SORU1: SUNNY 7010 DCI CİHAZIM KANAL DEĞİŞTİRİRKEN ATLAMA YAPIYOR. PİLLERİNİ DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA OLDU BU OLAY. ARKADAŞLAR 3 KERE EXIT VE ARDINDAN MENU YE BASARSAN RESETLERSİN VE DÜZELİR DEDİ. DENEDİM OLMADI BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMLARINI BEKLİYORUM.
SORU2:YİNE AYNI CİHAZDA ELLE KEY GİREBİLECEĞİMİ SARI MAVİ VE YEŞİL DAHA SONRA MENU TAŞLARINI ARD ARDA KULLANDIĞIMDA KANALIN KEYİNE ULAŞABİLECEĞİM FORUMDAKİ ARKADAŞLAR TARAFINDAN SÖYLENDİ. DENEDİM OLMADI. BU KONUYU BİLEN VARSA BİRAZ DAHA AÇABİLİRMİ.YOKSA BU ÖZELLİK SUNNY 7010 DCI DAN SONRA ÇIKAN MODELLERDE Mİ VAR. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
sarı/mavi/yeşil/menü kombinasyonu senin cihazında key sayfalarını açar öncesi sonrası olmaz bunun ama bunun için cihazına en az bir sefer emu yüklenmiş olması şarttır, sen cihaza hiç yazılım yüklettinmi aldığından beri şifreli kanalları izlemek için
ABİCİM HEMDE KAÇ DEFA MULTİLER İÇİN, CİNE5 VE DISCOVERY İÇİN OLMAZSA ANKARA ULUSTAKİ KONYA CADDESİNE GİDİP YAZILIMI ORDA YÜKLETSEM Mİ?
o zaman sarı/mavi/yeşil/menü tuşlarına peşpeşe seri bir şekilde basarsan key menüsünü açar bu yanlızca senin cihazda değil tüm kaon boardlu cihazlarda geçerlidir. olmuyorsa kumandanda bi bozukluk falan vardır orasını bilemiycem ama key menüsüne girmenin yolu bu
teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme