Şimdi Ara

RECEP İVEDİK 5 (16 ŞUBAT 2017) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
0
Favori
16.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • film cidden güzele benziyor. bazı arkadaşlar bu adama mı gülüyorsunuz falan diyor cidden ayıp ediliyor adam bence bu toprakların neye güldüğünü çözmüş durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayzersoze38

film cidden güzele benziyor. bazı arkadaşlar bu adama mı gülüyorsunuz falan diyor cidden ayıp ediliyor adam bence bu toprakların neye güldüğünü çözmüş durumda.

aynen hocam,ortalamayı tutturmuş,bence siyasetin sinemaya tezahürü,aşağı yukarı siyasette bu şekilde memlekette,mesela açık oy kullanıyorsun yasak deseler ivedik'e sanane lan!!! demez mi şimdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 18 Ocak 2017; 23:20:53 >
  • Sondaki Azeri Türkü ile ilgili olan bölüme tepki gelince sahnenin uzun olanını paylaşmış

https://www.instagram.com/p/BPVP7T6DeTa/
  • quote:

Orijinalden alıntı: complete_

quote:

Orijinalden alıntı: Kayzersoze38

film cidden güzele benziyor. bazı arkadaşlar bu adama mı gülüyorsunuz falan diyor cidden ayıp ediliyor adam bence bu toprakların neye güldüğünü çözmüş durumda.

aynen hocam,ortalamayı tutturmuş,bence siyasetin sinemaya tezahürü,aşağı yukarı siyasette bu şekilde memlekette,mesela açık oy kullanıyorsun yasak deseler ivedik'e sanane lan!!! demez mi şimdi..

kesinlikle katılıyorum, bak mesela bu aralar mecliste yüzlerce ivedik var, bizim gerçeklerimiz bunlar. koskoca bakana "gizli oy kullan" bu zorunluluk diyorlar "sana mı sorucam lan" diyor. işte bizim ivediklerimiz...

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Sahneyi kaldırma kararı aldığını açıklamıştı sanırım.Milliyetçileri ayağa kaldırdı adam.İnsta da izlemeyin deyip duruyorlardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Jic

Bu filme gülmeyen gitsin Recep İvedik izlesin...
    Yıl olmuş 2016 hala Recep İvedik izleyen var...

...v.b. . Bu tarz yorumları yazanların alayı Recep İvedik 1 çıktığında fanı olmadıysa, internetten sinema çekimi haliyle bile izlemediyse neyim ha. Bu sıralar Recep İvedik'e laf atıp kendini modern gösterme çabası neyin kafasıdır anlamıyorum. Herkes anıra anıra gülmüştür bu film serisine. Zamanında Çok Güzel Hareketler Bunlar'a nasıl gülüyorduk? Şimdi 1 skecini bile izlesek lan nasıl güldüm ben bunlara deriz. Laf atmaktansa saygı göstermek lazım. En azından adam filmi uzak doğudan çalıp, allayıp pullayıp, gelip bize kakalayıp, parayı kaldırmıyor. Kendi çapında takılıyor. Son zamanlarda bu filme bi anda fikir değiştirenlere anlam veremiyorm. Şimdi kalkıp ben hiç bu filme gülmedim ki dersen millet döner kıçıyla sana güler.

savunucuları var bide bunların güldük tabi hayatta izlediğimiz ilk yapım olduğu için başka bilmediğimiz için olabilir mi? cahil cühela kafa olarak geri olan insanları fanı olur bu filmin gider izler.Yani türk halkına uygun bir film.İlk film iyi olsabile hani yeni çıkmış bir karakter bir reytingi hak etse de devam filmleri saçmaladığı halde sırf isminden dolayı hit yapmıştır bu saçma film.Modern görünme çabası yok ama sizde geri kalma çabası var. Yabancı film ya da dizi izleme alışkanlığı olan bir insana bu filmi izletemezsin çoğu yabancı yapımda bile eleştiririm ben bu türk filmi olduğu için değil.Gerçi reklamın iyisi kötüsü olmaz eleştiri alması bile adamı ileri götürüyor.İzleyen izlesin bana ne ben o zevki alamıyorum küçükken güldüğüm gibi gülemiyorum kalitenin ne demek olduğunu öğrendim çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 19 Ocak 2017; 14:35:35 >

• şu sahneyi ne abarttılar, film bu yahu, o ne diyecek bu ne diyecek senaryo yazılıp sanat mı yapılır. hem de daha sahneyi izlemeden filmi görmeden. kesinlikle de o sahne çıkartılmamalıdır filmden.

zamanında behzat ç dizisinde behzat güvenlikler için bir söz söyledi, güvenlikler ayaklanmıştı, nasıl bir mantıktır, neyin kafasıdır bu huy nereden geldi şu ülkeye, biraz özgüven olsun.

drakula başlangıç filminde adamlar drakula'ya Fatih Sultan Mehmet'i öldürttüler, niye kimse bir şey demedi, film bu sanat, kafadakini ne kadar az değişiklikle aktarırsan o kadar iyidir ve niye böyle diye kızılmaz eser sahibine. beğenirsin ve ya beğenmezsin. hoş bulmadım şu kısmını oldu bitti. öyle bir yoğun aşağılık kompleksi kaplamış ki içimizi en ufak şeyde yoğun refleks gösteriyoruz.

yabancı film ve dizi izleme alışkanlığı olan bir insana bu filmi izletemezsiniz nasıl bir mantıktır.
    neredeyse 1 senedir izlediğim 1 tane Türk dizisi yok, son beş senede 2 yi de geçmemiştir toplamda, hepsi birbirisinin aynı ve olabildiğince saçma geliyor ayrıca fazlasıyla da uzun olmaları ayrı bir etken.

devam edelim en az şu anda takip ettiğim 20 civarı yabancı dizi var, recep ivedik serisini de çok severim, kalıplara sokmayı bırakın lütfen insanları, yok entellektüeller sevmezmiş bu filmi, yok okumamış zevksiz insanlar izlermiş, yok bilmem neymiş. recep ivedik filminin ilk 4 serisi de avrupa ve abd'de hem dublajlı hem alt yazılı neredeyse tüm platformlar da family ve comedy film kanallarında defalarca yayınlandı. yabancı torrent sitelerine de alt yazılı en erken düşen Türk filmlerinden bir tanesidir.

ayrıca film üzerinden insanımızın zekasını ve zevklerini aşağılamakta yapılmaması gereken bir davranıştır.
    kimsenin her ne sebeple olursa olsun milletimizi aşağılamaya hakkı yoktur.
    bizim beğendiğimizi beğenmiyorlar ve ya bizim düşündüğümüz gibi düşünmüyorlar diye kimseye kimsenin bir şey söyleme hakkı yoktur.
    üstün zevkler diye bir mantık olmaz.

hiç olmazsa bu milletin bir karakteri var,
    karaktersiz olup ona buna yaranacağım diye, o bu beni beğenecek diye avrupalı, amerikalı gibi görünmeye çalışmaktan, onlar gibi davranmaya çalışmaktan iyidir kendimiz gibi olmak.

manda ve himaye altındaki bir devlet gibi davranacak değiliz.
    kimse daha iyisini yaptıda bu millet izlemedi mi?
    daha iyisinin yapılacak ve ya yapılmamış olması da bu filmi ve ya başka bir filmi aşağılamayı gerektirmez.
    bir filmi ve ya zevki aşağılamak, aşağılık kompleksindendir, aman bizi böyle tanıyacaklar, aman bizi böyle sanacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 19 Ocak 2017; 15:37:23 >

• Şahan bey sahnenin arkasında durmamış.bir de oyun bozulsun diye eklemiş.Hani yol yapmış

Eee tabi omurgalı olmak lazım.

Kardeşe yanlış olmazmış.Len madem yanlış olmaz sen niye ekledin öyle bir sahne ? Madem yanlış bir sahne olduğunu kabul ediyorsun sonradan nasıl kardeşe yanlış olmaz diyebiliyorsun.Ve sen nasıl yönetmensin "değil ya neyse " ki hemen tek kişi dedi diye filminden kesinti yapabiliyorsun

Neresinden bakarsan bak rezillik.
  • Her film aynı. Pis pis gülüşler, tıksırma, tükürme, küfür. Ülke olarak mal'a bağladığımız için yine rekorlar kırar. Yazık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 2 3 4te gulunen şeyleri tekrarlamış gibi geldi bana. Umarım 4teki hataya tekrar düşmemiştir ve film acı sonla biter. Ilk 3 filmin bu yüzden çok sevildiğini düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rekor kırarsa her film 5'de çıkar 10'da şaşılacak bir şey yok.
  • yeter be :)
  • Osman pazarlamaya gitmiştim buna gitmem herhalde gerçi bedava biletim var boşluk olursa gidebilirim ama asla para vermem :)

• Konusu olimpiyat falan çok bayat geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Jic

Bu filme gülmeyen gitsin Recep İvedik izlesin...
    Yıl olmuş 2016 hala Recep İvedik izleyen var...

...v.b. . Bu tarz yorumları yazanların alayı Recep İvedik 1 çıktığında fanı olmadıysa, internetten sinema çekimi haliyle bile izlemediyse neyim ha. Bu sıralar Recep İvedik'e laf atıp kendini modern gösterme çabası neyin kafasıdır anlamıyorum. Herkes anıra anıra gülmüştür bu film serisine. Zamanında Çok Güzel Hareketler Bunlar'a nasıl gülüyorduk? Şimdi 1 skecini bile izlesek lan nasıl güldüm ben bunlara deriz. Laf atmaktansa saygı göstermek lazım. En azından adam filmi uzak doğudan çalıp, allayıp pullayıp, gelip bize kakalayıp, parayı kaldırmıyor. Kendi çapında takılıyor. Son zamanlarda bu filme bi anda fikir değiştirenlere anlam veremiyorm. Şimdi kalkıp ben hiç bu filme gülmedim ki dersen millet döner kıçıyla sana güler.

Katılıyorum.Recep ivedik kötü falan diyenler çok mu janti merak ediyorum.Ülkede o kadar kalitesiz yapımlar var ki bir filmden hıncını çıkarıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: gecem1903

şu sahneyi ne abarttılar, film bu yahu, o ne diyecek bu ne diyecek senaryo yazılıp sanat mı yapılır. hem de daha sahneyi izlemeden filmi görmeden. kesinlikle de o sahne çıkartılmamalıdır filmden.

zamanında behzat ç dizisinde behzat güvenlikler için bir söz söyledi, güvenlikler ayaklanmıştı, nasıl bir mantıktır, neyin kafasıdır bu huy nereden geldi şu ülkeye, biraz özgüven olsun.

drakula başlangıç filminde adamlar drakula'ya Fatih Sultan Mehmet'i öldürttüler, niye kimse bir şey demedi, film bu sanat, kafadakini ne kadar az değişiklikle aktarırsan o kadar iyidir ve niye böyle diye kızılmaz eser sahibine. beğenirsin ve ya beğenmezsin. hoş bulmadım şu kısmını oldu bitti. öyle bir yoğun aşağılık kompleksi kaplamış ki içimizi en ufak şeyde yoğun refleks gösteriyoruz.

yabancı film ve dizi izleme alışkanlığı olan bir insana bu filmi izletemezsiniz nasıl bir mantıktır.
    neredeyse 1 senedir izlediğim 1 tane Türk dizisi yok, son beş senede 2 yi de geçmemiştir toplamda, hepsi birbirisinin aynı ve olabildiğince saçma geliyor ayrıca fazlasıyla da uzun olmaları ayrı bir etken.

devam edelim en az şu anda takip ettiğim 20 civarı yabancı dizi var, recep ivedik serisini de çok severim, kalıplara sokmayı bırakın lütfen insanları, yok entellektüeller sevmezmiş bu filmi, yok okumamış zevksiz insanlar izlermiş, yok bilmem neymiş. recep ivedik filminin ilk 4 serisi de avrupa ve abd'de hem dublajlı hem alt yazılı neredeyse tüm platformlar da family ve comedy film kanallarında defalarca yayınlandı. yabancı torrent sitelerine de alt yazılı en erken düşen Türk filmlerinden bir tanesidir.

ayrıca film üzerinden insanımızın zekasını ve zevklerini aşağılamakta yapılmaması gereken bir davranıştır.
    kimsenin her ne sebeple olursa olsun milletimizi aşağılamaya hakkı yoktur.
    bizim beğendiğimizi beğenmiyorlar ve ya bizim düşündüğümüz gibi düşünmüyorlar diye kimseye kimsenin bir şey söyleme hakkı yoktur.
    üstün zevkler diye bir mantık olmaz.

hiç olmazsa bu milletin bir karakteri var,
    karaktersiz olup ona buna yaranacağım diye, o bu beni beğenecek diye avrupalı, amerikalı gibi görünmeye çalışmaktan, onlar gibi davranmaya çalışmaktan iyidir kendimiz gibi olmak.

manda ve himaye altındaki bir devlet gibi davranacak değiliz.
    kimse daha iyisini yaptıda bu millet izlemedi mi?
    daha iyisinin yapılacak ve ya yapılmamış olması da bu filmi ve ya başka bir filmi aşağılamayı gerektirmez.
    bir filmi ve ya zevki aşağılamak, aşağılık kompleksindendir, aman bizi böyle tanıyacaklar, aman bizi böyle sanacaklar.

Çok dogru yazmışsın.Sanatçı bu kardesim yazar çizer.Beğenmiyorsan takipetme.Ahlak sınırını ve haddini aşmadığı sürece sanatçıların yaptıkları şeyler çok ırgalamaz beni.

• Gecenlerde osman pazarlamayi izledim guzel filmdi sıkılmadım. Sıkılmıyorsam o film olmustur. Buradada kendini marjinal sananlar toplanmis begenmiyorsaniz izlemeyin arkadasim.

Ciksin gidicem.

• Geçen 3ün komik sahnelerini Youtube dan izledim gece gece gitmemiştim komikti baya uzun zamandır gülmemiştim öyle. 4 ü sinemada izledim sarmamıştı hiç. Bu iyi gibi bunada gidelim bakalım.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.