Şimdi Ara

RECEP İVEDİK 5 (16 ŞUBAT 2017) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
0
Favori
16.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senaryo oyunculuk herzamanki gibi vasattı ....ha güldükmü evet güldük hatta halter sahnesinde gözümden yaş geldi...
  • Dün akşam gittik, izledik ve hiç pişman değiliz. Hayatımızda yeterince gerilim, dram var zaten. Kafam sürekli dolu, dertlerin ardı arkası gelmiyor. Bu koşturmacanın içinde sadece 2 saatliğine kafa dağıtmak için kardeşimle beraber girdim. Kimine göre salakmışım, çomarmışım, cahilmişim, köylüymüşüm umurumda bile değil. Sanki diğer Türk filmleri o kadar mükemmel ki durup dururken buna gittik.
  • Filme gidilmez boşuna para harcamayın diyenleri dinlemeyin. 10 lira para değil, film sinemaya 1 kere geliyor. Gidin gülün geçin.

Not ben gidemeyeceğim çünkü öğrenciyim ve para ayıramadım bu filme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk gün seyretmiştim diğer özellikle 2 ve 3. Filmine nazar kötüydü 2 ve 3. Film bana göre serinin en iyileri 4'de gayet iyiydi fakat bu serilerin altında bir yapım olmuş.Türkiyede çıkan filmlerin %95'inin beş para etmez sırf para için yapılan filmler olduğunu düşünürsek bu seri gayet başarılı en azından komik.

• Sende berlin kaplanını izle , tam senin seviyeye uygun
  • Iyy recep ivedik mi izliyorsunuz diyen tiplerden değilim ama gidip de sinemada izlemem nete düşünce indirir izleriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: -IMAX-

sahangokbakar👑RECEP İVEDİK 5👑 AÇILIŞ REKORU👑Bize yine tarih yazdırdınız! Türk sinemasına hayırlı olsun! Bizi yine açık ara zirveye layık gören seyircilerimize çok teşekkürler!!! Çok güldük bu hafta sonu. Beraberce yan yana bütğn ülke kahkaha attık. Allah hepinizden razı olsun...Hepinizi çok seviyorum...👑❤🇹🇷 NOT: şimdi bazıları iyi de 4 günde bu, 3 gün sayılır diyen olursa, rahat olsun perşembe hariç de REKOR kırıldı. 1.646.848 cuma cumartesi pazar

RECEP İVEDİK 5 (16 ŞUBAT 2017)

Yavanlığa , rahatlığa , terbiyesizliğe bakarmısın... Hem yönetmen hem yapımcı bide bunlar.REKOR PARA KAZANDIK diyor kısaca malum çevreden... Düşünsene Steven Spielberg twitter dan paylaşıyor AÇILIŞ REKORU yine tarih yazdık "

Nasıl bir rahatlıktır bu kardeşim.Hadi Nuri Bilge Ceylan paylaşır Cannes ödülü hepimizin teşekkürler diye bi nebze anlarsın Şahan kim la ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 22 Şubat 2017; 13:21:37 >

• Yaww millet nelere gülüyor çok merak ediyorum aslında sırf bu yuzden gideceğim de bilmiyorum ya..Sinemia var falan para da vermeyeceğim de işte 2 saat zaman boşa gidecek.Tuvalette geçirsem daha iyi olacak o zamanı
  • Burada şu ivedigi beğenmeyen kitlenin yüzde 90 ı liseli ergen. Toplumun beğendiği şeyleri beğenmeyerek ergenlik damarları tutmuş gene. Yok adamın göğsünde 3169 yazıyormuş. Vayy beee. Sen evde her akşam o ilk iki rakamı yap sonra burada marjinal ve büyük gorunecem diye ivedigi eleştir. Adam yaptığım film intersteller demiyor zaten. Amaç milleti güldürmek. Rekor sayıda da güldürüyor.

Marvel in ergence esprilerine haykıra haykıra güler ama gelir burada ivedigi eleştirir. Tek fark Marvel esprilerini 8-17 yaş arası için yapıyor. O yüzden size komik geliyor Marvel filmleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

IMAX salonunda Imax filmleri disinda film gostermeleri yasak degil mi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Yaww millet nelere gülüyor çok merak ediyorum aslında sırf bu yuzden gideceğim de bilmiyorum ya..Sinemia var falan para da vermeyeceğim de işte 2 saat zaman boşa gidecek.Tuvalette geçirsem daha iyi olacak o zamanı

Bende sırf sinemia var boşa gitmesin diye gittim. Eğer 2 TL deseler veripte gitmem o kadar berbat. Filmden az anlayan adam hiç sevmez ama yılda bir kez filme giden sinema kültürü olmayan kimseler için eğlenceli film. Arada bende güldüm..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok komedi valla baya güldüm yani yarıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

Burada şu ivedigi beğenmeyen kitlenin yüzde 90 ı liseli ergen. Toplumun beğendiği şeyleri beğenmeyerek ergenlik damarları tutmuş gene. Yok adamın göğsünde 3169 yazıyormuş. Vayy beee. Sen evde her akşam o ilk iki rakamı yap sonra burada marjinal ve büyük gorunecem diye ivedigi eleştir. Adam yaptığım film intersteller demiyor zaten. Amaç milleti güldürmek. Rekor sayıda da güldürüyor.

Marvel in ergence esprilerine haykıra haykıra güler ama gelir burada ivedigi eleştirir. Tek fark Marvel esprilerini 8-17 yaş arası için yapıyor. O yüzden size komik geliyor Marvel filmleri.

dostum burda 7den 70e herkezin izlediği bir film yapıyorsun ve komik olsun diye bu rakamları bilerek şeçiyorsun ergenler güler bunlara ama sen bu filmi tüm türkiyeye izleteceksin ve bunu komedi öğesi gibi kullanacaksın eğer bu komikse sende bu tişörtu giy ve dışarda gez çünkü komik değilmi? hayır değil elvette bunu yapmazsın buna terbiyemiz ve ahlakımız el vermediği için yapmayız. biz bile bunu düşünebiliyorsak o filmi yapanlarda düşünmeli.

halkımıza böyle film sunmak hakarettir önce değerlerimize saygılı olunmalı sonra komedi yapılmalı herşeyin bir öncelik sırası vardır.

• film boyunca uyudum ve mimiklerim bile oynamadi.
    milli duygulari kullanarak yapilan bir film daha, muhtesemsiniz valla.
    bu arada film 13+ ya da 18+ olmaliydi zira bu igrenc hareketleri kucuk cocuklar izleyip yapiyorlar.
  • Sinemaya gidelecek bir film değil internete düştüğü zaman izleriz.John wick 2 varken,logan gelecekken gidilmez açıkçası.
  • dün antareste izledim. sonundaki bayrak sahnesi çok gereksiz, boş gaz yapan bir sahne idi. ama bir çalgı çengi 2 rezaletine göre daha iyi, gülünecek sahneler var. 10 üzerinden 6,5 veriyorum.
  • sahangokbakar👑RECEP İVEDİK👑 ikinci hafta sonunda da bize REKOR kırdırmaya devam ediyorsunuz. Gururluyuz.. Beraberce gülmeye ve kahkaha atmaya devam.. Çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 28 Şubat 2017; 0:28:53 >
  • Nerede oturuyosunuz acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezaalp -- 28 Şubat 2017; 0:48:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaalp

Nerede oturuyosunuz acaba

Ankarada oturuyorum. Napacaksın nerede oturduğumu öğrenip?

• Size gelcem. Antarese gittik deyince , dedim heralde bize yakın.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.