55'' TVm için bir uydu reciever arayışındayım. Gerçi şöyle bir durum var, konunun teknik detayı hakkında inanılmaz bilgisizim. En başta digiturk vs. düşünüyordum, ancak binada uydu var imiş, receiver alırsam digiturke sürekli para vermek zorunda kalmazmışım :) Ben de madem öyle, bi tane receiver alayım dedim ki, malum teknoloji 1000 tane özellik, 1000 tane seçenek, yine başım şişti :)
Benim öyle çok şifreli kanal, yok çift bağlantı vs. gibi bir derdim yok. Kanallar arasındaki geçiş hızlı olması benim için önemli...
Bir de malum TV büyük görüntü kalitesi iyi olması lazım. HD - Full HD arasındaki fark ne, destekliyor mu ki acaba bizim binadaki uydu... (destek gerekiyor mu ki?)
Onun dışında, normal TR kanalları, 1-2 tane müzik kanalı, 1-2 tane belgesel kanalı olsa benim için kafi olur. E bu yüzden de çok büyük bir bütçe ayırmak istemiyorum... Max fiyat / özellik performansı arıyorum yani.
şimdiden teşekkür ederim, iyi günler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme