Şimdi Ara

RECEP İVEDİK 5 (16 ŞUBAT 2017) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
0
Favori
16.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalan söylemiyim 1-2-3 çok güzeldi ama daha sonra izlemedim nedense bir soğuma geldi
  • 1-2-3 güzeldi zirvede bırakmadılar çünkü işin ucunda para olunca mokunu çıkartmayı seviyor Türk yönetmenler.
  • Çıksın da izleriz En sevdiğim komedyen Şahan sonra Cem yılmaz adam ne yapsa beni güldürüyor.
  • bazı yorumlar güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu elemana gülenlerin cidden komiklik ve espri anlayışından şüphe ederim.
  • Yeter artık izlemeyinde çekmesin artık şunu
  • Ya aslında Recep İvedik falan değil de Ziya karakteri vardı Şahan'ın elinde İngiliz anahtarı ile gezerdi. Ondan bir film çekse baya iş yapabilir.
  • Erwin kullanıcısına yanıt
    Senin garıyı yiyolar diyişini hiç unutmuyorum Ama Şahan, Recep İvedik dışında o eski karakterlerden film yaparsa Pala Remzi'yi yapar bence, sonuçta o da Revep İvedik gibi pislik bi karakter baya tutar.
  • 6-7 diye devam eder dizi gibi oldu resmen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter kardeşim bitirin şu seriyi artık ...
    Kaliteli filmler çekin ...
    Venedik film festivaline katılın ...
    En İyi Film Bafta ödülü alın ...
    Recep İvedikle olmuyor bunlar ...
  • Su recep ivedigi sevmeyenler izlemeyin sizi rahatsiz eden ne isterse 50 kere daha ceker SİZENEEEE ben gitcem patlamis misirla izlicem 100tl olsun yine izlerim. Cekemeyenler anten taksin adam gise yapiyor sonucta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahan işi biliyor beyler çünkü adam fragmanla bitiriyor işi. fragmana yüklüyor bütün komik sahneleri ve esprileri, filme gitmeden de izlemiş kadar oluyorsun zaten.
  • Bu kadar Türkiye dizi, film sektörünün genel ortalamasına bakıp bu filmi o kitlenin içine katmak bana göre seyredenlere ve emeğe saygı duymamaktır. Bu kadar bu fanı var bu filmin. Kötü yorum başkadır, filme çıkmadan daha çöp demek başkadır. Bu kadar hiçbir şeye karşı önyargılı olmayın. Ben eminim ki çıktıktan sonra kötü diyen çoğu kişi bile bu filmi izleyecektir. Filmi sevmiyor olabilirsiniz ama elestirilerimizi filmden sonraya saklayalım. Benim düşüncem budur.

• Yİne bir saçma film daha .
  • Ben tüm seriyi sinemada izledim. Neredeyse birinci sınıf herturlu Hollywood filmini izlerim. Recep ivedik ise hala komik geliyor bana. Recep ivedigi kotuleyenler ise izleyip güldükten sonra marjinal gorunecem diye saçma sapan konuşan kişiler

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 9 Kasım 2016; 21:35:28 >
  • Fragman düşmüş hayırlı olsun.
  • fragmanı hiç beğenmedim. bence serinin en kötü filmi bu olacak. gerçi seri komple kötü.

ben hiç beğenmedim ama, bizim türk halkı bu senenin en çok izlenen filmi yapacak bunu.

vakit öldürmek için gidebilirim aksi halde asla gitmem. zaten bu recep ivedik serisini sinemada izlemeye gerek yok tüm esprileri olayları fragmana koyuyorlar. fragmandan filmi çözüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 15 Ocak 2017; 21:32:1 >
  • Çok güzel bir bdsm fragmanı olmuş. Leş ayaklar, anüse el sokmalar falan. Two girl one cup'tan umduğunu bulamayanları şimdiden bilet yarışına sokalım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.