Şimdi Ara

“Recep İvedik”i seyretmeyenler?... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senaryoyu serkan altuniğne gibi bir mizah dergisi çizerine vermeselerdi çok daha iyi bir film olabilirdi ama yine de hoş film. İzlense de izlenmese de bir şey kaybedilmez.
  • izlemedim izlemem
  • Hiç bişey kaybetmediniz arkadaşlar izlemeyin..
  • Seyretmedim,seyretmemde.
  • şahan bu filmle bütün tiplemelerinide çöpe atmış oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

Ben de seyretmedim. Günler içinde çekilmiş, içinde sanata dair hiçbir şey olmayan gereksiz bir sinema filmi... Şahan'ı hiç sevmesem de takdir ediyorum yine de. Çok akıllıca bir hareket. Çok az uğraş, ekipman, oyuncu ve parayla böyle Türk tarihinin en "başarılı" filmlerinden birini çekti. Türk Halkı'nı iyi gözlemlemiş ve açıklarını çok iyi tespit etmiş. Diyecek bir şey yok. Ama bunun bir parçası olmadığım için de memnunum.

Her film de sanatsal olacak diye birşey mi var? Vakit öldürmek için birebir. İçinizdeki kaygısız, umursamaz kişiliğe hitap ediyor ve 2 saat dertlerinizden kurtuluyorsunuz.
  • seyretmedim düşünmüyorum da...
  • izlemedim izlemeyide düşünmüyorum
  • izlemedim izleyeceğimi de sanmam, onun yerine Türk sineması izlerim daha iyidir
  • Arkadaşlar bence seyredin bir kere. Kurtulmuş olursunuz hiç olmassa.
  • ivedik in "i've a dick" ten geldini duymustum biyerden
  • Nasıl oldu yani ?
    Ne zaman çıktınız mağaradan ?
  • Bende şimdi indiriyom izlicem
  • Ben seyredeli yaklaşık bir ay oluyor ama öyle ortamlarda öve öve bahsedilecek bir film değil.Zaten öyle arkadaşlarım olursa intihar ederim.Vasat ötesi bir mizahı var filmin...Şahanın diğer işleri bu filmden kat kat iyiydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ibadeath.

Nasıl oldu yani ?
    Ne zaman çıktınız mağaradan ?

Laf yarışı başladı
  • seyretmedim
  • @Nuri Alço,

"İzleyen salakların arasına katıldım" demişsin. Hayır ne zannediyorsunuz kendinizi bilmiyorumki? Bir filmi izleyip izlememenize göre sosyal sınıflandırma çabası içine girmek neden? Bu filmi akademik kariyer sahibi birçok insan sevdi ya da ilkokul mezunu bir çok kişi sevmedi. Aynı şekilde tam tersi de gerçekleşti. Sonuç ne? Zevk meselesi... Hırt gibi çıkıp izleyenleri aşağılayarak kendini yükselttiğini sanmasın kimse...
  • izlemedim aslada izlemiyicem çok gereksiz bir film ve tipleme bence izleyenleride en anlamıyorum amailseyenede saygım var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

Ben de seyretmedim. Günler içinde çekilmiş, içinde sanata dair hiçbir şey olmayan gereksiz bir sinema filmi... Şahan'ı hiç sevmesem de takdir ediyorum yine de. Çok akıllıca bir hareket. Çok az uğraş, ekipman, oyuncu ve parayla böyle Türk tarihinin en "başarılı" filmlerinden birini çekti. Türk Halkı'nı iyi gözlemlemiş ve açıklarını çok iyi tespit etmiş. Diyecek bir şey yok. Ama bunun bir parçası olmadığım için de memnunum.

valla iyiki seyretmemişin benden daha fazla bilgin var filmle ilgili seyretmiş kadar olmusun sen seyretmedim diye geçinme
  • seyrettim ne yazık ki , seyretmeyenler de hiç bir şey kaçırmamış, sadece bir iki yeri komikti tüm film boyunca.fragman da hiç öyle gözükmüyordu aslında
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.