Şimdi Ara

RECEP İVEDİK 5 (16 ŞUBAT 2017) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
0
Favori
16.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam yüklenmiş 2.238.970 görüntülemeye ulaşmış

Gösterime girince yine rekor kıracak yazın kenara.

Edit hay senin gibi foruma,mesaj az önce görünmyürdu.Yeniden yazdık şimdi de görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 16 Ocak 2017; 14:18:53 >
  • Burda filmi gömenlerin tüm seriyi osurarak izlediği gerçeği.
  • Bu ülkeden hiçbir şey olmaz.
  • bu film iş yapar
  • Heh Recep İvedik adını görünce bu ülkeden bir şey olmaz, buna mı gülüyorsunuz falan diyenler de gelmiş. Size ne arkadaş isteyen istediğini izler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu yunanlılar kısmını sevdim, adamlar sarma baklava döner ne varsa toplamaya çalışıyorlar
  • Filmle dalga geçen arkadaşlara söylüyorum:

1- Burası Türkiye.Sinema sektörü yerlerde sürünüyor.Toplasan, Türk sinema tarihinde 50'den fazla kaliteli film çıkaramazsın.Bu yüzden Şahan'a yüklenmek yanlış.
    2- Hollywood'da bile, her sene böyle absürd veya 'kalitesiz' filmler çıkıyor.

Şahan'dan beklentim, artık bu seriyi sonlandırıp diğer tiplemelere ağırlık vermesidir.Cem Yılmaz ile kıyaslayan oluyor bir de, Cem'in ali baba filmini izlesinler.Bom boş bir filmdi.
  • süperkahraman filmleri izleyen bebeler gelmiş burda Recep İvedik serisine saydırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujitsu -- 16 Ocak 2017; 17:40:27 >
  • Recep İvedik 2 efsaneydi.

4 idare eder yani ben güldüm

5 de mimiğim oynamadı abartılı vurdumu uçuran yumruk sahneleri filan kalitesini düşütmüş ?

izlenir mi izlenir ama izledim demek için izlenir güldürceğini düşünmüyorum

azeri rakibinide o şekilde uçurması hoş değil onlar bizim kardeşlerimiz başka rakip mi yoktu ?

Ve de recep ivedik mi ıyyy diyen entel takılan kişiler tv ye yada nete düştümü anıra anıra gülüyor, bu 2 yüzlülüğü yapmayın.

• GÜLMEDİM

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kötğ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonrada diyonuz ki bu ülke neden avrupa standartlarında değil? al işte nedeni burada. isveçte norveçte böyle bi film yapsan 1 kişi gidip izler mi allah aşkına?
  • Fragman hoşuma gitti. Çok eğlenceli olacak. Keşke hemen izleyebilsek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

sonrada diyonuz ki bu ülke neden avrupa standartlarında değil? al işte nedeni burada. isveçte norveçte böyle bi film yapsan 1 kişi gidip izler mi allah aşkına?

Ben Avusturya da kalıyorum burdaki Avusturyalıar bile gülüyor alt yazıyla izleyerek ve sizi anlamıyorum adam emek veriyor en azından gülmezseniz bile saygı duyun

• en güzeli 3tü. diğer filmlerine nedense gülemedim pek.. 5in fragmanını begenmedım ama yıne de ızlerım
  • hepsini izledim, fragmandan yola çıkarak 5. film en iyileri olacakmış gibi hissediyorum. Konusu ve kamyonculardan oluşan topluluk daha ilgi görecekmiş gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersins58

quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

sonrada diyonuz ki bu ülke neden avrupa standartlarında değil? al işte nedeni burada. isveçte norveçte böyle bi film yapsan 1 kişi gidip izler mi allah aşkına?

Ben Avusturya da kalıyorum burdaki Avusturyalıar bile gülüyor alt yazıyla izleyerek ve sizi anlamıyorum adam emek veriyor en azından gülmezseniz bile saygı duyun

Emek derken?

• Kanal d'de "recep ivedik 5'e azeri tepkisi" haberini yaptılar. Tepkiyi de anlamış değilim, recep ivedik 5 sadece bir komedi filmi ve şaka amaçlı yapılmış bir sahneydi. Ciddiye alınmaması gerekirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Unsullied -- 17 Ocak 2017; 21:1:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thawne

Filmle dalga geçen arkadaşlara söylüyorum:

1- Burası Türkiye.Sinema sektörü yerlerde sürünüyor.Toplasan, Türk sinema tarihinde 50'den fazla kaliteli film çıkaramazsın.Bu yüzden Şahan'a yüklenmek yanlış.
    2- Hollywood'da bile, her sene böyle absürd veya 'kalitesiz' filmler çıkıyor.

Şahan'dan beklentim, artık bu seriyi sonlandırıp diğer tiplemelere ağırlık vermesidir.Cem Yılmaz ile kıyaslayan oluyor bir de, Cem'in ali baba filmini izlesinler.Bom boş bir filmdi.

yüklenirim arkadaş.Para kazandığı sektöre adam ihanet ediyor saygı göstermiyor.Ve daha fazla para için yapmadığı kalmıyor.
    Buna en iyi örneği Mahsun Kırmızıgül veririm.Adam kazandığını yine sinemaya yatırıyor ve daha iyisini yapmaya çalışıyor.Geliştiriyor bir bakıma.
    Yabancılar daki absürd komedi olayı başka bizdeki bu Recep tiplemesi başka.Ki senaryolar da başka.Ayrıca Hollywood ile karşılaştırmak da çok anlamsız oranın havuzu daha geniş tabi leş filmler daha çok olacak..

• hadi hadi , burada filme saydırmanızı bitirin de tükenmeden sinema biletlerinizi alın haftasonu için.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.