Şimdi Ara

Receiver + Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar halihazırda bilgisayarımda SkyStar2 kartı kurulu fakat verim alamadığım için kendisini erken emekliye ayırmayı düşünüyorum.
    "Receiver + Bilgisayar" sistemi kurmak istiyorum; Receiver'ı bilgisayara bağlayıp monütörden görüntü almak ve eğer mümkünse kayıt yapmak amacım.
    Böyle bir sistemi daha önce kurmuş arkadaşlar varsa deneyimlerini aktarabilirler mi?
    İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler.

Not: "Ne güzel kart, neden SS2'den vazgeçmek istiyorsun?" "Noolur SS2'yi emekli etme" tarzı tavsiyesi olan arkadaşlar için şunu yazmak istiyorum: Uydudan download yapmak istemiyorum, kart paylaşımı ile ilgilenmiyorum, şifreli kanallar umurumda değil... Lanet olsun SkayStar2'ye! Ben sadece sorunsuz TV izlemek ve TV kanallarını kayıt edebilmek istiyorum. (Biraz sert oldu kusura bakmayın ama çok uzun zamandır bu kartın problemleri ile meşgulüm. Nedeni budur, kimse üzerine alınmasım lütfen)

--------------------------------------------------------------------------------

Microsoft Windows XP Proffessional / Versiyon 2002 / Service Pack 2
    Asus TA-211 Kasa / Intel Pentium 4 CPU 2,8 GHz / 512 MB RAM / 120 GB Hard Disk / 17" Philips 107x53 Monitör / Asus Radeon 9200SE Ekran Kartı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BordoBlue1967 -- 24 Mart 2006; 15:27:31 >

• Drake 500 CI (usb çıkışlı - usb çıkışından PC ye bağlayıp kayıt yapılabiliyor)
    Bana bu receiverı tavsiye ettiler arkadaşlar.
    Siz ne dersiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.