Şimdi Ara

Receiver Alacağım Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni bir receiver almak istiyorum.Yaklaşık 2-3 senedir Next 5000Cl kullanıyorum.Bunun extra modülünü ve kartını da almıştım zamanında.Ama şimdi bir tane daha receiver almam gerekiyor.Çevremdekiler Next 2000 Cıs plus öneriyorlar.Ama bu işi bilen arkadaşların tavsiyeleri daha önemli benim için.Benim isteğim kanal geçişlerinin hızlı olması ve kullanım kolaylığı.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• 2000 serisinde birini alabilirsin hepsi aynı kartlı kartsız modüllü diye ayrılıyor tercih senin

2000xsüper plus fta (2mb flash ) diğerleri kadar hızlı fark yok
    2000süper plus fta(4mb flash 32mb ram)
    2000cx süper(4mb flash 32mb ram) kart okuyuculu
    2000cx süper usb(4mb flash 32mb ram) kart okuyuculu usb girişli
    2000cis süper usb(4mb flash 32mb ram)kart okuyuculu modül girişli usb girişli
  • quote:

Orijinalden alıntı: next-urla

2000 serisinde birini alabilirsin hepsi aynı kartlı kartsız modüllü diye ayrılıyor tercih senin

quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

2000 serisinde birini alabilirsin hepsi aynı kartlı kartsız modüllü diye ayrılıyor tercih senin

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdim74

quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    sayın arkadaşım birde FİNEST serisine bakabilirsin baya iyi bir cihazdır

• quote:

Orijinalden alıntı: gurcan1

sayın arkadaşım birde FİNEST serisine bakabilirsin baya iyi bir cihazdır

Alıntıları Göster
    Next 2000
    Goldmaster 9000

serisinden bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanpac

Next 2000
    Goldmaster 9000

serisinden bir cihaz.

Alıntıları Göster
    Next 2000 Cıs Plus al bence güzel receiver
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: barman

Super Plus var bir de. USB var sanırım, o da çok iyi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanpac

quote:

Orjinalden alıntı: barman

Super Plus var bir de. USB var sanırım, o da çok iyi..

Alıntıları Göster
    Cevap veren arkadaşlar hepinize teşekkürler.
    Henüz receiver almadım.Alma sebebim yan taraftaki daireye geçeceğim.Bu sebeple halen oturduğum dairenin çatısındaki 2 adet 120'lik çanaktan yararlanmak istiyorum.Diğer çatıya şimdi 2 adet çanak daha eklemeyim.Görüntü kirliliği olmasın.
    Bu sebeple 2 adet çift çıkış lnb alıp yan daireye de uydu sinyalini aktarmak istiyorum.Ve de bana bu iş için lnb'nin yanısıra receiver de lazım.Şu an next 5000 cl kullanıyorum.Emu yazılım var üzerinde.Yine next serisi bir cihaz almak istiyorum.Ama bu kanal arama güncelleme işi adamı yoruyor.Sürekli kanalların yeri değişiyor.Ben alacağım cihazla bu işi bilgisayar ortamında yapmak istiyorum.Sanırım bu işlem için de rs232 kablo gerekiyor.Tüm bunları düşünürsek next marka hanghi cihazı almalıyım? Bir de bilgisayardan yükleme işini hiç yapmadım.Flashın çökme ihtimali var mı tavsiye cihazlarınızda?
    Teşekkürler...

• quote:

Cevap veren arkadaşlar hepinize teşekkürler.
    Henüz receiver almadım.Alma sebebim yan taraftaki daireye geçeceğim.Bu sebeple halen oturduğum dairenin çatısındaki 2 adet 120'lik çanaktan yararlanmak istiyorum.Diğer çatıya şimdi 2 adet çanak daha eklemeyim.Görüntü kirliliği olmasın.
    Bu sebeple 2 adet çift çıkış lnb alıp yan daireye de uydu sinyalini aktarmak istiyorum.Ve de bana bu iş için lnb'nin yanısıra receiver de lazım.Şu an next 5000 cl kullanıyorum.Emu yazılım var üzerinde.Yine next serisi bir cihaz almak istiyorum.Ama bu kanal arama güncelleme işi adamı yoruyor.Sürekli kanalların yeri değişiyor.Ben alacağım cihazla bu işi bilgisayar ortamında yapmak istiyorum.Sanırım bu işlem için de rs232 kablo gerekiyor.Tüm bunları düşünürsek next marka hanghi cihazı almalıyım? Bir de bilgisayardan yükleme işini hiç yapmadım.Flashın çökme ihtimali var mı tavsiye cihazlarınızda?
    Teşekkürler...

Alıntıları Göster
    arkadaşım genellikle herkes kendi kullandığı cihazı daha çok güzel gösterir ama önemli olan o cihazın yazılım desteğinin olmasıdır yazılım desteği olmayan uydu cihazı beş para etmez bunun için sana atlanta receiver cihazlarını tavsiye edebilirim çünkü ben bir uydu satıcısı olarak sana bu cihazı tavsiye ediyorum yazılım desteği sağlam ve kullanışı çok kolay ama yinede senin tercihin:D

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptan_bozkurt

arkadaşım genellikle herkes kendi kullandığı cihazı daha çok güzel gösterir ama önemli olan o cihazın yazılım desteğinin olmasıdır yazılım desteği olmayan uydu cihazı beş para etmez bunun için sana atlanta receiver cihazlarını tavsiye edebilirim çünkü ben bir uydu satıcısı olarak sana bu cihazı tavsiye ediyorum yazılım desteği sağlam ve kullanışı çok kolay ama yinede senin tercihin:D

Alıntıları Göster
    next ye 9500cis al dsmartlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan_bozkurt

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kaptan_bozkurt

Arkadaşım foruma yazdığın ilk mesajında kalkmışsın kendi sattığın uyduyu tavsiye etmişsin. Yazılım desteği diyorsan bi arattır bakalım forumda hangi markanın yazılım desteği daha iyi. Ben 2 gün önce Next YE2000 CIS super plus cihazını aldım. Önünde USB girişinin olması yazılımların atılmasında çok pratik oluyor. Ayrıca kolay ve kullanışlı bir menüsü var. Hemsinden önemlisi kanal geçişleri çok hızlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: nefes

quote:

Orjinalden alıntı: kaptan_bozkurt

Arkadaşım foruma yazdığın ilk mesajında kalkmışsın kendi sattığın uyduyu tavsiye etmişsin. Yazılım desteği diyorsan bi arattır bakalım forumda hangi markanın yazılım desteği daha iyi. Ben 2 gün önce Next YE2000 CIS super plus cihazını aldım. Önünde USB girişinin olması yazılımların atılmasında çok pratik oluyor. Ayrıca kolay ve kullanışlı bir menüsü var. Hemsinden önemlisi kanal geçişleri çok hızlı.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar henüz bir receiver alamadım Fakat Cumartesi gününe kadar kesin almalıyım.Çünkü cumartesi günü sabahtan montaj işlemlerine başlayacağız.Next 2000 serisinin iki modeli arasında kararsız kaldım.Bu cihazlar :

*** NEXT 2000 CIS SUPER PLUS UYDU ALICISI Fiyatı 275 Ytl

*** NEXT YE-2000 CX SUPER PLUS USB GİRİŞLİ UYDU ALICISI Fiyatı 230 Ytl

Evet arkadaşlar son bir yardım lütfen.Bu iki cihazlardan hangisini almalıyım?

• quote:

Arkadaşlar henüz bir receiver alamadım Fakat Cumartesi gününe kadar kesin almalıyım.Çünkü cumartesi günü sabahtan montaj işlemlerine başlayacağız.Next 2000 serisinin iki modeli arasında kararsız kaldım.Bu cihazlar :

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Erdim16

bana göre ikisinide alma ama redline varken ,redline yazılımını uydudan kendi atan gerçek kart paylaşımı yapan bir markadır ama siz illa next alacagım diyorsanız

http://www.atomsan.com/show_detay.asp?PID=184&CATN=Uydu%20Alıcılar&SUBN=2000%20Serisi

bu cihazı 250 ytl 5 taksitli fiyatı kazıklanmayın ayrıca benim dedigimi redline CS 100 X modelide 250 ytl 6 ay taksitli fiyatı

http://www.metacafe.com/watch/353956/redline_cs100x_test_cihaz

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152268&productid=evredcs100x

karar sizin birine durmadan yazılım için para vereceksiniz eger kendi yazılımınızı kendiniz yapıyorsanız ne ala vede redlinede kanal gitti frekans ne diye arama yok

iyi günlerde olması dilegiyle hangisini alırsanız

• quote:

Orijinalden alıntı: gurcan1

quote:

Orjinalden alıntı: Erdim16

bana göre ikisinide alma ama redline varken ,redline yazılımını uydudan kendi atan gerçek kart paylaşımı yapan bir markadır ama siz illa next alacagım diyorsanız

http://www.atomsan.com/show_detay.asp?PID=184&CATN=Uydu%20Alıcılar&SUBN=2000%20Serisi

bu cihazı 250 ytl 5 taksitli fiyatı kazıklanmayın ayrıca benim dedigimi redline CS 100 X modelide 250 ytl 6 ay taksitli fiyatı

http://www.metacafe.com/watch/353956/redline_cs100x_test_cihaz

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152268&productid=evredcs100x

karar sizin birine durmadan yazılım için para vereceksiniz eger kendi yazılımınızı kendiniz yapıyorsanız ne ala vede redlinede kanal gitti frekans ne diye arama yok

iyi günlerde olması dilegiyle hangisini alırsanız

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim gürcan1.Bakalım alacağız birisini artık.

• quote:

Teşekkür ederim gürcan1.Bakalım alacağız birisini artık.

Alıntıları Göster
    dreambox
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEANDARTEL

dreambox

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NEANDARTEL

dreambox

dreambox'u hiç bilmiyorum.O sebeple almayı da düşünmüyorum.Ama tavsiyeniz için teşekkür ederim.Şu an oturduğum evde Next YE 5000 Cl kullanıyorum.Aldığımdan bugüne bana hiç sorun çıkarmadı.O sebeple Next marka bir cihaz almayı düşünüyorum.Sanırım NEXT 2000 CIS SUPER PLUS USB alacağım.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: NEANDARTEL

dreambox

dreambox'u hiç bilmiyorum.O sebeple almayı da düşünmüyorum.Ama tavsiyeniz için teşekkür ederim.Şu an oturduğum evde Next YE 5000 Cl kullanıyorum.Aldığımdan bugüne bana hiç sorun çıkarmadı.O sebeple Next marka bir cihaz almayı düşünüyorum.Sanırım NEXT 2000 CIS SUPER PLUS USB alacağım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar receiveri aldım.Fakat usb'si çalışmıyor galiba ya da ben beceremiyorum.Mesela mp3 nasıl dinlerim?Bir bilen varsa yardım lütfen.

• quote:

Arkadaşlar receiveri aldım.Fakat usb'si çalışmıyor galiba ya da ben beceremiyorum.Mesela mp3 nasıl dinlerim?Bir bilen varsa yardım lütfen.

Alıntıları Göster
    Next için çırpınan arkadaşlar, lütfen bu sorunun yanıtını bekliyorum.
    Ayrıca rs 232 ile malum paylaşım işi için hangi proğramı tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.tuncer

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: g.tuncer

DnUpMan_5.3 ile yazılım ve channel list atarsın...
    KeyMaker ile de keylere edit vs... yapıp atarsın...
    başkada program yok (ben bilmiyrum)
    mp3 olayını bilmiyorum bende 7500 fta var saygılar.... kolay gelsin....

• quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

quote:

Orjinalden alıntı: g.tuncer

DnUpMan_5.3 ile yazılım ve channel list atarsın...
    KeyMaker ile de keylere edit vs... yapıp atarsın...
    başkada program yok (ben bilmiyrum)
    mp3 olayını bilmiyorum bende 7500 fta var saygılar.... kolay gelsin....

Alıntıları Göster
    Yanıtınız için teşekkürler,
    (Ben bazı dostlara gönderme yapmıştım, hala tık yok !)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.