra yine renk tuşları yardımı ile çektiğiniz fotoları slayt show olarak izleyebilirsiniz. İyi günler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdim16

Arkadaşlar receiveri aldım.Fakat usb'si çalışmıyor galiba ya da ben beceremiyorum.Mesela mp3 nasıl dinlerim?Bir bilen varsa yardım lütfen.

Hocam USb yi çalıştırmayı başarabildin mi?
    Ben de aynı cihazdan almak istiyorum. Cihazla ilgili yorumlarını paylaşırsan sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucalı35

İçine jpeg veya mp3 dosyalarını yüklediğin usb memory'yi cihazın usb girişine taktığında tv ekranına usb memory içeriği anında geliyor. Bu ekranda dosyaları listelenmiş olarak görüyorsun tv ekranın en altında da kumandadaki renk tuşları ve yanında hangi rengin hangi dosyaları (mp3 veya jpeg) seçeceğini gösteren bir bilgi barı bulunuyor,buradan mp3 dosyalarını seçip dinleyebilirsiniz. Cihaz aynı zamanda slayt show da yapıyor , jpeg dosyalarını seçip daha sonra yine renk tuşları yardımı ile çektiğiniz fotoları slayt show olarak izleyebilirsiniz. İyi günler..

İlgin ve paylaşımın için teşekkürler
  • Maalesef henüz başaramadım.Çünkü cihazın bulunduğu ev şuan boş.Ben de fırsat bulup da gidip kurcalayamıyorum.Ama arkadaşın dediği gibi flash disk'e mp3 yüklemiştim.Sonra bunu receivere taktığımda ekrana herhangibir uyarı falan gelmemişti.Ben kendim menüden ilgili bölüme girdim fakat buna rağmen mp3 dinlemeyi başaramadım.Fakat çok da kurcalamadım konuyu.Ama en kısa zamanda bakacağım.Çünkü sıfır cihaz.Varsa bir sorun iade edip değiştireyim bari.

quote:

Orjinalden alıntı: driversss

quote:

Arkadaşlar receiveri aldım.Fakat usb'si çalışmıyor galiba ya da ben beceremiyorum.Mesela mp3 nasıl dinlerim?Bir bilen varsa yardım lütfen.

Hocam USb yi çalıştırmayı başarabildin mi?
    Ben de aynı cihazdan almak istiyorum. Cihazla ilgili yorumlarını paylaşırsan sevinirim.

• Cevap için de teşekkür ediyorum.Sağolasın.

quote:

Orjinalden alıntı: bucalı35

İçine jpeg veya mp3 dosyalarını yüklediğin usb memory'yi cihazın usb girişine taktığında tv ekranına usb memory içeriği anında geliyor. Bu ekranda dosyaları listelenmiş olarak görüyorsun tv ekranın en altında da kumandadaki renk tuşları ve yanında hangi rengin hangi dosyaları (mp3 veya jpeg) seçeceğini gösteren bir bilgi barı bulunuyor,buradan mp3 dosyalarını seçip dinleyebilirsiniz. Cihaz aynı zamanda slayt show da yapıyor , jpeg dosyalarını seçip daha sonra yine renk tuşları yardımı ile çektiğiniz fotoları slayt show olarak izleyebilirsiniz. İyi günler..
  • Arkadaşlar Usb belleği cihaza taktığımda tv ekranına uyarı geliyor.Fakat dosya bulunamadı diyor.Bu özelliği ne yapsam çalıştıramadım.Acaba menüde biryerlerden bu özelliğini aktif etmek mi gerekiyor?Bir de usb belleği söktüğümde receiver kendi kendine kapanıp açılıyor ve ekrana gelen kanal da en son izlenen kanal olmuyor.İzlenenden farklı bir kanal açıyor?BU konuyla ilgili ne yapmam lazım?
  • Yok mu arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olacak,fikir belirtecek birileri?
  • Yazılım atılması gerekiyormuş herhalde.Bakalım gönderdim receiveri.Sonuç ne olacak merakla bekliyorum.
  • quote:

Yazılım atılması gerekiyormuş herhalde.Bakalım gönderdim receiveri.Sonuç ne olacak merakla bekliyorum.

hangi marka/model aldın ve kaça aldın Erdim16?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

quote:

Yazılım atılması gerekiyormuş herhalde.Bakalım gönderdim receiveri.Sonuç ne olacak merakla bekliyorum.

NEXT 2000 CIS SUPER PLUS USB aldım.Bana 190 Ytl'ye geldi.Bugün işlerim yoğun olduğu için cihazın akıbetiyle ilgilenemedim.Haber aldığım taktirde sonucu buradan yazarım.Selamlar..
  • Eğer iyi görüntü veren sağlam bi makina alacam ve benim yazılımdır, şifredir işim olmaz diyorsan Goldmaster alabilirsiniz.
    Ama yazılım desteği çok berbattır, yazılımı çeşitli forumlarda sağlayan soru(msuz)nlu kişiler buna rağmen sitem eden kullanıcılara gereksiz yere köpürmektedir. bilginize... Ha şu an güncel bi yazılım var ama ne kadar süreceği bilinmez yaklaşık 6 ay bekledikten sonra TPS için 2-3 yazılım güncellemesi oldu bunlarda en fazla 1 hafta çalıştı
  • NEXT 2000 CIS SUPER PLUS nerden aldin fiyati gayet iyi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

quote:

NEXT 2000 CIS SUPER PLUS USB aldım.Bana 190 Ytl'ye geldi.Bugün işlerim yoğun olduğu için cihazın akıbetiyle ilgilenemedim.Haber aldığım taktirde sonucu buradan yazarım.Selamlar..

evet sayın erdim 190 a nerden aldın cihazı istanbuldaysa söylede bizde alalım.
    teşekkürler.

• Fiyat soran arkadaşlar yakın bir akrabam sayesinde aldım cihazı ama İstanbul'dan değil.Sanırım bölge bayiisinden geldi bana.Garantili cihaz.
    Bu arada sorunlar da çözüldü.Yazılım atılması gerekiyormuş.MP3 ve slayt izleyebiliyorum artık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.