Şimdi Ara

RECEP İVEDİK 5 (16 ŞUBAT 2017) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
0
Favori
16.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vasatın çok altında olan bir filmin ısrarla beşincisini ! çıkarıyorlar ve bizimkilerde ısrarla izlemeye devam ediyor.
  • Seviyesiz ucuz gereksiz bir film aynı şeyin beş tanesi çıkarmak artık insanların zekasıyla dalga geçmektir hadi nasıl olsa izleyeceksiniz sinemasına bilet almayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun yerine celal ile ceren devam etmeliydi.
  • Adam mithis paralar kazaniyor. Bizim ulkede de hala izleniyor. Neden cikarmasin ki? Sizin film hakkinda olumsuz fikrinizi mi onemseyecek?

• Sinemada izlenmeye değecek film değil. İnternete düşer ordan izlerim o ayrı.

• 1-3-4 berbat ama 2. Film harikaydı. Bu kadar güldüğümü hatırlamamıştım. 5'de onun gibi bir şey okursa tadından yenmez

• 4 güzeldi umarım 5 de güzel olur
  • Merak etmiyor da değilim ama sinemada izlemem.

• 1 güzeldi, 2 fena değildi ama 3-4 rezaletti. Gerek yok daha fazla devam etmesine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuya bakıyorsun gişe yapamaz
    gişeye bakıyorsun rekor üstüne rekor

sorun nerede?
  • Burası sinema bölümü. Süper kahraman filmlerini kenara koyalım(ben de takip ediyorum), sinema kültürü olan pek çok kişi var bölümde. Bir filmin çok izlenmesi iyi olduğunu göstermez, genele hitap ediyordur.
    Filmin gösterime girdiği gün kapıda anket yapalım, sinemaya yeni merak saran kişilerin izlediği imdb top 250'den 2000 öncesi bir filmi izlememistir. Bu adamların beklentisi, bakışı, beğeni seviyesi farklı olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Burası sinema bölümü. Süper kahraman filmlerini kenara koyalım(ben de takip ediyorum), sinema kültürü olan pek çok kişi var bölümde. Bir filmin çok izlenmesi iyi olduğunu göstermez, genele hitap ediyordur.
    Filmin gösterime girdiği gün kapıda anket yapalım, sinemaya yeni merak saran kişilerin izlediği imdb top 250'den 2000 öncesi bir filmi izlememistir. Bu adamların beklentisi, bakışı, beğeni seviyesi farklı olacaktır.

kurduğunuz ilk cümleyi 3 kere okudum hiçbir şey anlamadım. ikinci cümle biraz toparladı.
    bir çok filmi gişeye göre değerlendiriyoruz ama iş türk yapımlarına gelince mi gişeye bakılmıyor?
    sinema kültürü belli küçük bir kesimemi has bir özellik? keza genele hitap eden bu film ise o sonuç çıkıyor.

yani benim sormak istediğim soru şuydu. bu film bir yerli yapım. ve trde gişeyi çok iyi sallıyor amaç o değil mi?
    dünyadaki bütün filmler sanat için mi yapılıyor? gişe önemsiz demek saçma bence.

aynı adam celal ile ceren yaptı tutmadı.

cem yilmaz da öyle. komedi için yaptı gişesi iyi geldi sanat için hokkabazı (bunu kendisi söyledi) yaptı bir izleyen bir daha izlemedi.

sinema gişesiz olmaz bence

bu arada ilk 4 film hakında düşüncem:
    filmin amacı? güldürmek

senaryo : sıfır
    oyunculuk : sıfır
    güldürme : 10 üzerinden 10

sonuç? başarılı

ben hiç beğenmiyorum ama izleyince çok gülüyorum.

bu adam "imdb top 250'den 2000 öncesi bir filmi izleyenler için film yapıyorum" demiyorki. güldürmek için yapıyorum diyor ve yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 31 Ağustos 2016; 11:12:55 >

• Sinema kulturu küçük bir kesimin ayrıcalığı değildir. Sinemaya ilgi duyan buna zaman harcayan herkes buna sahip olabilir.
    Gişe yönetmenin değil yapımcının hedefidir. Ben gişe yapmaz dedim mi, hayır. Gişe yapacaktır ama bu onu iyi bir film yapmaz. Iyi film=festival filmi de demiyorum.
    Ekonomi ve pazarlama konularına biraz ilgi gosterirsen iyi ürün ve tercih edilen ürünün çoğu zaman aynı olmadığını görürsün.
    Recep Ivedik serisi yapımcı için iyi bir filmdir, izleyici için değil.

• 5. filmin konusunu tahmin edebiliyorum

yine böyle ZARTTTTTTTTTTTTTT diye osurur

sonra böööööö diye geyirir

sonra taylan koyam da yaylan der film biter

• Kitap olsun film olsun tutunca devamını yapıyorlar ya tiksinesim geliyor. Tadında bırak işte daa illa kendinden nefret ettirene kadar devam ettireceksiniz.
  • gelmezse olmaz mı :(
  • hayırlısı olsun bakalım
  • bi ara almanyada çekiçez demişdi acaba ordamı geçeçkki konusu
  • sevgilisi olacakmış bu filmde. dişi recep ivedik
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.