Şimdi Ara

RECEP İVEDİK 5 (16 ŞUBAT 2017) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
0
Favori
16.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam anlamıyla bir şeyin bokunu çıkartmak
  • Cinemaximum yeni açılan Gold Class lar bile dolmuş taşmış bir kişi 50 lira siz daha ne diyorsunuz ya..Nasıl bir saçmalık anlamıyorum
    Bu filme gitmek ,bir de 100 lira vermek
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    salomların çogunu sinemialılar ve pnrlılar doldurmuştur geri kalanı normal insandır
  • Sinemia gold class da gecmıyor ama

Vıp dolmus olsa evet haklısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kara anbarı toplameeco hadi bakalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahan bu sefer dibi görmüş. Ortada bir konu yok, replik yok. Sanki bir taslak hazırlamışlar, senaryo yazmadan çekmişler filmi. Altı boş bir milliyetçilik, ağız yaymaktan başka bir şey yapmayan film. İlk 3 film komedi türünde başarılı sayılacak filmler. Recep İvedik hayata dair bir dersler öğrenip değişmeye çalışıyor. 4. filmde de bir film kurgusu yok ama başarılı sayılacak skeçler var. Yani bu öyle bir film ki (küçük spoiler) filmin sonuç kısmında sadece filmin kalanı boyunca kazanılan madalyalardan bir tane daha kazanılıyor. Böyle bir film mı olur? Uluslararası bir olimpiyat var herkes Türkçe konuşuyor. Şahan'ın artık sinema seyircisine değil kendisine de saygısı kalmamış. Gerçekten sinemaya hakaret niteliğinde bir film.

• Çok da gidilesi bir tadı yok ama bugünler millet gülmeye aç olduğu için sinemada herhalde parasını verdik sonuna kadar dibine kadar gülelim diye ortalık yıkılıyordu. Bazı arkadaşların yorumlarına da hak vermemek mümkün değil yani haklılılar eleştirmekte şahan bu işi resmen gişe ve para yapsın diye otomatiğe bağlayarak ticarileştirmiş, o eski amatör ruh yok, paralanmış yani p*ç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • imdb puanı 4.7
    en fazla oy %36.5 ile 1 (bir) verenler.
    Sizce kaç tanesi gitti gördü de verdi bu oyu.
    Baştan aşağı nefret, baştan aşağı kompleks, baştan aşağı kolpa. Koca memleketin yarısının özeti.
  • sanki başka film yokmuş gibi arkadaşların zoruyla ben de gittim bu "filme". her saniyesini iğrenerek izledim. filmde bir tane replik yok, hani olsa tartışırdık komik mi değil mi diye.

hileyle madalya kazan tamam, bütün film göğsünde 3169 numarasıyla gezecek kadar seviyesizleş umrumda değil ama nolurdu eline bayrağımızı almasan.. niye bu saçmalıklara bizi de ortak ediyorsun? recep de böyle bi hayvandır, onun gibi olmayın, onun gibi olanlara yaklaşmayın desen bi 3 puan verirdim valla bak.

• Filmi izledim ve bir eleştirim olacak mesela Dağ 2 filminde bu kadar milli duygular kullanılmaz iken komedi filminde milli duyguların bu kadar aşırıya kaçılması biraz saçma geldi doğrusu,O Kadar zorlama bir film olmuş ki Şahan'ın her yaptığı projeyi çok severim ama bu 5'inci film biraz fazla zorlama olmuş gibi gördüm.
    Sinemada sanki futbol maçı izliyorum gibi hissettim adamlar her sahneyi alkışladı,gülünmeyecek yerlerde gülenler mi ararsın,Film hakkında sesli yorum yapanlar mı.
  • Diğer filmlerine göre biraz kötü olmuş. Ama arkadaşlarınızla kafa dağıtmaya gülmeye ihtiyacınız varsa toplanın gidin o kadar da kötü değil .
  • Kemal Sunal'a hakarettir şu Şahan'ın filmleri.

• eskikarateci kullanıcısına yanıt
    Aynı durumda kalmışız. Bende arkadaş zoruyla gittim ve iğrenerek çıktım.

Bana kalırsa çok siyasi barındıran bir filmdi. 2 3 sahne olmasa gülümseyerek tüm filmi geçirebilirdim.

• . Recep İvedik 1 çıktığında yer yerinden oynadı. Okullarda, iş yerlerinde, tvlerde her yerde İvedik Tiplemesi yapıldı, şakalar yapıldı. Aylar öncesinden filme gidebilmek için plan yapanlar vardı. Sinema Salonu'nda kahkahalardan filmin sesini duyamazdık. Abartmıyorum 2008-2009 yıllarında binlerce forumda, sitede yorum okudum ayrıca günlük hayatta, tvlerde 1 Allah'ın Kulu bu seriye kötü yorum yazmamış, konuşmamıştı. Film ilk çıktığı zaman ortalık kavrulmuştu adam rekorlar kırdı . ama benim yorumum zamanında bu seriyi kral yapıp şimdi cool gözükmek için laf edenlere .
  • Çok şükür hiçbir serisine gitmedim burda bunu yazıp rahatsız ettiysem affınıza sığınıyorum.

• Dün arkadaşlarla gittik Podium Avm'ye saat 15 civarıydı. 16:20'deki seyans için 3 bilet istedik.Koskoca salon da 1 bilet bile kalmamış.Diğer seyans ise 18:00'deydi ve salonun yarısı şimdiden dolmuştu.Bugün yine gideceğiz bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

sanki başka film yokmuş gibi arkadaşların zoruyla ben de gittim bu "filme". her saniyesini iğrenerek izledim. filmde bir tane replik yok, hani olsa tartışırdık komik mi değil mi diye.

hileyle madalya kazan tamam, bütün film göğsünde 3169 numarasıyla gezecek kadar seviyesizleş umrumda değil ama nolurdu eline bayrağımızı almasan.. niye bu saçmalıklara bizi de ortak ediyorsun? recep de böyle bi hayvandır, onun gibi olmayın, onun gibi olanlara yaklaşmayın desen bi 3 puan verirdim valla bak.

Göğsünde 3169 numarasıyla tüm film etrafta dolandıysa hele ki elinde türk bayrağı varsa yazık çok yazık şu filme gösterilen ilgi kusra bakmayın ama toplumun zekasını çok güzel öne seriyor
  • Gise nasil ?
  • salonlar full çekiyor ön satışta 500 bin bilet satılmış haftaya bilgi gelir gişe konusunda
  • Arkadaş aradı hadi sinemaya gidelim diye John Wick mi oo gidelim dedim yok ya recep ivedik dedi.

Suratına kapattım direk.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.