Şimdi Ara

RECEP İVEDİK 5 (16 ŞUBAT 2017) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
0
Favori
16.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahan severler bile böyle olumsuz yorumlar yapıyorken , bu gişeyi anlamıyorum. Tercih meselesi tabi (artık nasıl bir tercihse) ama alışkanlık oldu sanırım millette

Şahsi görüşüm , şu filme bilet alıp gideceğime , umumi bir tuvalette 2 saat geçiririm daha iyi.
    Hem de 1 tl.

edit : yorumlara şöyle bir baktım da , seriyi ve şahan ı beğenmeyenlere bi açık açık küfredilmediği kalmış. Durumun entellikle bi alakası yok. Sinema ile alakalı ...

Ve bu filme inat şu an The Pink Panther Strikes Again (1976) açıp izleyeceğim. İzlemediyseniz izleyin , sonra da şahan ı düşünün bi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obili -- 20 Şubat 2017; 1:30:23 >
  • Evvet ambili kukalar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    katılıyorum hocam, bu topraklarda malesef koca koca işadamlarının trilyonluk vergi borçları siliniyor ama işçi maaşını almadan vergisi kesiliyor, bunu söylesen de mesela "sana mı soracaz, sanane lan" gibi ibr cevap alabiliriz, sonrasında bu cevabı verenler yine seçilir. topraklar bunu gerektiriyor. havasından mı suyundan mı bilemiyorum... neyse konu film ben başka yerlere fazla girmeyim ama sizinle hemfikirim sadece onu belirtip susuyum :)
  • şu aralar gişeler felaket yoğun, biraz sakinlesin öyle gitmeyi düşünüyorum, netten bilet almakta hoşuma gitmiyor, şu an gitsen 2 seans sonrasına ancak bilet verirler,
  • Marjinal olmaya gerek yok. Gittim, güldüm, eğlendim. Verdiğim paraya acımadım, değdi.
  • sahangokbakar👑RECEP İVEDİK 5👑 AÇILIŞ REKORU👑Bize yine tarih yazdırdınız! Türk sinemasına hayırlı olsun! Bizi yine açık ara zirveye layık gören seyircilerimize çok teşekkürler!!! Çok güldük bu hafta sonu. Beraberce yan yana bütğn ülke kahkaha attık. Allah hepinizden razı olsun...Hepinizi çok seviyorum...👑❤🇹🇷 NOT: şimdi bazıları iyi de 4 günde bu, 3 gün sayılır diyen olursa, rahat olsun perşembe hariç de REKOR kırıldı. 1.646.848 cuma cumartesi pazar

RECEP İVEDİK 5 (16 ŞUBAT 2017)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 20 Şubat 2017; 15:56:27 >

• Bu film rekor kırıyor ülkede. Yazık. Kimseyi aşağılamak ya da filmi küçümsemek için yazmadım bunu. 5 filmi bende izledim, güldük eğlendik ama ülkenin rekor kıran filminin maksimum 4-5 puan alacak bir film olması üzücü.

• Bilet almak isteyen iki kişi avm'yi savaş alanına çevirmiş

Geçtiğimiz cuma günü vizyona giren Recep İvedik 5, yayına girdiği 3. gününde büyük bir kavganın yaşanmasına sebep oldu. Maltepe’deki bir AVM’de meydana gelen olayda iki kişi arasında silahlı kavga çıktı. Kavganın, bilet almak için kuyrukta bulunan iki kişinin arasında çıktığı belirtiliyor.

Silahlı olması sebebiyle büyük bir paniğin de çıkmasına yol açan kavganın ardından bazı kişilerin koşarak dışarı kaçtığı söyleniyor. Bazı vatandaşlar ise olayın etkisinden kurtulmayarak ağlamaya başlamışlar.

Yapılan ihbarın ardından alışveriş merkezine gelen polis ekipleri, kavgaya karışan iki kişiyi tespit etmeye çalıştılar.

http://www.webtekno.com/recep-ivedik-5-e-bilet-alan-iki-kisi-avm-yi-savas-alanina-cevirdi-h25531.html

Sizde aynı hataya düşmeyin sakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 20 Şubat 2017; 20:09:06 >

• RECEP İVEDİK 5 (16 ŞUBAT 2017)
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    cinemaximum resmen dalga geçiyor bide salon ımax yazmış güldürdü bilmeyen adamda ımax kalitesi ile recep ivedik izleyecez sanar :D
  • IMDB 1 puan verdim

• Adam akıllı komedi filmi çıkmıyor , çıkanlar arasında en çok güldüğüm bu.
    Yabancıların komedi filmlerine kültür farkından dolayı pek gülmüyorum salak saçma şeylere gülüyorlar.Diğer Türk komedi filmleride mağlumunuz, yok kara kediymiş yok düğün dernekmiş yok murat cemcirmiş , yok ata demirermiş hiç biri hoşuma gitmiyor. Cem yılmazda candır o başka.
  • Cumartesi günü bende izledim diğerlerine göre komedisi biraz düşüktü ama sıkılmadan izledim. Salon full dü.

İzlemeyenler neden eleştirir anlamış değilim izlememek nasıl insanların hakkı ise izlemekte insanların en doğal hakkı fazla kasmaya gerek yok arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recep ivedik filmini yapmak için gerekenler

*Bel altı/iğrenç espriler.

*Dünyadaki tek insan oymuş gibi bütün imkansız işleri sadece Recep İvediğin yapabilmesi.

*Gıcık, itici, kendini birşey sanan, Recep İvediğin rakip olduğu bir yan karakter.

*Pısırık, Recep İvedik ne derse yapan, ilk defa karşılaşmasına rağmen sanki 10 yıllık arkadaşmış gibi ona güvenen ve onu seven ezik tip.

Tebrikler, yeni Recep İvedik filminiz hayırlı olsun.
  • Espri düzeyine bakıyorumda eskiye oranla seviyemiz diplere inmiş hakkaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjanahmet

Marjinal olmaya gerek yok. Gittim, güldüm, eğlendim. Verdiğim paraya acımadım, değdi.

Kusura bakmayın ama filmi beğenmemek veya esprileri aptalca bulmanın marjinal olmakla pek alakası yok.Bence dediğiniz durum mesela çok kaliteli bir film çıkar ortaya Eşkıya gibi Babam ve oğlum gibi sen de dersin ki "millet bu filmin nesini beğeniyor,ben izledim hiç etkilenmedim"o zaman marjinal olmaya çalışmışsındır işte. Karakter üzerine kurulu bir filmin 5.cisi çıkıyorsa ve her film hemen hemen birbirinin aynıysa sende bunu saçma bulduğunu söylüyorsan bu marjinal olmak olmuyor bence. İnsanları Survivor,Recep ivedik,izdivaç programları vs. gibi şeylerle aptallaştırıyorlar bu arada kendileri de multi milyoner oluyor hiç kıvırmaya gerek yok.Bir de şunu söylemek istiyorum son olarak şimdi Recep ivedik falan diye geçiyosun ne olacak canım alt tarafı bir film diyorsun ama böyle filmler gişe yapınca ve yapımcısına yüksek meblağlar kazandırınca diğer yapımcılar da diyor ki demek ki halk bu tür şeyleri seviyor böyle filmler yapalım ve ortaya bir sürü kalitesiz film çıkıyor,Türk sineması çöplüğe dönüşüyor. Buna örnek;Sabit kanca,Mazlum kuzey,Ali kundilli tarzı bir sürü kepaze film. Yeri gelir bir film yeri gelir bir tiyatro oyunu yeri gelir bir kitap insanın hayatında çok önemli yer edinir.Çok uzattım yani sonuç olarak sinema sizin yaptığınız gibi sadece gülüp,eğlenme aracı değil toplumda önemli bir yeri var onu demeye çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68F639DEB -- 21 Şubat 2017; 3:38:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cezaalp

Adam akıllı komedi filmi çıkmıyor , çıkanlar arasında en çok güldüğüm bu.
    Yabancıların komedi filmlerine kültür farkından dolayı pek gülmüyorum salak saçma şeylere gülüyorlar.Diğer Türk komedi filmleride mağlumunuz, yok kara kediymiş yok düğün dernekmiş yok murat cemcirmiş , yok ata demirermiş hiç biri hoşuma gitmiyor. Cem yılmazda candır o başka.

Ata Demirer'e laf ettirmem. Aç biraz Avrupa Yakası falan izle yaşın yetiyorsa, oradan başlayabiliriz.
  • film ve sanatta bile birbirimize saygımız kalmamış. ya gülenleri çomar ya gülmeyenleri burnu havada ilan ediyoruz.
  • Azeri, Rus, Yunan değil, Recep İvedik 5 asıl Türklüğü rencide ediyor!

Önce filmde gördüklerimizi anlatalım. Recep mahalleden otobüs şoförü İsmet’in ani ölümü üzerine Avrasya gençlik yarışmalarına sporcularımızı götürme işini üstlenir. Üsküp’te yapılan yarışma alanına vardıklarında erkek sporcular, Recep’in kamyoncular dinlenme tesisinde ikram ettiği bol motor yağlı kuru fasulyeden bitap düştüklerinden, yarışacak durumda değildir. Recep’in çözümü her zaman vardır ve hemen kamyoncu dostlarını yardıma çağırır! Film de asıl bundan sonra başlar.

Yarışma kayıt bölümünde her biri 40’lı yaşları çoktan aşmış kamyoncuları genç olarak göstermek için dümenler çeviren Recep, rakiplerini alt ederek altın madalyalara ulaşmak için de akla hayale gelmeyecek hileler bulur. Rakibi dopingleyerek saf dışı etmekten tutun, kavga-dövüş ile sindirmek vs. her yolu mubah gören Recep İvedik sonunda istediği madalyalara kavuşur ve bayrağımız göndere çekilir!

Uluslararası bir yarışmada Türkleri hilebaz, küfürbaz, kavgacı vs olarak göstermek eğer gülüp geçilecek bir olaysa, buyurun gülünüz! Ama, aynı sahneleri birgün, Yunanistan’ın yeni komedi yönetmenlerinden Renos Haralambidis çekseydi, tepkimiz ne olurdu, bana onu da söyleyiniz!.
    http://www.abcgazetesi.com/cilgin-turklerden-enternasyonal-duzenbaz-turklere-recep-ivedik-5-44425h.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

sanki başka film yokmuş gibi arkadaşların zoruyla ben de gittim bu "filme". her saniyesini iğrenerek izledim. filmde bir tane replik yok, hani olsa tartışırdık komik mi değil mi diye.

hileyle madalya kazan tamam, bütün film göğsünde 3169 numarasıyla gezecek kadar seviyesizleş umrumda değil ama nolurdu eline bayrağımızı almasan.. niye bu saçmalıklara bizi de ortak ediyorsun? recep de böyle bi hayvandır, onun gibi olmayın, onun gibi olanlara yaklaşmayın desen bi 3 puan verirdim valla bak.

"bütün film göğsünde 3169 numarasıyla gezecek kadar seviyesizleş umrumda değil ama nolurdu eline bayrağımızı almasan."

filmi izlemedim izlemeyide düşünmüyorum ama cidden böyle bir sahne varsa üzüldüm...

birde IMAX salon açmışlar işleri güçleri insanları kandırmak parasını almak.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.