Bildirim
RECEP İVEDİK 6 (8 KASIM 2019) (5. sayfa)
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
5 milyon zor gibi duruyor aslında ama belli olmaz. -
Yabancılar Matrix gibi film yaparken.
Bu tarz filmleri görünce utanıyorum.
Bu filmi izleyip de buna kahkaha atan insan zeka seviyesi olarak bitmiştir.
Ülkenin Avrupa'ya göre ne kadar geride kaldığını sadece sinemaya bakarak görebiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GODLİİKEE -- 21 Kasım 2019; 9:1:27 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
klişe türk dizilerini ve sabah programlarını izleyenlerden utandığım kadar utanmıyorum. -
İğrençliklere gülme eğilimimiz sonrası devam eden furya, öküzlüklere gülme eğilimine doğru devam ederken. -
Ne ara altıncısına kadar gelmişler? Garip.quote:
Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz
Bitmedi gitti bir türlü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu seferki çocuk filmi olmuş. Çok kötüydü. -
Yüksek oranda RTÜK hiç izlememiştir ayrıca gelenlerin %70 i çocuktu film genel olarak komik ama genede 13 yaş üstü olmali
Ya kardeşim ülkede ne düzgünki bu düzgün olsun takmışsın recebe
Aksaklıktan dolayı cinayet süsü yerine buna gittik recep ivediğe gidelim diyen arkadaşım bile berbat buldu yani çok acemiceydi bir kere
recep ivedikle ilgili gülebileceğim tek şey şahanın kıvrak zekasıyla milletle dalga geçmesi, bakın ülkenin en çok sinemaya gidilen karakteri öküz bende bunu 6 defadır yapıyorum -
3.6 milyon olmus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 8 Aralık 2019; 20:1:20 > -
Keşke serinin sonunda bu adam gorile evrilse -
-
Sinema da izleseydim verdiğim paraya acırdım
Normal bir zamanda izleseydim harcadığım zamana acırdım
Hertürlü israf
leş -
Malum ortama düşmüş. Yani Netflix’e :)
Film kötü ama kendince bir seri yakalamış. Yani Kemal Sunal filmlerindeki gibi absürt bir seri işte. Eskiye dönüş gibi olmuş. Diyaloglar zaten saçma ama yer yer de komik şimdi ne yalan söyleyeyim :)
Diğer seriler komikti ama bu resmen rezalet olmuş. -
az ucundan komiklikler vardı filmin ilk yarısında da ama tırt işte.aferim valla şahana.dewamkeee.. -
Mamundada bulgarlar akın ettİler fİlme, en çok İndİrİlenlerde zİrvede.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X