Şimdi Ara

RECEP İVEDİK 5 (16 ŞUBAT 2017) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
0
Favori
16.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 milyonu gecer mi bu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla yazık ya bu filme gidenlere heryerde gişe rekoru kırmış insanı tamamen salaklaştıran bir film ve recep ivedik gibi adamlarda çoğalmaya başladı.Nicolayi ben sana ..yayi diyiyor adam herkes gülüyor bide bunu övenler var bu kadar zeka seviyesi düşük olamaz ya insanların.

Cem Yılmazın dünya çapında esprileri var gülüyorsun düşünüp yine gülüyorsun ama bu adam saçma sapan bi filmle paraları götürdü recep ivedik 100 e kadar çıkar konu yok,senaryo yok,oyunculuk yok.Size tavsiyem gidin jasn stathamın suikast filmini izleyinde film görün.
  • Bu film nasıl bu kadar izlenebiliyor? Ortada bir şaheser var da benim mi haberim yok?

• quote:

Orijinalden alıntı: BilgeceYaşam

Bu film nasıl bu kadar izlenebiliyor? Ortada bir şaheser var da benim mi haberim yok?

Adam nikolagı gel koyayi diyiyr böyle zekice espri nerde var allah aşkına tam bi sanT eseri

• Suikast dediğin film son 2 sene içinde izlediğim en kötü en boş aksiyon filmi. Recep ivedik ten fazlası yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Suikast dediğin film son 2 sene içinde izlediğim en kötü en boş aksiyon filmi. Recep ivedik ten fazlası yok.

jason abimizde gittikçe kaliteyi düşürüyor.Tamam anladık suikast temalı,aksiyon temalı filmler sana yakışıyor da her gelen projeyi de kabul etme be arkadaş suikast diye
  • Bence tatmin edici değil. Film birden bitiyor, sonunu bağlayamamışlar.

• İşin kötüsü salonda film de kalmıyor %80'i recep salonların.
  • bi ilk film değil ya
  • Rezil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gömüldüğü gibi kötü değildi bence. Yine az/çok güldürüyor ve keyif alabiliyorsun. Beni tatmin etti.
  • okuduğunu anla ilk önce sonra lafın varsa söyle. zoruma giden şey bayrağımızı 3169 yazılı bi eşorfman giyen adamın elinde dalgalandırmış olmaları. korsan kasan arkadaşlar lütfen son sahnedeki o kadrajın ssini atsın da savunduğunuz rezilliği bi görün!

• quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

okuduğunu anla ilk önce sonra lafın varsa söyle. zoruma giden şey bayrağımızı 3169 yazılı bi eşorfman giyen adamın elinde dalgalandırmış olmaları. korsan kasan arkadaşlar lütfen son sahnedeki o kadrajın ssini atsın da savunduğunuz rezilliği bi görün!

Sen okuduğunu anla ilk önce. Ben bu yaptığı doğru falan demedim dikkat et. Film mükemmel de demedim. Sadece burada her akşam çatır cutur zorno izleyen bi ergen kitlenin buraya gelip marjinal görünme çabasından bahsettim. Boyle görünmeye çalışanlarında kotuledikleri kişiden bi farkı olmadığını belirttim. Boşuna bana burada prim kastirici şekilde konuşma. Bunu kötüleyen ergen kitlenin Marvel filminde yapılan çocukça bir espriyi sırf Hollywood yapımı diye sanat eseri gibi bahsetmesi hicde matah bi şey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

okuduğunu anla ilk önce sonra lafın varsa söyle. zoruma giden şey bayrağımızı 3169 yazılı bi eşorfman giyen adamın elinde dalgalandırmış olmaları. korsan kasan arkadaşlar lütfen son sahnedeki o kadrajın ssini atsın da savunduğunuz rezilliği bi görün!

Sen okuduğunu anla ilk önce. Ben bu yaptığı doğru falan demedim dikkat et. Film mükemmel de demedim. Sadece burada her akşam çatır cutur zorno izleyen bi ergen kitlenin buraya gelip marjinal görünme çabasından bahsettim. Boyle görünmeye çalışanlarında kotuledikleri kişiden bi farkı olmadığını belirttim. Boşuna bana burada prim kastirici şekilde konuşma. Bunu kötüleyen ergen kitlenin Marvel filminde yapılan çocukça bir espriyi sırf Hollywood yapımı diye sanat eseri gibi bahsetmesi hicde matah bi şey değil.

Valla şunu diyeyim zornolardaki konular bile bu filmin konusundan daha iyi holywood esprilerinde adın ne nikolay gel koyayi diye zeka seviyesi düşük espriler yapılmıyor taylan gel .. yaylan gerçekten zeka ürünü bi espri

• farkındaysan ben senin tanımadığın bilmediğin insanlar hakkında sadece bir "film" için yaptıkları eleştiri üzerinden yaptığın saçma çıkarımları daha doğrusu peşin hükümleri dikkate almadım, ama sen ikinci defa yazmışsın ben burada sadece filmi neden beğenmediğimi yazıyorum sen benim yaşımı, hangi filmleri izlediğimi ve hatta her akşam evde ne yaptığımı çıkarabiliyosun mesajımdan, büyük zeka vallahi. her neyse

mesela dağ 2 filminde kasvetli ilerleyen bir sahne var, adam bekire mastürbasyon-elizabet esprisi yaptırıyor, o ağır sahne bi anda eriyor espri de altı dolu olduğu için gülüyorsun. e ben bu söz konusu ticari videoda yapılanında komik bişey bulamıyorum ve hatta bayrağımızın yanında görünce saygısızlık olarak nitelendiriyorum, burası da fikir paylaşım pşarformu olduğu için düşüncelerimi paylaşıyorum. ve biri de çıkıp sen ergensin diyor, cevap vermemek gerekirdi de neyse.

ergenlik yani tıbbi terminolojide puberte dönemi neden hakaret kelimesi olarak kullanılır bunu da anlamıyorum ya neyse.

marvel marvel diyip sanırım deadpool ile recep ivediği karşılaştırıyorsun, yorum yok.

bi de sen meraklanma bi ara işsiz kalırsam bütün mesajlarını artılayacağım, konularını uplayacağım. prim, forumda marjinallik taslamak falan dediğine göre bunlara önem veriyor olmalısın. ama benim mesaj yazarken aman forumun popüleri olayım gibi bir amacım yok.

• quote:

farkındaysan ben senin tanımadığın bilmediğin insanlar hakkında sadece bir "film" için yaptıkları eleştiri üzerinden yaptığın saçma çıkarımları daha doğrusu peşin hükümleri dikkate almadım, ama sen ikinci defa yazmışsın ben burada sadece filmi neden beğenmediğimi yazıyorum sen benim yaşımı, hangi filmleri izlediğimi ve hatta her akşam evde ne yaptığımı çıkarabiliyosun mesajımdan, büyük zeka vallahi. her neyse

mesela dağ 2 filminde kasvetli ilerleyen bir sahne var, adam bekire mastürbasyon-elizabet esprisi yaptırıyor, o ağır sahne bi anda eriyor espri de altı dolu olduğu için gülüyorsun. e ben bu söz konusu ticari videoda yapılanında komik bişey bulamıyorum ve hatta bayrağımızın yanında görünce saygısızlık olarak nitelendiriyorum, burası da fikir paylaşım pşarformu olduğu için düşüncelerimi paylaşıyorum. ve biri de çıkıp sen ergensin diyor, cevap vermemek gerekirdi de neyse.

ergenlik yani tıbbi terminolojide puberte dönemi neden hakaret kelimesi olarak kullanılır bunu da anlamıyorum ya neyse.

marvel marvel diyip sanırım deadpool ile recep ivediği karşılaştırıyorsun, yorum yok.

bi de sen meraklanma bi ara işsiz kalırsam bütün mesajlarını artılayacağım, konularını uplayacağım. prim, forumda marjinallik taslamak falan dediğine göre bunlara önem veriyor olmalısın. ama benim mesaj yazarken aman forumun popüleri olayım gibi bir amacım yok.

Deadpool su anda sinema evreninde marvelde değil. Deadpool u Marvel in saçma superhero filmleri ile karıştırma. Deadpool bi sanat eseri. Sana ergen diyende yok. Sen kendi kendine tribe girmişsin. Ben gördüğüm bildiğim kişileri örnek veriyorum. Sen kendi üstüne alınıp cevaplıyorsun. Recep ivedigi intersteller ile kiyaslayacak değiliz. İzleniyorsa kitlesi bunu istiyordur. İzlemeszin olur biter. Bu kadar ağlamana, lafı kıvırmana gerek yok. Marvelde Thor gibi saçma bi film yapıyor. Milyonlar izliyor. Kalite demek çok para harcamak değil. Bunu unutma sakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

quote:

Valla şunu diyeyim zornolardaki konular bile bu filmin konusundan daha iyi holywood esprilerinde adın ne nikolay gel koyayi diye zeka seviyesi düşük espriler yapılmıyor taylan gel .. yaylan gerçekten zeka ürünü bi espri

Recep İvedik bir başyapıt tır demiyorum zaten. Kitleyi kendine cekebiliyorsa başarılıdır dedim. Başarı ile kaliteyi karıştırma. vatandaş nikolay esprisi ne katıla katıla gülüyorsa, adam başarılı olmuş demektir. Önemli olan onu başarmak zaten. Kolaymış gibi gösterme olayı. Yapabiliyorsan sende yap ama kimse gülmez ben sana soyliim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gimli Bronzebeard

quote:

Burada şu ivedigi beğenmeyen kitlenin yüzde 90 ı liseli ergen. Toplumun beğendiği şeyleri beğenmeyerek ergenlik damarları tutmuş gene. Yok adamın göğsünde 3169 yazıyormuş. Vayy beee. Sen evde her akşam o ilk iki rakamı yap sonra burada marjinal ve büyük gorunecem diye ivedigi eleştir. Adam yaptığım film intersteller demiyor zaten. Amaç milleti güldürmek. Rekor sayıda da güldürüyor.

Marvel in ergence esprilerine haykıra haykıra güler ama gelir burada ivedigi eleştirir. Tek fark Marvel esprilerini 8-17 yaş arası için yapıyor. O yüzden size komik geliyor Marvel filmleri.

dostum burda 7den 70e herkezin izlediği bir film yapıyorsun ve komik olsun diye bu rakamları bilerek şeçiyorsun ergenler güler bunlara ama sen bu filmi tüm türkiyeye izleteceksin ve bunu komedi öğesi gibi kullanacaksın eğer bu komikse sende bu tişörtu giy ve dışarda gez çünkü komik değilmi? hayır değil elvette bunu yapmazsın buna terbiyemiz ve ahlakımız el vermediği için yapmayız. biz bile bunu düşünebiliyorsak o filmi yapanlarda düşünmeli.

halkımıza böyle film sunmak hakarettir önce değerlerimize saygılı olunmalı sonra komedi yapılmalı herşeyin bir öncelik sırası vardır.

Dağ serisini izler göğsüm kabarır, gurur duyarım, gözlerimden yaş geldi. Destansı bir film olmuştu hele son filmi.

Recep ivedigi izlerim güler kahkaha atar geçerim. Burada duygu sömürüsü kasmayin boşa. Millet yemiyor artık. İzleyen izler. Biz gülüp eğlenmek için izliyoruz. Sen bu filmi ciddiye alıp izliyorsan kafanda sorun var kardeşim.

• Neyi tartışıyorsunuz la burada adam parayı götürdü. Çok da umrundaydı sanki gerisi. Siz de kendinizi yırtın burada.

İyi ki ben elit ve entelektüel bir beyim de böyle tartışmalara girmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.