Şimdi Ara

Receiver secimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim oturdugum apartmana biri Turksat'a digeri de Hotbird'e bakan iki adet canak anten takildi ve evlere kablolari cekildi. Bana bir receiver onerebilir misiniz? Receiver'dan istedigim ozellikler:

1. Lig TV karti takilmasina musait olsun.
    2. Kanal gecisleri hizli olsun.
    3. Uzaktan kumandasi her yonden alsin.
    4. Discovery, N.Geographic gibi kanallari alsin.

Goldmaster, Next ve Redline gibi markalardan hangisini onerirsiniz? Bu markalarin hangi modelleri isime yarar?

Tesekkurler yardimlariniz icin...

• Benim de benzer bir receiver ihtiyacım var, anlayan arkadaşlar yazarsa sevinirim
  • Goldmaster 87000 ci dediklerin konusunda isteklerim vardı ve karşılıyor ama araştır iyice tabi. Yeni aldım memnunum.
    Lig tv izliyorum kanal geçiş iyi hızlı kumanda çekimi iyi diğer konuda bişey demiyorum ama yok yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serialkiller666 -- 26 Kasım 2006; 16:24:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Estradiol

Arkadaslar
    Benim oturdugum apartmana biri Turksat'a digeri de Hotbird'e bakan iki adet canak anten takildi ve evlere kablolari cekildi. Bana bir receiver onerebilir misiniz? Receiver'dan istedigim ozellikler:

1. Lig TV karti takilmasina musait olsun.
    2. Kanal gecisleri hizli olsun.
    3. Uzaktan kumandasi her yonden alsin.
    4. Discovery, N.Geographic gibi kanallari alsin.

Goldmaster, Next ve Redline gibi markalardan hangisini onerirsiniz? Bu markalarin hangi modelleri isime yarar?

Tesekkurler yardimlariniz icin...

İlk öncelikle eve çekilen kablonun rg 6 yeşil kablo ile değiştir. Uydu ciyazı ise ben next kullanıyorum .
    dediğin özelliklere sayip memnun kalacağını umarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.